Великобритания - тема 97 Валентинска Великденско-Пролетна

• 35 634
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
И в къщи партито тече с пълна сила Grinning от сряда е на лятно училище и ние ходим на работа.  И предвид, че ползваме този холидей клуб за n- найсти път всички деца се познават, а ние познаваме всички учители. Вчера бяха боядисвали тениски,   големи замъци за скачане, всеки ден правят нещо и не мрънка Blush

И моите са на клуб другата седмица, че да успея нещо да свърша😂 Да си поема въздух преди финалните 3 седмици ваканция.

Sunshine, добре дошла! Разкажи ни нещо повече за себе си.

# 646
Валерия се казвам и съм на 29г.
Родих преди 4 месеца, ужасно преживяване беше раждането тук. Но… важен е резултата. Хаха.
В Англия съм от 5 години, заедно с мъжа ми. Чувствам се спокойна тук, но и ми липсват много неща от България. Имаме намерение след някоя друга година да се прибираме.

# 647
  • Bristol
Sunshine, добре си дошла в темичката! В Глостър и Челтнъм има доста българи и българско училище. Не знам дали си попадала, но всяко лято там организират събиране на една поляна до Тюксбъри, BG пикник и бая българи идват от района, с деца и без деца.

# 648
  • След завоя в дясно
Sunshine добре дошла.

Какво четете сега девойки? Не съм попадала на нещо интересно напоследък, ще се радвам на препоръки  (не си падам по лИбовни) Simple Smile

# 649
  • UK
Добре дошла miss sunshine, съжалявам за неприятностите покрай раждането, моите деца са родени в Бг, но не съм чувала лоши отзиви за тук досега. Дано се възстановяваш бързо и бебенцето е добре.

И ние напред-назад. Тази седмица съм записала малката на камп към школата ѝ по драма, та ще си почина малко преди пътуването ни другата седмица, а днес е канена на paddling pool party 😆  Големият вече сам се гледа, не се занимавам особено с него, оставила съм го да почива както намери за добре. Уикендите семейно си ходим само насам-натам. Добре, че времето е хубаво.

Елл, на аудио слушам Японският любовник на И. Алиенде, на киндъла Облакът Кукуландия на А.Доер.
Последната книга, която ме впечатли много беше Casual vacancy на Дж.К. Роулинг, аз съм ѝ голям фен.
Някоя криминална поредица да пробваш? На Несбьо или Р. Галбрейт, ако не си чела?

# 650
Sunshine добре дошла.

Какво четете сега девойки? Не съм попадала на нещо интересно напоследък, ще се радвам на препоръки  (не си падам по лИбовни) Simple Smile

В момента се смея с Лейди Гергана 2 в Сторител.

# 651
  • на малък остров в океана
Не можах да я харесам нещо тая Гергана аз. Четох първата книга миналата година на плажа. Ми не е моЙто.
Чета, всъщност препрочитам, Wool трилогията в очакване на втория сезон на Silo. Дай ми на мен дистопии да чета и гледам. Ell, ако и ти ги харесваш препоръчвам ти също Историята на прислужницата, както и продължението Заветите на Маргарет Атууд.

# 652
  • Манчестър
Аз се мъча на плаж в Бодрум.Много е топло, но хотела е на плажа.

Чета биографията на Ана Уинтър , после ме чака биографична за Коко Шанел. Приключих биографиите на Кавали и Гучи.

Чета книги на хартия, нещо не ми се отдават в електронен вариант.

Добре дошла sunshine. Аз лично нямам забележки към раждане в УК, официално родено в 00:10 ч, 12. На обед бях в къщи, защото нямаше кой по-рано да ми разпише хартиите. Вечерта бях с количката в Теско да пазарувам.

# 653
  • UK
Чета, всъщност препрочитам, Wool трилогията в очакване на втория сезон на Silo. Дай ми на мен дистопии да чета и гледам.
Не се впечатлих толкова много от Wool, прочетох първата и не продължих с втората. Сериалът по-хубав ли е?  Може би защото точно преди това четох Станция 11 и тя много, много ми хареса.

# 654
  • на малък остров в океана
Честно, сериалът е много по-хубав. И мъжът ми нещо не потегли с книгата, а много хареса първия сезон на Silo. Аз харесвам и книгите, и сериала.
Между другото, Хю Хауи е публикувал сам първата част на първата книга в Амазон и от там са го подхванали редактори и издатели.

Първият сезон покрива едва половината от първата книга. Втората книга е прикуел за това какво се е случило преди години и как се е стигнало до силоза.
Не съм чела Станция 11, но сериалът много ми хареса и ще я потърся.

# 655
  • nowhere
Веджи и Мери, благородно завиждам за срещата. Не се и съмнявам, че сте си изкарали добре.

Sunshine, добре дошла!

Ell, аз препоръчвам четирилогията на Елена Феранте 'Гениалната приятелка' ('My Brilliant Friend').

Ние сме в България и голяма жега, голям мор. Мъжът и голямата дишат като парни влакове и само мрънкат, нечовешко било. Аз и малката сме си добре. Много ми е хубаво всяка сутрин да се събудя и да видя слънцето след юни и юли, които бяха само дъжд и студ при нас.

Радвам се, че се пораздвижи темичката 🥰

# 656
Аз се мъча на плаж в Бодрум.Много е топло, но хотела е на плажа.

Чета биографията на Ана Уинтър , после ме чака биографична за Коко Шанел. Приключих биографиите на Кавали и Гучи.

Чета книги на хартия, нещо не ми се отдават в електронен вариант.

Добре дошла sunshine. Аз лично нямам забележки към раждане в УК, официално родено в 00:10 ч, 12. На обед бях в къщи, защото нямаше кой по-рано да ми разпише хартиите. Вечерта бях с количката в Теско да пазарувам.

Биографията на Шварценегер много ми хареса. Има и много хумор, има и много мъдрост в нея. Вече гледам с други очи на тоя човек.

На Катето Евро пък е лека и разтоварваща, зарежда с положителна енергия.

Приятна почивка на тези, които се потите по плажовете!

# 657
  • Bristol
Ell, аз съм на аудио, непрекъснато връткам нещо докато пътувам или шетам в къщи и градината. Затова и през доста лековати книги минавам, но последната, която ме грабна и беше на друго ниво просто е Wild, мемоар на Cheryl Strayed.
Връткам кримки на Harlan Coben, на Roald Dahl поредицата му за възрастни много ми хареса и особено War, с нея го преоткрих. Tim Sullivan ми е случайното откритие, криминалета пише. И много любовни, но ти каза че не те интересуват те 😊 Реших да пробвам пиески на Антон Чехов на английски, но нещо не ми вървят. Ще си чакам Вишневата градина, да се освободи, да видя дали тя ще ми хареса. Аз ползвам нашата библиотека за безплатни аудио и електронни книги, не винаги каквото ми хареса е свободно.

# 658
  • UK
Не съм чела Станция 11, но сериалът много ми хареса и ще я потърся.
Къде мога да гледам сериала? Няма го по платформите, Амазон ми иска по £2,50 на серия. Wool също не намирам, къде ги гледаш ти?

# 659
  • След завоя в дясно
Благодаря момичета.
Последната фантастика, която четох беше Three Body Problem. Мисля, че наскоро пуснаха и сериал, но не съм го гледала и не знам дали си заслужава. Silo серяла гледах, хареса ми.

Общи условия

Активация на акаунт