RYANAIR - 24

• 47 095
  • 750
  •   1
Отговори
# 345
Ами имам предвид ако сте се чекирали в приложението да влезете в сайта и да пробвате да отпечатате бордните карти оттам, или обратно
Ама не съм сигурен дали ще стане.

# 346
Здравейте, някой имал ли е грешка в името, при разпечатване на бордна карта? Имам по една буква К отпред и на двете имена? Името в резервацията ми си е коректно. Възможно ли е да имам проблем на летището? Дали ще мога да се свържа с чат в работен ден (само утре имам) и да го поправят?

Само при печат ли излиза така? Как е при преглед в сайта/приложението?

# 347
Здравейте, някой имал ли е грешка в името, при разпечатване на бордна карта? Имам по една буква К отпред и на двете имена? Името в резервацията ми си е коректно. Възможно ли е да имам проблем на летището? Дали ще мога да се свържа с чат в работен ден (само утре имам) и да го поправят?

До 3 символа разлика е позволено. Ако сте с по една допълнителна буква К пред името и фамилията, са 2 символа, така че не се притеснявайте.

# 348

До 3 символа разлика е позволено. Ако сте с по една допълнителна буква К пред името и фамилията, са 2 символа, така че не се притеснявайте.
Ъпдейтвам инфото за други хора, които са в тази ситуация: В профила ми стигам до чат бот и информацията е следната:
"В рамките на 48 часа след като направите резервацията си, можете да размените собственото и фамилното име безплатно.След това, можете да направите незначителни промени в името (до 3 букви) безплатно, до 48 часа преди заминаване.Всички други промени ще изискват онлайн такса от €/£115 Няма да бъде удържано плащане, докато не потвърдите промените и посочите данни за плащане."

Влязох в мобилното приложение и там на бордната ми карта името е коректно изписано на български език, което предполагам е нормално. Всъщност, това е бил и проблема с името вероятно, защото съм задала имената на български език още в началото.

# 349
А, кирилица, ясно. Всякакви глупости могат да станат, тая конкретно май не са я споменавали

# 350
А, кирилица, ясно. Всякакви глупости могат да станат, тая конкретно май не са я споменавали
То моята грешка, че при купуването на билетите записах имената на кирилица (не знам защо). И накрая бордната карта явно ги припознава на латиница. В мобилното приложение, обаче имената са си изписани коректно (на български отново) и ще пътувам с него. Интересното е, че при другите двама пътника го нямаше този проблем.

# 351
Здравейте!
Направих изключително тъпа грешка при резервирането на билет и сега не знам какъв е пътят за оправянето й. Купих билет за пътник 16+ години, а всъщност реалната възраст е 15. Сега не мога да го регистрирам. Прочетох инфото в сайта на Ryanair и, доколкото разбрах, детето трябва да се присъедини към възрастен и да се плати такса.
Въпросът ми е как най-бързо може да стане това? Остават 48 часа до полета и ми е притеснено.
С чатбот ли трябва да си пиша или мога да се свържа с жив оператор, по възможност в България? Или да отида до летището?

Последна редакция: пн, 18 мар 2024, 23:28 от Мaрги

# 352
Както ти е най-лесно - чата или телефона, все едно е. Само да смениш от възрастен на дете. Ако не успееш сложи грешна дата на раждане при чекиране, предполагам никой няма да гледа.

# 353
Бях купила билет отиване и връщане, като възрастта се променяше на 16 в периода между двете пътувания, а не бях го предвидила и по съвет на форума се свързах с агент през сайта и ми направиха промените. Успех!

Последна редакция: вт, 19 мар 2024, 15:16 от Tsugumi_

# 354
Здравейте, имам въпрос ще летя с RYANAIR до Венеция и обратно куфара за горен багаж ми е 55/40/23, твърд куфар, а разрешеният е 55/40/20 влиза ли в клетката моят размер?  Знаете ли правят ли проверки на това летище?

# 355
  • София
Прочети няколко страници назад.
Постоянно се коментират см. и възможност за проверки.
Да не се повтаряме пак.

# 356
  • София
Здравейте!
Направих изключително тъпа грешка при резервирането на билет и сега не знам какъв е пътят за оправянето й. Купих билет за пътник 16+ години, а всъщност реалната възраст е 15. Сега не мога да го регистрирам. Прочетох инфото в сайта на Ryanair и, доколкото разбрах, детето трябва да се присъедини към възрастен и да се плати такса.
Въпросът ми е как най-бързо може да стане това? Остават 48 часа до полета и ми е притеснено.
С чатбот ли трябва да си пиша или мога да се свържа с жив оператор, по възможност в България? Или да отида до летището?
Най-добре дебнете кога отварят сутрин (май 7 ч. наше време) и настоявайте на бота да говорите с жив човек, защото се образува виртуална опашка за агентите и си чакате реда.

# 357
  • на село
Малко странен въпрос - ще нося вакуумирана пушена сьомга в ръчния багаж - ще имам ли проблем на проверката за сигурност?

# 358
не е оръжие, взрив, киселина, няма да имаш проблем

# 359
  • Melmak
Не мисля. Последния път носих пармезан, рикота, кафе и прошуто. Нямаше драма.

Общи условия

Активация на акаунт