👣 Августови бебета 2023 🤱 - тема 3

• 26 464
  • 742
  •   1
Отговори
# 450
Ние сме с Тео бебе. Но за оранжевите петна от пюретата ползвам сапуна от ДМ, Ккойто похвалихте тук.

На мен също ми дойде в началото на годината и засега изглежда редовен. Нямам ПМС. Нямам и зацапванията, които имах преди раждането. Само ми се стори по-обилен сякаш.

# 451
Аз от самото начало използвам Sano Maxima и съм много доволна.

И аз така. Сега покрай захранването нямам петно, което да не ми е изпрал гелът. От гранулите не бях толкова доволна.
За цикълът -дойде ми на вторият месец от раждането. Първите три пъти беше хаотичен. Вече се регулира.

# 452
От два дни чета за този жълтък. И тук в други теми за захранването и в интернет. Не ми стана ясно следното: в началото едните дават 1/4 жълтък, други няколко ‘трохи’, което е огромна разлика ?! 🤔

# 453
Аз дадох трохички и пламна човекът.

# 454
На мен също не ми е дошъл още цикъла.
Пера със Сано Максима лилавия, но преди това имах и Фрош бебе - бях доволна. З петна използвам пак на Фрош.

Жълтък въведох: 1ви ден една трета от четвърт жълтък, после две трети от четвърт жълтък и на трети ден си дадох четвърт жълтък.

Относно зачервяването на дупето след пюрета - някъде четох, че pH-то се променя след захранване, затова е нормално и кожата да е по-раздразнена.
Аз за подсичане ползвам Sudocream и Бепантен.

Също за изхождането след всяко хранене - обсъдете с педиатъра. Може би фибрите, които получава са в повече, може би разхлабващите храни са в повече.

# 455
На мен само Бепантен ми помогна.

Не мен също не ми е идвало. Не бързам. Вече Година и нещо без цикъл - рай хаха.

Мами, вашите бебчета правят ли fake caughing? Кашля, но на игра. Направо ме побърква хаха

Моят малък приятел е много неспокоен тези дни.Не знам на какво се дължи.
Нощем също.

Дупето мина за известно време и сега пак е зачервено,не знам какво да взема вече.
С А-дермата имаше подобрение бързо - освен само това да използвам?

С какъв прах перете?

# 456
Да, доста често и това беше едно от първите неща, които научи. Сега като почне и почва да се смее. Много е смешна. Превлича вниманието. Най-често го прави когато е по корем и иска да я взема или бабата я е заклещила и не я пуска и иска да я отърват.

# 457
Доста често кашля и нашето бебе, а от няколко дни и скърца като ръждясала панта 😀

# 458
И моето кашля така😀 вие увеличихте ли интервала между храненетата?

# 459
И моето бебе имаше проблем с зачервено дупе след захранването и се изхождаше след всяко хранене. Педиатърката изписа Дермалибур на А- Дерма ( не помогна ). Момичетата тук и моя приятелка препоръчаха Судокрем. Купих най - малката кутийка. Страхотен е! Все още го използвам превантивно.
Някоя от вас се оплака от пъпчици. На моето момиче й се появи една на бузката, беше с връхче, като гнойно. Стоя сигурно 2 седмици, не мазах с нищо. Мина си.
Момичета, вие слагате ли бебчетата в кошара за игра? Аз утре мисля да купим, защото си имаме страшно шфъкало. Килимчето за пълзене както не й харесваше, сега много го харесва, но се търкаля, приплъзва и докато се обърна, тя е някъде извън него, а то е 180/200.
Та, ако имате кошара за игра, изкажете мнение дали ви е полезна?

# 460
На нас ни подариха, когато баткото беше бебе. От този период горе-долу започнах да го слагам вътре с разни играчки. След това слагахме и дръжки, за които да се хваща. На 7 месеца беше като се изправи в кошарата сам. Страхотна работа ми свърши. Прибрахме я чак като направи 3 години Grinning
Скоро трябва да я изкарвам за това мъниче.

Последна редакция: пт, 01 мар 2024, 21:16 от Jupiter sea

# 461
Двете си по-големи деца слагах в кошари и беше много удобно. Сега бебчо го слагам на килимче за игра и му купих бебешка ограда.

# 462
Аз се обърках мустела не помогна за дупето, а това много помогна:

# 463
Момичета, h&m имат -20% на всичко само онлайн поръчано до тази вечер. Сега го видях. Имат доста хубави пролетни неща вече, който иска да се възползва.

# 464
Момичета,в нашият дм няма от известно време 2-ката АМ,която използваме.
Чудя се какво да правя.

Общи условия

Активация на акаунт