На море в Китен - 2024/2025 г.!

• 36 055
  • 492
  •   1
Отговори
# 135
Да, пиците им са вкусни на Лагуна, и моите деца ги харесват. Иначе си взимаме от Пици Пацо, невероятни са..

# 136
Това ли са Пици Пацо.
https://www.bg-mamma.com/?topic=997710.435
Изглеждат невзрачно, почти като да не работи и никога няма хора, а знам че са хвалени тук и доста се зачудих.

# 137
Да, това са. Също любимо място. Започнаха да ми правят остъпки - малки, но от сърце Simple Smile

# 138
Това ли са Пици Пацо.
https://www.bg-mamma.com/?topic=997710.435
Изглеждат невзрачно, почти като да не работи и никога няма хора, а знам че са хвалени тук и доста се зачудих.
Това са да, невзрачни са, почти незабележими, но толкова толкова вкусни, че не пропускаме да минем и от там.

# 139
  • София
Тази година си купувахме риба от "Капитан Крис". Предлагат и хубава рибена чорба. Даже беше по-хубава от тази в ресторанта, където обикновено се хранехме. Е, вярно, сервират я в пластмасова купичка.
Цените на някои риби бяха с малко по-ниски цени от на капанчето отстреща. (Сафрид 3,50 лв. срещу 3,70 лв. за 100 гр, ако не ме лъже паметта.)
Доколкото разбрах, до по-миналата година хората от "Капитан Крис" били наематели именно на отстрещното капаче, обаче после собствениците решили да си го работят сами.
След Вашия отзив се втурнах да пробвам рибената супа. Продадоха ми развалена Sad(
Много съжалявам. Препоръчах го с най-добри намерения. Дано поне за здравето не е имало последствия.
  Не го приемайте като критика към Вас. Няма проблем, защото си взехме за “вкъщи” и още при отварянето имаше мирис на вкиснато и странен вкус от първата лъжица. Бързо се озова в кофата. Разочарована съм от отношението към мен. Смятам, че ми я дадоха с ясното съзнание, че е развалена.

# 140
  • Буркина Фасо
Да, пиците им са вкусни на Лагуна, и моите деца ги харесват. Иначе си взимаме от Пици Пацо, невероятни са..
бяха.
при 3 различни пици и трите не се харесаха.  сега асортимента им е доста намален.

за Пацо - направи ми впечатление, че тези дни клиентите бяха доста малко спрямо други години.

# 141
бяха.
при 3 различни пици и трите не се харесаха.  сега асортимента им е доста намален.

за Пацо - направи ми впечатление, че тези дни клиентите бяха доста малко спрямо други години.

О нее, само това не, ако и Beer House е със сменена концепция и пици Пацо са други, направо мога да се разрева Grinning
Миналата година ядохме сладолед от едно младо момче по ул. Атлиман заставаше, с една количка, уникално вкусни, като от едно време, и не бяха скъпи, мисля, че една топка беше 1лв, а бяха огромни, дали е там и тази година това момче, не беше Рафи, нито Нестле, надявам се да е там понеже децата помнят, че са яли и ме питаха дали пак ще им взема.

# 142
  • Буркина Фасо
на Beer House може да видиш менюто в бука - https://www.facebook.com/bistrobeerhouse/?locale=bg_BG
според мен изцяло са минали на друг тип храна.
на Пацо продукцията никога не съм опитвал.

# 143
Имам един спешен казус за решаване, има ли Спиди или Еконт, или Еконтомат в Китен, или някакъв офис на куриер в града. Търся в сайтовете на куриерите, но нищо не откривам, а трябва да получа една пратка, но мисля да я пренасоча за там.

# 144
На Пацо пак са му хубави пиците.
На Лагуна тази година не съм ги опитвал. Една от местните жени, които помагаше в кухнята, това лято не ходи да работи там, така че на това може да се дължи промяната.
В заведенията хубави пици ядохме в Теос, който сега е нает от собствениците на Порто Рико, и в Тропикана, която се помещава в бившата Урдовиза.

Шанън, много е проблемно с куриерите. Или ходиш в съседните градове или чакаш. Преди години имах пратка за получаване в Приморско, но вече не искам да си го причиня.
Няколко пъти съм получавал на адреса на хотела, но не е от днес за утре.
Най-накрая някой е чул молбите ми и тия дни трябваше Еконт да открият мобилен пункт около къмпинг Атлиман.

Последна редакция: пт, 19 юли 2024, 21:35 от bashtatko

# 145
  • София
В Приморско съм виждала офис, на Еконт май беше. Сигурно и Спиди имат. Виж просто в гугъл, като напишеш "спиди офис" се показват на картата, така най- лесно ще се ориентираш.

На Пацо пиците тази година не съм яла, но малкото ми, безкрайно злоядо дете се хранеше само с тях. Една вечер чаках 15 човека пред мен да поръчам и сигурно още 20, които чакаха пиците си. Явно са си хубави и това лято.юю

Едит: Еконт имат в Приморско, Лозенец и Царево, Спиди- Приморско и Царево.

# 146
  • Буркина Фасо
В заведенията хубави пици ядохме в Теос, който сега е нает от собствениците на Порто Рико, и в Тропикана, която се помещава в бившата Лагуна.
Лагуна си е на мястото както до сега.
Тропикана е заела мястото на Козел (емблемата беше такава) - заведението с/у бившия Beer House.

# 147
В заведенията хубави пици ядохме в Теос, който сега е нает от собствениците на Порто Рико, и в Тропикана, която се помещава в бившата Лагуна.
Лагуна си е на мястото както до сега.
Тропикана е заела мястото на Козел (емблемата беше такава) - заведението с/у бившия Beer House.

Имах предвид Урдовиза. Извинявам се. Ще го коригирам и в горния пост.
Мислех за едното, написах другото.
Собствениците на двете са близки роднини.

# 148
Хотел Флора-Китен ,офертата е добра,може ли мнение ако сте били там.

# 149
Не знам до колко ще е полезно били сме там преди 7/8 години,ако говорим за този в близост до автогарата.
Нищо особено,нормални помещения,може би леко тесни,чисто.

Общи условия

Активация на акаунт