Случи ми се нещо странно XXIX

• 86 179
  • 817
  •   1
Отговори
# 255
Това с яйцата го правих няколко пъти преди мнооооого години. Бях чула, че трябвало да се хвърли в река и капачката на бурканчето да се сложи веднага след ставане. Имахме куче, мъничко, всяка сутрин родителите ми го пускаха в стаята и то се качваше на леглото и лягаше в краката ми. Обаче, сутрините в които имаше такова бурканче под леглото, вместо да се качи отгоре, се завираше под леглото и лягаше до бурканчето, не ми позволяваше да го взема и веднъж леко ме ухапа. Може би е било някакво съвпадение. Тогава не му отдадох голямо значение.

# 256
Това с яйцата го правих няколко пъти преди мнооооого години. Бях чула, че трябвало да се хвърли в река и капачката на бурканчето да се сложи веднага след ставане. Имахме куче, мъничко, всяка сутрин родителите ми го пускаха в стаята и то се качваше на леглото и лягаше в краката ми. Обаче, сутрините в които имаше такова бурканче под леглото, вместо да се качи отгоре, се завираше под леглото и лягаше до бурканчето, не ми позволяваше да го взема и веднъж леко ме ухапа. Може би е било някакво съвпадение. Тогава не му отдадох голямо значение.
Ядеше ли кучето ти яйца? Все пак това е храна и не е чудно да сработва инстинктът му да я пази.
Моето куче обожаваше яйца и може да е на другия край на къщата, но щом чуеше да чупя яйце, направо по магичен начин се оказваше до мен в кухнята с вдигнати лапи.

# 257
Имам няколко необясними случки от миналото:

Когато бях малка, няма да забравя, легнала съм на леглото си в детската стая на обяд да поспя. Мама беше само вкъщи. По едно време усещам как някой ме ръчка по гърба с пръст. Не се обръщам, защото искам да заспя, само питам - Кажи, мамо? Защото си мислех, че е тя. Никакъв отговор не получих. Полежах, полежах, нещо не ми се спеше достатъчно и не успях да заспя и станах. Отидох в другата стая и попитах мама защо ме е ръчкала, какво е искала. Тя каза, че не е идвала изобщо при мен.

Малко преди баба ми да почине, каза един ден, че е видяла дядо (който беше починал вече) на вратата ( тя беше на легло). - Нищичко не ми каза, разказа баба, само стоя стоя, погледа ме и си тръгна.

Също свързано с баба ми, понеже беше на легло и когато искаше нещо, викаше. Няколко дни след като почина, чух същото викане, докато стоях в другата стая. Съвсем отчетливо, силно и ясно, все едно наистина.

# 258
Ядеше ли кучето ти яйца? Все пак това е храна и не е чудно да сработва инстинктът му да я пази.
Моето куче обожаваше яйца и може да е на другия край на къщата, но щом чуеше да чупя яйце, направо по магичен начин се оказваше до мен в кухнята с вдигнати лапи.
Не, не ядеше. По отношение на храната беше много капризно куче.

# 259
Не зная дали се брои за странно, но сънувах баба ми точно преди да почине. Тя беше на легло последните две години, с два инсулта и деменция. Сънувах я жизнена и лъчезарна, бяхме заедно и тя се смееше. На сутринта майка ми се обади, че през нощта е починала.

# 260
  • Deutschland
А аз сънувах майката на баба ми дни преди да почине. Нямам спомени да я познавам, била съм бебе, когато е починала, но в съня си знаех, че е тя. Баба вече беше в кома, доброволно спряла жизненоважните си лекарства. Майка й ми каза в съня си " Много ми е мъчно за нея, много"... След два дни почина.

# 261
Като казахте за тези кукли, реших да Ви споделя. Знам, че ще има доста хора, които няма да вярват, защото вече бях качвала клип от тикток с полтъргайст и доста хора, казаха, че клипът е манипулиран, но на мен са ми интересни такъв тип неща, плюс, че аз самата живях 4 години в такава гадина и вярвам. (Разказвала съм в предните теми за духът у нас)

Ще разкажа малко предистория, защото от един клип не се разбира кой знае колко много. Попаднах на момиче, което колекционира обладани кукли, тази мания е започнала още като е била малка и е виждала духове. Има колекция от над 200 кукли и качва интересни видеа за тях.
Контактува с тях, чрез някакви си нейни начини и дори споделя какво са ѝ казали куклите ( например коя от какво е умряла и тн). Също казва, че има доста кукли, които не снима по тяхно желание. Събирала е куклите от стари сгради, не ги купува, доколкото разбрах. В профилът ѝ има доста клипове подробно разказано за всичко, клипове как куклите мърдат ( отварят очи, вдигат ръка, мърдат се и тн). Та, предпоследните ѝ постове бяха как е купила въпросната кукла, която ще кача. Купила я е от антикварен магазин и прилича почти 1:1 с куклата Анабел от филма. Оказва се, че са произведени от един и същи производител по едно и също време и така тя я купува за някакви смешни пари. Обаче се оказва, че куклата не е с добри намерения и в момента не може да оттърве от нея. Казва, че вечер я притеснява, дори като я е вкарала вкъщи цял ден е имала ужасна болка в главата. Също казва, че има белег на кръст, но като е качила снимката, тикток е изтрил клипът, защото може да означава самонараняване.
Момичето си изглежда наред с главата, даже ми е приятна! След като разбира, че куклата е “лоша” в заключва в кутия с код, но куклата въпреки това излиза, събаря всички кукли от рафтовете и се качва на рафта. Тя казва, че всяка вечер си проверява куклите, защото ги пречиства.

За тези, които не знаят английски, ще обясня набързо. Въпросната кукла изчезва безследно, тя е търси около 1/2 седмици, но не я намира, след като вижда бележка от съсед, който казва, че е намерил кукла и ако някой си я е изгубил да я потърси. Също казва, че гердан с кръст, който е единственото нещо останало от майка ѝ изчезва също и така след седмица намира куклата с гердана около врата ѝ. Доста хора я питат “ защо просто не я изхвърлиш”, но както каза тук в темата една жена “ и да я изхвърлиш, то духът може да си се върне”.
Дори момичето сподели, че е говорила с църквата и с професори, но никой не иска да се заеме с куклата.
Също ми се стори интересно, че каза, че не допуска деца у тях, защото са лесни за манипулация, а както знаем от филмите на ужасите, повечето обсебени са деца.

И разбира се, куклите я притесняват вечер, чува стъпки, гласове, плач. Събужда се с белези и рани по тялото, с главоболие. Но тя казва, че така или иначе като малка е била така, когато е нямала кукли.
Абее, странна мания си е според мен, колкото и да не ме е страх от такива неща, няма начин да се подложа на такова нещо. 😀

Извинявам се за дългата тема, но не мисля, че щеше да бъде интересно, ако само изтипосам клипът, без никакво обяснение😀.

След цялото писане видях, че няма опция да изтегля клипът, а и не знам дали тук може да се качва клип. Затова ще прикача снимка на профилът на момичето, куклата за която говорих се вижда на втория клип.

# 262
Изглежда като soulmori в университет да не е стъпвала
Някои хора имат силно развит фантазен живот

# 263
  • Plovdiv
Не знам колко е за тази тема, но ще споделя. Тази сутрин оправям единия ми син за градина и си говорим някакви неща и той ми казва" Мамо, знаеш ли какво сънувах тази нощ", викам "Не, мамо, кажи" и  той "Сънувах, че в къщата на баба има едно момиченце и то е дете на баба. Много добро и мило момиченце беше". Настръхнах, защото майка ми има едно починало дете момиче преди аз да се родя. Никой никога не е говорил пред децата за това, даже не знам мъжа ми дали знае. Нашите също не говорят по темата, та няма кой да им е казал. На детето обясних, че това е само сън и те не са истински.

# 264
И защо си казала това на детето? Можеше да кажеш, че е много интересен сън и толкова. Хем самата ти правиш връзка с починалото дете, хем пред твоето дете твърдиш, че е само сън.

# 265
  • Plovdiv
За да не влизам в обяснителен режим пък кой пък защо и прочие

# 266
Е кой ти иска обяснения? Детето е разказало, казваш хм, колко интересно и приключвате. Имам предвид, че точно така се пречупва чувствителността на децата към такива преживявания. А и е било хубав сън, не кошмар.
И аз имам подобна случка. Преди години сънувах, че разглеждаме семейни снимки и аз виждам непознато дете на тях, докато го гледам, внезапно разбирам, че това е сестра ми (не тази, която в реалността имам). В съня това осъзнаване се стовари много тежко и разплакана се разкрещях на майка ми - как си допуснала да я забравим! Събудих се разплакана с огромен гняв и вина, че сестра ми е забравена. Разказах съня на майка ми и тогава разбрах, че между мен и сестра ми е имала спонтанен аборт...

# 267
Аз май съм разказвала в по-предните теми, но и аз сънувах веднъж, че имам брат, който е по-малък от мен, но по-голям от реалния ми брат. Като си разказах съня на нашите, разбрах, че майка ми е направила аборт като съм била бебе още.

# 268
Мъжа ми е осиновен.Разбра коя е биологичната му майка на 38 години,а тя е починала когато е била на 38.Биологичния му баща пък е починал на рожденния му ден (на мъжа ми р.д) преди 13 години..
Първото му дадено име е подобно на моето 😵💫..

# 269
Мъжа ми е осиновен.Разбра коя е биологичната му майка на 38 години,а тя е починала когато е била на 38.Биологичния му баща пък е починал на рожденния му ден (на мъжа ми р.д) преди 13 години..
Първото му дадено име е подобно на моето 😵💫..
На пръв поглед случайности,но това само доказва,че нищо в този свят не е случайно

Общи условия

Активация на акаунт