Случи ми се нещо странно XXIX

• 85 113
  • 817
  •   1
Отговори
# 735
Е това последното е... уау.  А ако си им казала какво ти се е привидяло по-рано, не са и повярвали, предполагам.

На мен ми се случват повтарящи се едно към едно ситуации. Които е абсолютно невъзможно реално да се повторят... със същите реплики (казани от друг).. направо някакво странно дежа вю, за което нямам обяснение.

# 736
  • Мадрид / София
Аз знам, че при Ковид може да изчезне обонянието и да не се усеща ни мирис, ни вкус, така както при хрема. Постепенно се възстановява, но минава време от няколко
месеца. Има си и име ама сега не се сещам как беше.
Аз съм чувствителна към миризми на парфюми и други неща, но то това си е нещо съвсем обяснимо, а и не само към миризми.
Мимоза, тъй като си била в апартамента, където тези деца обитават, това дете сигурно е по-чувствително и излъчва повече енергия, която остава запечатана на това място. Вероятно и ти си чувствителна или просто си била настроена за приемане и затова си видяла детето. Между другото точно с периферното зрение медиумите виждат тези, които са преминали оттатък, не директно с очите си.
Та нещо такова е станало. При запечатана енергия няма общуване между детето и виждащия. При ясновидството има общуване между двете страни. Това е разликата.

diziler всичко вече го има предварително като проект, ние улавяме това, което е най-близко до нашето излъчване.
Хайде спирам, че идва в повече, но са реални неща, които съществуват.

Последна редакция: ср, 21 авг 2024, 22:24 от Angela61

# 737
Миризмите са в повечето случаи някакъв бъг в мозъка.
Не е само ковид, вирусни и други болести може да повлияят.
Обонятелната халюцинация си е съвсем реален симптом на някакво заболяване.
Случва се да мирише и от отдушници или от улицата. Понякога полъх на вятъра може да докара миризма от доста далече.
Не изключвам напълно и полъх от отвъдното. Вярвам, че науката един ден ще обясни и необяснимото.
Аз имам доста странни случки, но се опитвам първо да си ги обясня с познанията, които имам.
Например, който го е преживял знае, че сънната пареза е ужасяващо преживяване. Когато за първи път го преживях, още не знаех какво е, нямаше и Интернет да проверя. Мислех че умирам и ме напада демон. Joy

# 738
Някоя от вас пробвала ли е да вика Дама Пика? Знам, че уж се отваря портал и ... влезе ли демон, после трудно може да се отървем...

# 739
Някоя от вас пробвала ли е да вика Дама Пика? Знам, че уж се отваря портал и ... влезе ли демон, после трудно може да се отървем...
В 2 клас на зеленото училище, умряхме от страх, даже без да я викаме. Joy
Някой я спомена и това беше достатъчно. Решихме, че е в гардероба и го отваряхме само по спешност със засилка и пред свидетели. Joy
Аз смятам, че някои неща не бива да се ръчкат излишно, особено без необходимите умения и познание. То е все едно да седна да управлявам самолет. Интересно ми е , но не съм обучена и ще се разбия.

# 740
По повод миризмите, моята майка почина преди 17 години и на погребението държах едни кърпички, с които си бършех сълзите, които имаха един специфичен аромат, който никога няма да забравя. Преди две години,когато татко беше в болница, бях сама вкъщи и изведнъж замириса страшно силно на този аромат, чак се стъписах и започнах да обикалям апартамента за да усетя откъде идва, но беше само в хола, където бях сама. Притесних се, защото се сетих за мама и погребението, след два дни татко почина. Все едно тя беше дошла да ми каже, че идва да си го вземе. Така го приех тогава, като знак, и така се случи.

# 741
Това с миризмите и връзката им с починали съм го чувала и от хора, които не вярват въобще на тези неща. Примерно в годишнина от смъртта на някого двама души усещат благоухание, докато са на различни места и няма от къде да дойде миризмата.

# 742
Като ученичка,по лагерите,много пъти съм участвала във викането на Дама Пика.Сега не бих.Единия път изплашихме целия лагер.При дръпнати пердета,на едната стена (на цялата стена) се появи образ на разрошена смееща се жена.Беше като изрисувана от слънчев лъч.Това достигна и до учителките,които здраво ни се накараха.При друг случай,я викахме посред нощ ,на светната лампа.Изведнъж лапмата угасна(не беше изгоряла),а прозореца с трясък се отвори.После 15 дена спахме на светната лампа от страх.При друг случай,бяхме по-големи,едно от момчетата се лигавеше и обясняваше как иска Дама Пика да отиде при него.В следващия момент извика.Светнахме лампата.Каза че нещо го е ударило по носа.От носа му течеше кръв.Това беше и последния път в който участвах.Имаше и един случай при който нищо не се случи.На огледалото се появиха 3 точки,като очи и уста.Приятелката ми изми огледалцето и поиска да го изтрие в блузата ми.На блузата ми се появиха тези 3 точки,които бяха преди да измие огледалото.Вярно е,че това са неща,които съм вършила през периода 4-8клас,но колкото и в момента да разглеждам случките с погледа на възрастна жена и макар че на страха очите са големи.Иска ми се да напиша,че Дама Пика е измислица,но не мога.Знам какво съм виждала

# 743
Аз съм викала, последно като доста голяма. Появи се образ на жена в огледалото. Облечена класически от старото време. Не знам с каква скорост се изнесох от стаята. Не повторих.

# 744
Не съм се занимавала с Дама пика аз,но имам случка с животно. Около 10-11г. съм на село, с братовчедка ми от сутрин до вечер играем из дворовете. Виждаме как едно куче дави котка и с викове и ръкомахане кучето я пусна. Занесохме я вкъщи под едно дърво и извикахме майка ми. Тя каза, че котката е със счупен гръбнак и умира. Ние бяхме убедени, че ще оживее и няколко дни и слагахме вода в устата със спринцовка докато котката не стана като мумифицирана - твърда и ококорена, не издаваше звук и си личеше, че е спряла да диша. Извикахме майка ми отново и тя каза, че котката е починала и ще я изхвърли, при което ние ревнахме и се помолихме да я остави за още 1 ден . Тя естествено, че се съгласи и на другия ден отиваме под дървото и котка няма. Помислихме, че майка я е изхвърлила, но като се върна от работа каза, че не я е пипала.  Няколко дни по-късно котката беше на дървото жива и здрава, не повярвахме на очите си, но когато и майка я видя съвсем се шашнахме.

# 745
Като малки ученици викахме Дама Пика и единия път видяхме черна фигура в огледалото, умряхме от страх и спряхме с тези работи завинаги.

# 746
  • Deutschland
Май няма някой да не я е викал по онова време, но аз нямам никакви спомени дали нещо се е случило по време на викането.

# 747
Всичко съм викала като малка. Все вкъщи, у родителите ми. Често имам чувството, че сама съм си ги поканила всички тези неща. По мое време беше мноооого хит, забелязвам, че дъщеря ми (на осем) няма такива "идеи" засега. Аз във втори клас не смеех да отида първа в училище, защото точно тогава викахме Дамите. На едно от виканията огледалото се пръсна на парчета, беше намазано с паста за зъби и не знам дали има връзка. На останалите викания - нищо, но страха си го нося и до този момент. След пръснатото огледало повече нищо и никога не викахме.

# 748
alessaray, на мен така ми се е случвало с миризма на цигара и на пържена риба. Аз не пуша и бях сама в колата която шофират. В два различни дни беше ми се случило. Нямам обяснение.
Единствено се сещам, ако парното е работило, да не би вентилацията да е вкарала миризмите отвън.

Pea, аз също съм непушач, но съм много чувствителна към миризмата на цигари. Не знам при какви обстоятелства ти се е случило, но при един отворен прозорец дали в движение, дали на светофар, ако човекът в колата пред теб пуши, не е невъзможно да си усетила.
Единственото ми обяснение е, че няколко месеца преди това бях карала тежък Ковид. Не търся някакво паранормално обяснение. Пътувах по магистрала и беше зима, нямаше и коли около мен. Нямаше и къщи.

# 749
Май няма някой да не я е викал по онова време, но аз нямам никакви спомени дали нещо се е случило по време на викането.
Мисля, че се вика пред огледалото, да речем в банята. Ама по-добре не пробвайте. Каквото и да съм чел по въпроса, винаги се казва, че се отваря нещо като портал и злото буквално се настанява в къщата ти. После е много трудно да се отървеш и единственият начин е да се изнесеш от този дом, отколкото да затвориш портала. Но това е в по-екстремните случаи.
Няколко дни по-късно котката беше на дървото жива и здрава, не повярвахме на очите си, но когато и майка я видя съвсем се шашнахме.
Да не е била друга котка, която много прилича на нея?

Общи условия

Активация на акаунт