RYANAIR - 24

• 46 381
  • 750
  •   1
Отговори
# 195
  • Варна
Имам закупени 2 билета на моя резервация. Току-що ни чекирах, излязоха бордните карти и за двамата, но не знам защо
 поиска само моите данните (номер на лк, рожденна дата и т.н.)?
Така ли е по принцип или..?

# 196
Имам закупени 2 билета на моя резервация. Току-що ни чекирах, излязоха бордните карти и за двамата, но не знам защо
Не, не е така. Какви данни има в другата бордна карта? Пак вашите?

# 197
разгледайте всички бордни карти и вижте дали имената и полетите са наред на всичките. Ако са наред сте ок, ако не са, се обадете да ги поправят
ако сте били в профила си, където данните са въведени може да не ви пита изрично.

# 198
  • Варна
Не, не е така. Какви данни има в другата бордна карта? Пак вашите?
Имената са си на другия човек, място за сядане, даже той е приорити, точната дестинация, точният час. Всичко изглежда точно, само дето не ми поиска данни за него.

# 199
ако всичко е точно значи сте ок

# 200
  • Melmak
Мира, 300 евро и далечна дата, едва ли някой в тази група би купил. Имам подозрения, че и средностатистическия клиент на Раян въобще не би.

Сигурно е така, въобще не споря, просто дадох пример, който ми хрумна.
 Някой, който евентуално е купувал по тарифата ФЛЕКС може да сподели  какви съображения е имал. Аз лично никога не съм  я ползвала.

Обаче искам да споделя едно мое подозрение, а вие ще кажете доколко е достоверно. Имам усещането, че ако системно, т.е. често проверяваш за цените на един и същи полет - и системата е настроена така, че започва да ти увеличава само на теб тази цена. Случвало ли ви се е?  Аз наблюдавам ей така за кеф един полет (София Будапеща) и точно той расте с по 5 евро на всеки 2-3 дни, а цените на съседните въобще не мърдат.

Можеш да пробваш от таен прозорец или друго ip. Като цяло съм пробвала преди и не ми е давало различни цени.

# 201
покачването на цените на полетите в период от дни не е някаква конспирация, колкото повече билети се купуват, толкова повече поскъпват, по принцип. А вие няма как да знаете дали в период от няколко дни се купуват или не. Но проверете за цени от две различни места по (почти) едно и също време.

# 202
  • София
Затова проверявам, без да влизам в профила си.

# 203
Мира, 300 евро и далечна дата, едва ли някой в тази група би купил. Имам подозрения, че и средностатистическия клиент на Раян въобще не би.

Еммм, аз съм с билети за по 250 евро след 6 месеца....
Ама аз съм по-специфичен случай.

# 204
  • Пловдив
Преди няколко дни използвах приложението Ryanair Discovery и закупих 6 билета за 3 възрастни и 3 деца.Виждах резервацията в профила си на Ryanair,но не ми даваше да я управлявам,защото съм ползвала посредник,за закупуване на билетите.Трябваше да направя редица стъпки,следвайки указанията в сайта,които включваха снимки на подписа ми,снимки на личната карта и т.н. Получих мейл от Ryanair, че мога да управлявам резервацита. Пътуващите сме 3 възрастни и 3 деца.Виждам обаче , че за децата няма запазени места.Това означава ли,че трябва да закупя за тях места и родителите ще ги сложат до децата или трябва да закупя места за всички ни?Има ли телефон,на който мога да се обадя за съдействие  и обслужването на него на български ли е или на английски?
Към края на месеца ще бъда на летище София.Дали там има гише на Ryanair,където мога да получа информация за тази резервация?

# 205
  • София
Как купи билети през Discovery?
Сега го проиграх отново и при харесана дестинация и натискане на бутона Let's go, директно ме прати към приложението на Ryan, където да си купя по стандартния начин.

# 206
Какво е това приложение Ryanair Discovery? За втори път се споменава, аз не откривам друго, освен това, което се казва само Ryanair. Да не би да е за андроид само?

# 207
  • Пловдив
Как купи билети през Discovery?
Сега го проиграх отново и при харесана дестинация и натискане на бутона Let's go, директно ме прати към приложението на Ryan, където да си купя по стандартния начин.

И аз не знам.За първи път се занимава с Ryanair.И аз мислех ,че е към тях.В резервацията виждам ,сумата на плащането,но в онлайн банкирането сумата още ми стои блокирана,не е отразено в движението на транзакциите по сметката.

Последна редакция: пн, 19 фев 2024, 17:57 от meg_n

# 208
  • София
Какво е това приложение Ryanair Discovery? За втори път се споменава, аз не откривам друго, освен това, което се казва само Ryanair. Да не би да е за андроид само?
Аз съм с андроид и е налично в google play. Нямам информация за други ОС.
Много е полезно ако искаш просто да отидеш някъде. Задаваш откъде, в кой период и за колко дни - в отговор ти подрежда най-изгодните. Може и да конкретизираш точно кои дни - уикенд, дълъг уикенд, ваканция и т.н. Можеш да конкретизираш кое летище, коя държава или навсякъде.
Пример : Искам 3 до 5 дни през март в Италия и отговаря това :

И т.н. подредени по цени.
А може и еднопосочно, примерно, в случай че искаш да кацнеш някъде, да пътешестваш и да се прибереш от друго летище 🙂

# 209
Аз за 30 секунди поглед в Гугъл стора стигнах до извода, че не е официално на Райънеър. Най-добре си вижте полетите и после влезте в сайта на Райън за да ги купите

Общи условия

Активация на акаунт