RYANAIR - 24

• 45 998
  • 750
  •   1
Отговори
# 600
Защото ще си точно срещу стюардесите, които общо взето не се спират и там даже няма къде да си сложиш багажа,  пред теб няма седалка да го мушнеш и ти вземат всичко.

# 601
Мислех, че е по широко там.

# 602

Само майки с бебета съм виждала на първи ред, мислех, че е нарочно, да е по- широко

# 603
Който си плати (там е най-скъпо май)
По принцип на първия ред има място да се закачат кошчета за бебета, но не знам Райън ползват ли такива.

# 604

Само майки с бебета съм виждала на първи ред, мислех, че е нарочно, да е по- широко

Абсурд на малкия самолет да сте виждали майки с бебета на 1 ред, че даже и на 2ABC. На големия дори и на 3ABC не може.

# 605
  • София
Ние със съпруга ми един път сме пътували на първи ред отляво, но в Еърбъс с Уиз. Не бях купила места и при чекирането ни разпредели на 18 ред. На сутринта обаче отварям приложението и виждам, че сме на ред 1А и В. Явно бяха сменили самолета и бордните карти са се актуализирали автоматично.
Пътувахме си чудесно там - широко за краката, раниците ни ги прибраха в багажниците. Иначе има джоб отпред да си сложиш нещо дребно. В Боинг-а не знам как е, но при Уиз това са от най-скъпите места.

# 606
Хора, кажете сега нали не носим декларация от другия родител, ако детето пътува с единия родител до Германия Simple Smile

# 607
  • София
Хора, кажете сега нали не носим декларация от другия родител, ако детето пътува с единия родител до Германия Simple Smile

Включвам се към въпроса, че и аз ще летя сама с едното дете до Италия живот и здраве лятото.

# 608
Напротив! Точно тогава носим декларация, защото извеждаме детето от България.
Или има промяна заради Шенген по въздух? Аз бих носила за мое спокойствие (оригинал и копие).

# 609
  • София
Еми казаха уж, че вече няма да има нужда, заради Шенген.

# 610
  • Берлин
Аз питах Гранична полиция при полета ни на 31.03 /1ят "шенгенски" на Райън София-Берлин/. Категорично казаха,че отпадат декларациите за Шенген.
Редактирам: приятелка е пуснала запитване до МВнР и оттам са потвърдили,че отпадат.
За моя сигурност бих направила скрийншот /излиза официална информация в гугъл/.

# 611
Или има промяна заради Шенген по въздух?

Именно.

# 612
Отпадат декларациите, но ако вече имате, аз бих я взел, просто за всеки случай. Иначе ако нямате, не правете.

# 613
Не виждам къде ще се показва тази декларация.
Нали вече не се минава проверка на гранична полиция?

# 614
  • на малък остров в океана
Ако някой планува да лети до Ирландия да има предвид, че страната не е в Шенген, въпреки, че е в ЕС, и за там ще продължават да искат декларации и ще има граничен контрол.

Общи условия

Активация на акаунт