👣 Августови бебета 2023 🤱 - тема 3

• 26 067
  • 742
  •   1
Отговори
# 225
Момичета, по колко хранения и количество имате? Питам най-вече за тези, които са започнали захранване и са на 6 навършени месеца. 😊

# 226
Месни заготовки има и на хип. Те са с 40 % съдържание на месо, а на plasmon са 30%.
Относно състава на кашите и аз съм в потрес от съдържанието на някои, особено на Слънчо, които освен всички боклуци, които съдържат, са и със сухо краве мляко. Аз давам безмлечни на Хип.

# 227
4 хранения, около 820-870 мл +пюре..И аз това се чудя, на 6 навършени месеца, колко хранения трябва да имат и колко мл дневно?
Момичета, по колко хранения и количество имате? Питам най-вече за тези, които са започнали захранване и са на 6 навършени месеца. 😊

# 228
Ужас, изобщо не съм видяла, че е само 30%…
А в DM има ли ги тези на Hipp?

Месни заготовки има и на хип. Те са с 40 % съдържание на месо, а на plasmon са 30%.
Относно състава на кашите и аз съм в потрес от съдържанието на някои, особено на Слънчо, които освен всички боклуци, които съдържат, са и със сухо краве мляко. Аз давам безмлечни на Хип.

# 229
Аз пък по-голям боклук от хип, не бях виждала. Уж доказана марка. Взимам био пюре 4+,то вътре със захар, био била. С нишесте .....ужас.  Иначе цената му е за био. След това взех на гербер беше 100% зеленчук, нищо друго. Само 2 пюрета съм купила през живота си, защото захранвам звб, но я пробвах дали ще яде. И след като прочетох съдържанието на хип,наистина съм в потрес.
Взела съм една каша на Топфер, също гледам, че няма захар и глутен, уж е чист ориз. Но не съм я ползвала още. Нея ще я вкарвам главно в зеленчукови кюфтета.
Иначе съм чувала, че и на дм са хубави пюретата.

# 230
deiza, с какво започна звб? и лесно ли беше на бебчето? и аз мисля да пробвам с мекичък зеленчук на пара

# 231
Момичета, моля да ме извините, че ще питам за нещо, което е написано съвсем скоро, но прерових темата набързо и нещо не го намирам. Кое беше българското приложение за гледане и развитие на бебето, което препоръчахте?
Извинете ме още веднъж.

# 232
Аз купувам пюрета на ДМ.
Малката тъкмо започна да хапва малко повече и сега боледува. Всякакво захранване съм прекратила. Като се излекува наново ще започна.

# 233
Момичета аз да попитам ,ако има сред вас с бебчета ,които имат рефлукс и са на АР мляко. След 6 месеца с него ли продължавате или ще преминете към обикновено АМ, ако бебето не връща или повръща много рядко с АР мляко?

# 234
Здравей, продължаваме си с АР и след 6.месец
Момичета аз да попитам ,ако има сред вас с бебчета ,които имат рефлукс и са на АР мляко. След 6 месеца с него ли продължавате или ще преминете към обикновено АМ, ако бебето не връща или повръща много рядко с АР мляко?

# 235
Ние минахме на обикновено Лактана био 2ка.
Мисля, че ги нямаше в ДМ тези на хип, аз ги поръчвам от аптека Гален, както и всички други храни и принадлежности за бебето. Над 50 лв няма такса доставка. Аз пък харесвам пюретата на Хип. Само те не са такива лепкави от нишесте както другите. Примерно захарите в Хип са около 0,4 g, в сравнение на Ганчев са над 8g. Основно аз си правя пюретата, но в извънредни случаи имам някое и друго купено под ръка.

# 236

Има 4 хранения с мляко 160мл. И едно със зеленчукови пюрета на обяд отново 160. Днес въведох жълтък. А след това ще давам първите меса. Мисля да взема и от заготовките на ДМ. Дано утре да хвана лайфа, за да ползвам 20-те процента намаление. Само млякото за кърмачета под 12 месеца не се включва в промоциите им.

Последна редакция: вт, 13 фев 2024, 15:55 от Jupiter sea

# 237
Дано и аз не забравя за лайфа в 18ч.
Много харесвам храните на ДМ и искам да се възползвам от -20%

# 238
Момичета, моля да ме извините, че ще питам за нещо, което е написано съвсем скоро, но прерових темата набързо и нещо не го намирам. Кое беше българското приложение за гледане и развитие на бебето, което препоръчахте?
Извинете ме още веднъж.

Беборан

# 239
Мерси много!

Общи условия

Активация на акаунт