🍀Градината на Демет Йоздемир - Тема № 7 за обсъждане🍀

• 94 737
  • 737
  •   1
Отговори
# 720
Да, Flo, за нейната героиня разбрахме, че ще е омъжена, обаче за братята още нищо не се знае. Представи си, ако всички са женени какъв купон ще е с толкова етърви  Joy Все пак излизат още малко детайли, слагам само новите моменти:

- Героинята на Демет,  Джерен, ще положи огромни усилия, за да се справи семейството с трудностите, които изпитва.

- Героят на Сарп, Ясин, ще бъде представен с акцент върху вътрешния му свят.

От Хюля Авшар разбираме, че Демет не е отишла на тенис турнира ѝ и че не се познават лично, но че много харесва актьорската ѝ игра.

# 721
В този филм ми се струва, че няма да има никакъв купон. То и без това през 2024-та няма да видим нищо ново от Демет на екран, ама добре, че колегите й снимат.

Поканата за тенис не беше ли за 2-ри октомври?

# 722
Сега се върнах да проверя. Действително за 2 октомври е поканата за тенис, но изказването на Хюля Авшар е абсолютно в минало време... Кой ги знае Joy

Иначе, да, филмът се очертава да си е драма - драма. Не знам как ще се контролира Демет по време на снимките, за да не ѝ избие комичното на повърхността. Няма да ѝ е никак лесно Animal Sheep

Иначе изглежда, че има някакво раздвижване:

И у нас:

# 723
Двойка №1 пристига  много скоро в България! Cupid

# 724
Още детайли за "Джиновете":

Амбициозни имена продължават да се присъединяват към силния актьорски състав на филма:

- Ерол Бабаоглу ще влезе в ролята на имам Якуп
- Дениз Барут ще бъде гост звезда
- Баки Даврак и
- Туба Юнсал също ще участват.

# 725
Този братовчед е много свободен май.
Утре започваме!

# 726
Дааа, утре "Казвам се Фара" започва в 21:30 ч. по BTV Story Sunglasses

Не знам тази информация от къде точно идва, но да споделя:

Иначе сериалът ще бъде излъчван и в ЮАР:

Както и вече има дата за премиерата в Панама - 21 октомври:

Братовчедът Самет и на мен не ми е ясно с какво точно се занимава. Май по едно време пишеше дисертация, но не съм много сигурна.

И малко емоджи ребуси. Демет беше попитана от фенка какво можем да очакваме от бъдещите ѝ проекти. Отговорът е:

И "онзи" профил с подсказките се включи:

# 727
Най-после! Приятно гледане на Adim Farah!

# 728
  • София
Изгледах епизода ,но  явно на мен по ми допада  да го гледам със субтитри .Положен е труд ,озвучен е добре, но превода на Енгиновите  момичета и реалните гласове на Енгин и Демет  ,както и другите  явно към този момент са ми по въздействащи .А  възможно е и защото съм го гледала  повече  пъти ,ще преценя след няколко епизода.  Като няма нов образ ,ще се радваме и на стар, както казва Енгин обичаме си я.
   Топла седмица, по късен час за гледане, какво повече да иска човек.Приятни вечери.

# 729
Вчера успяхме да се приберем точно за началото на "Казвам се Фара" по BTV Story, на мен дублажът ми хареса. Разбира се, няма как да е като оригиналните гласове, но звучи естествено. Многото реклами на мен ми действат по-дразнещо, затова смятам да гледам вече с отложен старт, за да ги прескачам Sunglasses

Излизат още имена от каста на "Джиновете":

- Хелин Кандемир (добре позната ни като Кибрит от DEK) ще влезе в ролята на Дениз.

- Гюрхан Алтундашар (също от екипа на Çok Güzel Hareketler 2) ще се появи във филма като Фатих.

Дотук имаме следната информация - начало на снимките 29 септември, Ерзинджан. Актьирски състав:

Pushpin Демет Йоздемир - Джерен (сестра на Дениз, Халит и Ясин, съпруга на Орхан)
Pushpin Илхан Шен - Дениз (брат на Джерен, Халит и Ясин)
Pushpin Каан Йълдъръм - Халит (брат на Джерен, Дениз и Ясин)
Pushpin Сарп Бозкурт - Ясин (брат на Джерен, Дениз и Халит)
Pushpin Евлия Айкан - Орхан (съпруг на Джерен)
Pushpin Ерол Бабаоулу - имам Якуп
Pushpin Дениз Барут - ще бъде гост звезда
Pushpin Баки Даврал - ?
Pushpin Туба Юнсал - ?
Pushpin Хелин Кандемир - Дениз 2?
Pushpin Гюрхан Алтундашар - Фатих

# 730
Аз го гледах малко компромисно на телефона днес на плажа, но ми си хареса.

# 731
Най-накрая закрива лятото Stuck Out Tongue Winking Eye

И мама Айшен:

# 732
  • София
А ,не се знае дали закрива лятото .На  емоджитата   има и самолет. Има краткосрочен план, а после къде ще излети.,не се знае .Може би топла страна ,галеща вода ,и малко работно посещение. За  Демет водата е като  глътка кислород за уморения- с една дума ще се почувства все едно е лято .Мечтая си ,поне  мечтите на човек нямат край. Да погледаме малко една изключителна история, и  екранна двойка която се е доверила на партньора си, затова и в играта взаимно се допълват  и завладяват.

Последна редакция: вт, 24 сеп 2024, 22:18 от Leddel

# 733
Вчера снимка от архива на мама Айшен, днес е ред на татко Синан с малката Демет:

Сподели и снимката от екрана, която феновете ѝ поискаха преди дни.

# 734
Леле какви крака ✨️💯

Добро утро и хубав ден! 🍀

Общи условия

Активация на акаунт