RYANAIR - 24

• 46 981
  • 750
  •   1
Отговори
# 210
Аз в Appstore откривам това

# 211
Не е това

# 212
  • Пловдив
Аз за 30 секунди поглед в Гугъл стора стигнах до извода, че не е официално на Райънеър. Най-добре си вижте полетите и после влезте в сайта на Райън за да ги купите
За съжаление за мен вече е късно.Но това е най -правилното действие.Сега обаче ще трябва да оправя кашата ,която забърках.Та пак да попитам за телефон на Ryanair да сподели?Може и на ЛС. Адреналинът ми идва в повечко,направо ще се побъркам:head_band:

# 213
Няма проблем. Може по чат също. Телефони има на първата страница на темата. По принцип за децата зап. места са безплатни, а възрастните плащат, за да седнат до тях.
Това че не са изтеглили парите не е проблем, често се случва така. Ще ги вземат.

# 214
Какво е това приложение Ryanair Discovery? За втори път се споменава, аз не откривам друго, освен това, което се казва само Ryanair. Да не би да е за андроид само?
Явно е само за Андроид. Аз също не го откривам.

# 215
  • Пловдив
Няма проблем. Може по чат също. Телефони има на първата страница на темата. По принцип за децата зап. места са безплатни, а възрастните плащат, за да седнат до тях.
Това че не са изтеглили парите не е проблем, често се случва така. Ще ги вземат.
Благодаря! Погледнах първата страница още преди да пиша тук, но телефон не намерих. За това и попитах тук. Има само линк за чат, който даже е неактивен, дава грешка 404.
От това , което сте написали разбирам, че ще трябва да запазя места при всички случаи.

# 216
значи, на сайта на райън, долу, Помощен център
там има contact us, чата е безплатен
пишете live  agent за да говорите с човек
има и телефони, ама български няма

# 217
Здравейте, предстои ми пътуване до Катания със семейството ми и сме си купили билети family plus. Всеки от нас има право на 10кг чекиран багаж. Ако някой знае би ли ми казал какъв трябва да бъде размера на 10кг чекиран багаж, същия като на 20 кг или различен?
Благодаря!

# 218
  • София
55/40/20 е за всеки 10кг багаж, независимо борден или чекиран.
При 20кг вече може да се каже, че няма ограничения. Де факто има, но са недостижими. Те всички куфари влизат в тях

# 219
Размерите се гледат на ръчния багаж. На чекирания (който отива в багажното) се гледа теглото.

# 220
  • на малък остров в океана
55/40/20 е за всеки 10кг багаж, независимо борден или чекиран.
Няма такова ограничение за чекирания 10 кг куфар, стига да е до 10 кг.

# 221
  • София
Е, има :

# 222
Аз сега разбирам, че има ограничение в размерите на чекирания 10кг. Ама като се замислиш, не си струва да ползваш по-голям куфар за 10кг, защото той пък ще тежи повече. Не знам дали мерят размери на лентата.

# 223
  • София
Не мерят, те и килограми на гейта не мерят, но все пак да сме наясно с правилата.
И аз до скоро не знаех за ограничението за чекирания 10кг. На първо четене в по-основните въпроси и правила, тези размери не излизат.

# 224
Мдаааа, 10кг чекиран наистина трябва да са 40х20х25. А куфарът, който смятах да взема е 20,5, а не 20. Дано не се заядат на летището.

Общи условия

Активация на акаунт