RYANAIR - 24

• 47 017
  • 750
  •   1
Отговори
# 255
  • На черешата
Още имам проблем. От снощи се опитваме да се чекираме, но уви не става.

# 256
Ами аз вече влизам нормално, но що се отнася за търсене. Влизам си и в резервацията, но нямам за чекиране полет. То даже снощи пишеше, че може да се прави само чекиране.

# 257
Когато си запазвате полет, иска ли ви нещо друго освен имена?

# 258
  • София
Когато си запазвате полет, иска ли ви нещо друго освен имена?

Не знам за какво запазване става дума.
Купувам си директно билет напр. София - Рим. Иска само имената, според ЛК или задграничния паспорт.
После, при чекиране иска паспортни данни.

# 259
Супер, благодаря!

# 260
Здравейте! На 31 март ще летим към Белгия, но ни купиха билетите подарък и са без чекирам багаж. Някой може ли да ми каже ако на самото летище си го платим каква е цената за 20 кг?

# 261
  • София
Моя приятелка е получила подаръчен ваучер, на който, обаче, името й е изписано на кирилица. Сега се опитва да го използва, като - разбира се - при купуването на билетите въвежда името си на латиница, но системата не приема ваучера и изписва, че името на ваучера се различава от името на пътника. Имали ли сте такъв случай?

# 262
  • София
Здравейте! На 31 март ще летим към Белгия, но ни купиха билетите подарък и са без чекирам багаж. Някой може ли да ми каже ако на самото летище си го платим каква е цената за 20 кг?
Едва ли, тези цени са динамични.
Принципно, на летището в последния момент е най-скъпата опция.

# 263
  • Melmak
Не препоръчвам варианта на летището.. винаги е доста скъп. То ще излезе златен този багаж. Имаше опция да се добави багаж след като билетът е купен. Пробвайте така.

# 264
Пише че 20 кг е 60 евро

# 265

До 60 евро, ама зависи от дестинацията
Винаги е добре да купите предварително.

Моя приятелка е получила подаръчен ваучер, на който, обаче, името й е изписано на кирилица. Сега се опитва да го използва, като - разбира се - при купуването на билетите въвежда името си на латиница, но системата не приема ваучера и изписва, че името на ваучера се различава от името на пътника. Имали ли сте такъв случай?

Не сме имали, но кратък размисъл навежда на мисълта да се въведе името на кирилица, за да мине проверката. После упражнението се свежда до вече решавано.

# 266
20кг багаж на чек-ин гишетата на летището е €60 фиксирана цена.

# 267
Помолете този, който ви ги е купил да влезе в резервацията и да добави багажа, а вие му възстановете парите. Вие сами няма да можете да добавите онлайн багаж, защото вероятно профилът за управление на резервацията не е ваш и/или нямате данните за да влезете в него.
Погледнете и опцията малко куфарче 10 кг на борда+ една чанта. Не зная колко време ще е пътуването, но за кратък престой и 10 кг стигат.
При всички случаи промяна на резервацията е много по-изгодно от плащане на багаж на летището.

# 268
Помолете този, който ви ги е купил да влезе в резервацията и да добави багажа, а вие му възстановете парите. Вие сами няма да можете да добавите онлайн багаж, защото вероятно профилът за управление на резервацията не е ваш и/или нямате данните за да влезете в него.
Погледнете и опцията малко куфарче 10 кг на борда+ една чанта. Не зная колко време ще е пътуването, но за кратък престой и 10 кг стигат.
При всички случаи промяна на резервацията е много по-изгодно от плащане на багаж на летището.
Няма как да ми стигнат защото първо сме за 14 дни и сме с бебе. Знам за варианта, който може да се добави но хората са се заинатили като “ трабантче на баир” за тоя багаж, че не ни трябвал, че ще сме чакали много време и така нататък. А аз няма как да тръгна неподготвена с бебе и то в студено време, затова търся друг вариант Confused

# 269
ами добавете си го вие
нали имате номера на резервацията и имейла?
то иначе ебати подаръка става

Общи условия

Активация на акаунт