👣 Августови бебета 2023 🤱 - тема 3

• 26 007
  • 742
  •   1
Отговори
# 645
Аз се чудя какво да взема за зъбите вече,май от тях е толкова нервен напоследък.

# 646
Беатриче, точно за тази цифра на пюретата отпред става дума. Аз нея визирах.
За количката нямам органайзер. Слагам резервните дрехи, памперси, мокри кърпи..в чантата на количката. Долу в багажника си нося другото. Притоплям обедното пюре и го слагам в Термо купичка, за да се запази топло и като дойде време за обяда, да не бързаме да се прибираме. Лъжицата ми е в кутийка. Нося и лигавник. Така хапва навън в количката.

# 647
Какъв слънцезащитен крем ще или ползвате за бебетата? Ровя се из сайтовете и искам да е възможно най-изчистения крем, но не се спрях на такъв..

# 648
  • Варна
Взех на wooden spoon слънцезащита аз.
Най-изчистена като състав ми се стори.

# 649
Тук понякога всеки си говори нещо и не отразява другия 🤣 С най-мили чувства го казвам. Ще се опитам да отговоря на няколко неща аз, от мой опит.

И аз съм с на wooden spoon слънцезащитата.

На шейн внимавайте с материите. Много от нещата имат изкуствени, а е добре бебчетата да носят естествени материи. Доста спорове има и за етиката на фирмата.

За зъбите има едно от Зоя гелче, което май много помага на Моника. Пише , че и да се глътне, пак действало. Има май масло от карамфил в него. И онлайн може да поръчаш.

Много съм доволна от лъжицата с дупки, която бяхте показали преди. Много по-лесно яде сама с нея.

За съня, най-вероятно интервалите на будуване трябва да се оправят. Най-добре говорете с консултант по сън. При нас имаше ефект.

# 650
Не се изнервяйте толкова бебета са… ще мине и този период после идва друг така е, трудно е минава🥹те са най-милото ни все пак.. има хора колко мъки и страдания само и само да бъдат родители. Вижте това със съня винаги има причина, оправете графикац сменете нещо и бебето ще се успокои все някакси

Ние също сме с козметика на wooden spoon, доволна съм с баткото също ги използвах

Относно шейн, аз съм маниячка на тема онлайн пазаруване и почти всяка седмица пускам поръчка от там 😂
Мнооого дрешки съм поръчвала, доволна съм от някои от други не.. има коментари и описание за продуктите, снимки, четете преди да поръчате, за да сте сигурни(доколкото може)
Относно органайзер за храната на бебка също поръчах от шейн, много симпатична малка чантичка за топла храна, има място за кутийкац лъжичка, вода, сок и т.н

# 651
Аз вече не взимам нищо на wooden spoon. Баткото ми получи зверски обрив от слънцезащитата точно. От тогава взимам на Адерма и съм доволна.

# 652
Затопляте ли храната на бебетата в микровълнова?

# 653
Ние нямаме микровълнова, използвам на филипс уреда за затопляне на мляко, има опция за каша/бурканче.
Веднъж бяхме на гости при майка ми и там го затоплихме на микровълнова, разбърках много добре и изчаках известно време. Като цяло е вредно и рискът от неравномерно затопляне е най-голям. Предпочитам да сваря вода в кана и да сложа храната да се затопли.

# 654
Ползвате ли някакъв крем за лице ? Бузките на моето бебче постоянно са зачервени и кожата там е груба . Мажа го с кремчето на мустела за лице ,но няма голям ефект. Също и от постоянното плюнчене все се обрива по брадичката.
Какъв лосион /олио за тяло ползване след баня?

# 655
И ние сме с много суха кожа и след няколко сменени кремове, най- доволни сме от този

Този също е добър вариант

# 656
На бебчо най-много му помага Aveeno Baby овлажняващ лосион. Също и Exomega на A-derma. Той е с атопична кожа.

# 657
Момичета нашата кривотия се оказа настинка. Явно я е боляло гърлото и я е тормозил носа. Петък вечерта вече взе да смърча яко. Вчера бяхме на доктор. Гърдичките са чисти. Давам осцилокопцином, бронхо бимби сироп и капки за нос.

# 658
ttd ,бързо да оздравява.

При нас не знам какво го кара да е крив.
Снощи се скъса да реве по едно време.
Много ми е мъчно така.

# 659
Момичета, поредното безумие, на което попаднах днес. Четох правилата за прием за ясла и градина на община Бургас и на какво попадам

Никъде в системата не се отбелязва от кога родителят живее на постоянния или настоящия адрес. Т.е тъй като е родена август 23 и според правилата към 10.04, когато отваря системата, тя няма навършена година, аз трябва да посоча група 3 и вземаме само 100 точки. Нищо, че   аз съм регистрирана на този адрес от 15 години, а баща й от 3.
Пълно безумие. Писала съм им мейл, защото това за мен си е чиста възрастова дискриминация. Да видим какво ще ми отговорят. Излиза, че децата, които са родени през 2022 и през 2023 преди Април ни изпреварват, само защото са се родили по-рано. 🤷🏼♀😤😤😤😤😡😡😡.
Съжалявам, че ви занимавам и вас, но бях потресена днес привечер, като влязох да видя как се кандидатства и да се подготвя предварително.

Общи условия

Активация на акаунт