Великобритания - тема 97 Валентинска Великденско-Пролетна

• 35 619
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
  • на малък остров в океана
Silo, сериалът по Wool трилогията, е в Appletv+, a Station Eleven не мога да се сетя в кой канал го гледахме. Бяхме го активирали за кратко. Ще проверя и ще пиша допълнително.

Редактирам. Никой не е писал след мен, така че допълвам. Най-вероятно сме го гледали по Starz или Lionsgate+, но и двата канала не са активни вече за Ирландия. Провери дали ги има при вас. Почти съм сигурна, че сме го активирали през амазон прайм канала, но вече канали там няма. Съжалявам, че не мога да помогна.

Еll, моят мъж гледа и американския, и китайския (в youtube). Повече му хареса китайският като по-близък до книгите. Но в американския моментът с кораба в канала беше много по-впечатляващ.

Последна редакция: ср, 14 авг 2024, 10:58 от Ujasia

# 661
Как върви подготовката за училище? Кога започват вашите? Моите са чак на 9ти.

# 662
В понеделник е teachers training day, във вторник отиват. После на 23ти пак трейнинг дей. После още един, октомври месец. 🫤
Вчера изгладих униформите, залепих етикетите и нямам търпение да ги изпратя, хах. Нови бутилки за вода само трябва да купя.

# 663
Моите са в четвъртък, ние утре се прибираме от Бг. Нищо не съм правила, но се успокоявам че щв имам свободен ден.

# 664
  • nowhere
Ние днес се прибрахме от България, в сряда тръгват на училище.

Веджи, какви са тия етикети? Аз имам печати, но се размазват.

# 665
Стикери са, от амазон ги купувам, вече няколко години, май и преди съм пускала линк Simple Smile Издръжливи са доста и не падат при изпиране.
https://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B0722SZ1J8?psc=1&ref=ppx_pop_mob_b_asin_title

# 666
  • nowhere
Супер, мерси много, ще поръчам.

# 667
Добре напомняш за стикери.

# 668
  • UK
Памперс, за пореден път се шокирам като напишеш кога започват училище твоите деца. 😆🤣
Моите в сряда, на 4-ти.

# 669
  • на малък остров в океана
Моята дъщеря вече цяла седмица ходи на училище, но пък беше ваканция от 22 май 😜

# 670
  • Великобритания
мойта почва във вторник, досега броеше дните, вече  почна да брои часовете, няма търпение. Униформата е готова, днес взехме и обувки , остана яке.. ма има време

# 671
  • Истински се вижда само със сърцето.
Моето трябва да започне във вторник,  но няма да ходи първата седмица, че аз сега пристигнах да си я прибера от България. Разбира се очаквам да ни глобят, но ще го преживея някак Simple Smile. Не съм подготвила абсолютно нищо за училище, отделно се опитвам да я преместя в друго. Нямаме проблем със сегашното и училище,  но другото е на 300м от вкъщи и също е добро училище.
Следващата седмица ще сме от летището в магазина 🤣

# 672
Илейн, палци да стане бързо местенето!

dejie, защото сряда-петък са инсет дейс. Иначе при нас някои училища почнаха във вторник още.

Като каза глоби, приготви се за следното :

# 673
  • Истински се вижда само със сърцето.
Знам ги новите правила. София никога не отсъства през годината, освен ако не се  разболее, което е рядко слава Богу, затова и ми е неприятно, че при положение, че знаят защо няма да е първите 4 дни и че тя не паса никога под 97 % присъствие не и одобриха тези дни.

# 674
  • UK
Илейн, да не ти пука. Те нямат право да одобряват и да искат, затова.
Побъркват се иначе с тия отсъствия. Имах разправия аз с атендънс офисъра, не помня тук писах ли. Дъщеря ми беше 3 дни с повръщане, звъняха ми четвъртия ден и се разправяхме и ме накараха да я пратя поне за следобеда, въпреки че беше спряла да повръща, но сутринта прецених че още не е добре. Оповръщала цялата стая и след 5 минути звъняха пак да я прибираме.
А веднъж отидох да я взема от училище 10 мин по-рано от края на деня, за да не закъснеем за зъболекар и искаха да видят доказателство за апойнтмънта, за да ми я дадат.

Памперс, сега вече има логика, ти не ми каза за тия инсет дни предишния път 🤣

Общи условия

Активация на акаунт