ТАРО ЗА НАПРЕДНАЛИ

• 26 010
  • 652
  •   1
Отговори
# 405
Ще замина ли да живея в страна Х?
Висшите сили дават интересен отговор 😀
Ще се радвам, който може да има друг отговор освен този, който се набива на очи
Този Крал Жезли не ми е известен към момента, може и да го знам, но в момента не е активен. 😀

От доста време не бях се сещала за Таро, но последните дни нещо пак ме задърпа натам.
Twinklestar, отговора Да направи крещи. Ще се хвърлиш според мен в това преместване с главата напред. По твоя инициатива ли е преместването? По картите май ми се струва, че идва от тебе.
Отвътре ми идва, че крал жезли в ситуацията си ти. Вдъхновена си от идеята, планираш и убеждаваш някого, че това е добра идея. Изказваш адекватни агроменти, но вътрешно кипиш от ентусиазъм.
За допълнителна информация може да хвърлиш по един ред за как ще протече преместването, как ще се чувстваш след това и подобни.

Аз си го преведох, че е свързано с мъж (Крал Жезли) и среща с него, а вече за “живеене” не виждам карти в смисъл на установяване.

# 406
Мда, картите наистина повече говорят за идеята, желанието и представата това преместване. Макар че глупака си е ново начало, а рицар мечове си е деен. Той си знае неговата и действа. Деветка чаши показва постигане на това, което искаш, задоволство. Въпросът според мен е дали ти искаш да отидеш в друга страна или не. Като премислих малко нещата картите показват това - ще стане на твоята и ще си доволна от моментния резултата.

# 407
Мда, картите наистина повече говорят за идеята, желанието и представата това преместване. Макар че глупака си е ново начало, а рицар мечове си е деен. Той си знае неговата и действа. Деветка чаши показва постигане на това, което искаш, задоволство. Въпросът според мен е дали ти искаш да отидеш в друга страна или не. Като премислих малко нещата картите показват това - ще стане на твоята и ще си доволна от моментния резултата.

Тоя Глупак според мен показва, че срещата е свързана с ново начало и риск от това ново начало.
Крал Жезли е мъж, който ми харесва по 9 чаши, а Рицар меч е скандалджия, възможно е Краля да се прояви по по-дързък начин - идваш или не идваш все едно.

Принципно не споделям като цяло идеята да се представяш от картите като Мъж, когато има карти,които просто и ясно ще те опишат - в моя случай Кралица Пентакли, Кралица Жезли или дори Императрицата (като майка) могат ясно да ми покажат, че става дума за мен.
Същото възприемам и за мъжете, например мъжът ми винаги излиза като Крал Пентакли, Император, а когато е ядосан като Крал Жезли 😀
Това го казвам и затова, че има лична договорка между гледащия и картите - как да говорят, че да ги разбереш правилно.

Как мога да стигна до там? Ir0ny 😀

Последна редакция: нд, 01 дек 2024, 11:15 от Twinklestar

# 408
Този Крал Жезли не ми е известен към момента, може и да го знам, но в момента не е активен. 😀

Не.

# 409

Не.

Е дай обосновка

# 410
Скрит текст:

Не.
Е дай обосновка
Е, къде е обосновката на интересния отговор, който дават Висшите сили и кое се набива на очи? Simple Smile
За мен се набива на очи отрицателния отговор Simple Smile Нямаш карта за пътуване, нямаш карта за излизане зад граница. А 2 чаши като завършваща карта изобщо не дава реализация. Общо взето сладки приказки.

# 411
Скрит текст:

Не.
Е дай обосновка
Е, къде е обосновката на интересния отговор, който дават Висшите сили и кое се набива на очи? Simple Smile
За мен се набива на очи отрицателния отговор Simple Smile Нямаш карта за пътуване, нямаш карта за излизане зад граница. А 2 чаши като завършваща карта изобщо не дава реализация. Общо взето сладки приказки.

За мен картите показват среща с мъж, както съм и написала.
Не показват самостоятелно преместване в смисъл на емиграция.

# 412
Скрит текст:

Не.
Е дай обосновка

За мен картите показват среща с мъж, както съм и написала.
Не показват самостоятелно преместване в смисъл на емиграция.
А не беше ли това въпросът?

# 413
Реших да хвърля едни карти с въпроса "Как ще се развият нещата на работа до края на декември?"
В момента на работа има много въпросителни, много обещания, но до момента шефовете все обещават ама не изпълняват. Имам едно повишение на заплатата дето уж е твърдо ама ще се види на 15 декември дали ще го има.
Ето ги и картите.

1. Ситуацията в момента - петица чаши
2. Проблемът - Звездата
3. Решението - Четворка мечове
4. Какво не знам/какво е скрито - Тройка мечове
5. Крайния резултат - Слънцето

Така като гледам картите ни нова позиция, ни повишение ще видя. Единствено мога да чакам по тая четворка мечове. Звездата ми говори за обещанията, но не виждам никакво действие. Тройката си е ясна, че ще има разочарование. Обаче това Слънце не съм сигурна дали да го тълкувам, че обещанията ще излязат на светло (ще станат реалност) или че накрая все пак ще се стигне до положение, което да ме удовлетворява. Хвърлих едно око за значението на картата в ръководството и там едно от значението е постижения. Въпросът е, че съм склонна да го тълкувам в ситуацията и като признание от шефовете за работата. Само, че съм склонна да чета картите, че нищо няма да се промени в работното ми положение и накрая ще си остана с потупване по главата, че си върша добре задълженията.
Хм....
Какво мислите?

Добавям отдолу и един КК дето хвърлих за себе си. Исках да видя отстрани в момента къде се намирам. Не мислех да го качвам, но излязоха много любопитни карти. Доста големи аркани и един куп народ. 3ма крале до сега така не съм виждала.
Справедливост с Жрец много ми привлече вниманието. В момента водям активна кореспонденция с Виваком, защото има проблем с договора на тъста. Тези две карти веднага ги свързвам с тази ситуация.
Друго трои, което ми прави впечатление е Любовниците, Паж жезли и Двойка чаши. По принцип с моя сме сгодени. Тези три карти + Жреца ми говорят за сватба. Този паж жезли ми е излизат два пъти при гледания за други хора като бременност или съмнения за бременност. А сега като е заобиколен от тези две карти ми е доста объркващ. По скоро ги тълкувам, ще скоро може да започнем опити за детенце или поне ще коментираме темата.
Тези карти са ми доста любопитни и говорят основни за личния ми живот. Ако някой има някакви тълкование, ще се радвам да се включи.

Последна редакция: ср, 04 дек 2024, 08:16 от Ir0ny

# 414
Моя опит за Звездата - отговор да, но не веднага, а напред във времето. Показвала ми е наистина изпълнение на желание и излекуване.

# 415
Моя опит за Звездата - отговор да, но не веднага, а напред във времето. Показвала ми е наистина изпълнение на желание и излекуване.
Това е интересно. В случая моето желание и обещанията на шефовете се различават. Може би ако вземем това тълкуване на Звездата цялата подредба да говори, че нещата ще се случат след време, резултата ще е хубав, но не това, което съм си представяла (заради тройката мечове)

П.п.: понеже съм разсеяна вчера съм забравила да кача снимката на КК Joy и я пускам сега

Скрит текст:

Добавям отдолу и един КК дето хвърлих за себе си. Исках да видя отстрани в момента къде се намирам. Не мислех да го качвам, но излязоха много любопитни карти. Доста големи аркани и един куп народ. 3ма крале до сега така не съм виждала.
Справедливост с Жрец много ми привлече вниманието. В момента водям активна кореспонденция с Виваком, защото има проблем с договора на тъста. Тези две карти веднага ги свързвам с тази ситуация.
Друго трои, което ми прави впечатление е Любовниците, Паж жезли и Двойка чаши. По принцип с моя сме сгодени. Тези три карти + Жреца ми говорят за сватба. Този паж жезли ми е излизат два пъти при гледания за други хора като бременност или съмнения за бременност. А сега като е заобиколен от тези две карти ми е доста объркващ. По скоро ги тълкувам, ще скоро може да започнем опити за детенце или поне ще коментираме темата.
Тези карти са ми доста любопитни и говорят основни за личния ми живот. Ако някой има някакви тълкование, ще се радвам да се включи.

# 416
Мили дами,

Как четете двойка жезли в любовни въпроси?

2 са избор, но при жезлите е избор от две неща, които знаеш, може би избор между това което имаш и нова възможност? Или дали да оставиш нещата така или да ги развиеш? Може би избор между двама човека?

За днес любовните са ми и ги използвам за пример
Двойка чаши 10 чаши и 2 жезли

# 417
Туинки, жезлите са и емоция, но от огнен тип, не воден, така че тук може да се чете и като избор между енергията, която ти носят двете неща/хора. Да, едното може да  е познатото, другото ново.
Може да се прочете също така - двойка чаши и десетка чаши са пълен цикъл от едни отношения. След тях идват други и те започват с избор. Може да е нов етап на същствуваща връзка или нова. Вече зависи от ситуацията.
А може и да е на съвсем практично битово ниво - да направиш или да не направиш нещо, което искаш.

# 418
  • Sofia
На мен 2ка жезли хич не ми харесва в тази комбинация от карти, защото е като сблъсък на двама души с много силно его, като единият не иска да види дори гледната точка на другия, особено на последна позиция (като няма снимка, аз винаги ползвам за тълкуването си колодата Тот на Корули)...
2 чаши и 10 пентакли е невероятна любовна комбинация, ако ги нямаше жезлите накрая обаче. 2ка чаши показва желанието 2ма души да направят избор да бъдат заедно. Но все пак е само желание за избор. По 10 петнакли, можете да имате всичко с този човек - пълният потенциал на едни отношения във всеки един смисъл - люборта, парите, къщата децата, кучето... но по 2 жезли, егото ще се яви пречка, сблъсък.
Естествено ще е добре да се знае зададен ли е конкретен въпрос свързан с определен човек. Ако не е и просто са изтеглени 3 карти за любов, тогава може да показват просто огромното желание за пълноценна и хармонична връзка, но ако по някаква причина такава не е факт, или пък я има, но има трудности, трябва да се обърне внимание на егото, което се явява пречка. Тази карта е много огнена (Марс в Овен) и може да предизвика неочаквани промени, много мълниеносни. Бих теглила още карти с конкретен въпрос, след такава комбинация, или поне допълнителни/пояснителни.

Мили дами,

2 са избор, но при жезлите е избор от две неща, които знаеш, може би избор между това което имаш и нова възможност? Или дали да оставиш нещата така или да ги развиеш? Може би избор между двама човека?

# 419
Мили дами,

Зависи от колодата и конкретното изображение. Може да е избор между двама души, но по-често ми резонира като "да действам или да не действам". Конкретната комбинация от карти по-скоро я тълкувам като очакване за нещо. Създадено конкретно очакване за нещо, което не се случва.

Общи условия

Активация на акаунт