🍀Градината на Демет Йоздемир - Тема № 7 за обсъждане🍀

• 93 557
  • 737
  •   1
Отговори
# 705
Ох, не мога, такива джапанки на токчета имах преди 15-тина години - два чифта даже Joy

Снимките на "Джиновете" се задават вече на хоризонта Sunglasses Стига толкова почивки Kissing Smiling Eyes

# 706
Избраха й и съпруг - Еvliya Аykan.

# 707
Аааа, този е много смешен, помня го от участието на Демет в Çok güzel hareketler. Нямаха общ скеч, но е много добър като актьор:

Имаме вече и имената на известните ни до момента герои:

- Демет = Джерен
- Илхан = Дениз
- Каан = Халит
- Евлия = Орхан

Вчера един от продуцентите беше вече на терен в Ерзинджан:

Успех на екипа Flowers Four Leaf Clover

# 708
  • София
Снимките ще почнат, подготовката е в  ход.,Но от международния проект чуваме само за турските артисти ,режисьор, продуцент, а другите страни. Все пак мисля, че освен  сблъсък на характери ,може би ще има и  противо постяване  религии, на нрави, обичаи ,И  най вече мечти-мечти подвластни на  статуквото и други освободени ,ръководени   от сърцето.Явно докато не снимат целия филм ,ще сме в догатки,с парченца от пъзел ,но без ясна картина, не знаеш кое къде  да поставиш.
     Чакането да видим новата визия на Демет ,ще е много дълго.Бях се настроила,за втора част на ,,Между мен и света ,но явно и за този съвремен  филм  не му е дошло времето, а дали ще дойде е питанка. Приятни почивни дни.

Последна редакция: чт, 12 сеп 2024, 23:06 от Leddel

# 709
От днешната активност:

Музикалният съпровод отново е любимата ѝ мелодия: "Пролетта в мен".

И ЧРД на гримьорката Нихал:

No. 309 пристига в Италия, не помня вече дали сме го споменавали:

# 710
От Демет:

Живот си живее! Laughing

# 711
Така е, Flo, не можеш да разбереш пристига ли някъде, тръгва ли си Animal See No Evil Не ѝ е лесно с тази хаотична природа.

Хавлиеното ѝ костюмче директно ме телепортира в '90-те Stuck Out TongueHeart Exl

Според онази, чието име не се споменава снимките на "Джиновете" ще започнат на 29 септември. A режисьорът е вече в Ерзинджан на терен:

Сутринта имаше включване и от зоо кът в Сакаря:

https://x.com/demetozdechile/status/1834919254073680177

"Закуската е от мен"

За една бройка обаче самата тя да стане закуска JoyAnimal Lion

https://x.com/demetozdechile/status/1834920530039779442

https://x.com/demetozdechile/status/1834921587654393861

И в Панама вече се рекламира започването на "Казвам се Фара":

https://www.instagram.com/p/C_4gpG6xg_o/

# 712
Не й липсва смелост на Демет!

Излезе новина, че на 22-ри за втори път ще гостува на Верисимо:

Миналия път им беше строшила рекордите.
Турските актьори са много популярни в Италия и при Силвия май всяка седмица гостува по някой.

# 713
За Верисимо информацията все още не е потвърдена официално, но според мен е много вероятно да е вярна, защото в момента DEK върви в Италия с много добра гледаемост, скоро предстои пускането на No. 309, отново по Canale 5, а съответните партньори на Демет - Ибо и Фуркан са приемани отлично в Италия Sunglasses От гостуването на Ибо във вчерашното предаване:

Още малко от общуването ѝ с животните в Сакаря:

Видео: https://x.com/demetozdechile/status/1835286925848018982

Малка семейна сбирка в кръчмата на чичо ѝ:

Явно са откарали до малките часове Joy

И най-важното:

Режисьорите Ферит Карахан и Ясин Оксюз посетиха Ерзинджан, дни преди началото на снимките на филма „Сватба на джиновете“, с участието на Демет Йоздемир и Илхан Шен. След срещата си с валията Айдоду, той обяви подкрепата си за популяризирането на филма, като сподели изображение в социалните медии, което гласи „Сватбата на джиновете започва“.

Историята на филма се занимава дълбоко със семейните връзки и отношенията между братя и сестри. Снимките ще се състоят сред природните красоти на Ерзинджан, обещавайки визуален и емоционален празник за сетивата на публиката. Ферит Карахан дава приоритет на социални и хуманитарни теми, както в предишните си проекти.

„Сватбата на джиновете“, чиито снимки стартират през октомври, вече се превърна в една от творбите, които предизвикаха интерес сред местните хора. С природните красоти на Ерзинджан и силния актьорски състав, този филм се очаква с голямо вълнение от киноманите.

# 714
Октомври 2020 год., Демет във Верисимо:

Пепелче, новина за Музо от Ранобудна птичка /и в Стая 309 участваше/, стабилен излезе:
Скрит текст:

# 715
За Верисимо все още няма никакво потвърждение, което поставя малко под съмнение информацията.

Токио ѝ пише, че може да направи албум със селфитата, които му е пращала. Демет му отвръща, че си говорят само с очи.

И поредната безкористна подкрепа за жена предприемач.

Иначе днес Пънар и Каан са се оженили. Честито!

# 716
От Демет:

Пънар я гледам в Присъда.
Честито да им е!

# 717
Фло, 😍 благодаря за инфото за Музо. 😂
Заради него последвах жена му в ИГ, но нещо ми изчезна и съм изпуснала тази новина.
Наистина сериозен мъж излезе, ама само веднъж казвам и млъквам, защото нямам право да давам оценки за хора, които не познавам: що му трябваше на баир лозе? 😀

Чакам с нетърпение Шюки и инфо за новите планове на Демет.

Хубав ден, пишете и заради мене- чета ви и ви ❤️💕 ❤️.

# 718
Имаме още детайли за "Джиновете" - към актьорския състав се присъединява и Сарп Бозкурт:

Той ще влезе в ролята на Ясин, който е брат на героите, изиграни от Демет Йоздемир (Джерен), Илхан Шен (Дениз) и Каан Йълдъръм (Халит).

За Magnet е една от любимите ми фотосесии Heart Eyes

# 719
Много братя ще има Демет!

Общи условия

Активация на акаунт