Случи ми се нещо странно XXIX

• 86 162
  • 817
  •   1
Отговори
# 240
  • България
Ами от последния уикенд.Пътувам с колегите на обучение извън града.По пътя разглеждам страхотни снимки от Москва.От там се сещам за моя състудентка,която обожава този град, но откакто ми хакнаха ФБ лятото,нямаме връзка. Издирих я и й писах, чухме се (това докато пътуваме) .И тя ми казва,че си е в родния град,по принцип не живее там, а нашия път минаваше от там и й снимах табелата Simple Smile
После на обучението говорихме за цветове.Питаха ме защо съм си избрала червена папка и какво е за мен червеното.Казах,че не съм си я избрала, ами се е паднала, но з мен червеното е огън, а з без "огън" не мога.и зодията ми е такава.
Прибираме се и з разбирам,че имен ден имат светлите и огнени имена и чак тогава осъзнаем,че човекът който ми даде най-много огън през последните месеци,носи именно такова име. До тогава не бях свързала нещата.
Пак там -вечерта пяхме една руска песен.На другия ден обикаляме магазините с колежките,на мен ми писна да ги чакам ,излязох навън и след малко пак влизам в магазина и продавачката тъкмо си пуска същата песен на лаптопа. Викам"абе вие и тук ли тази песен си поръчахте хахаха
Друга случка по-стара.Отивам при майстор да ми оправи фара, ама той нещо се мъчи и не може.И започва да ми обяснява да отида при Еди кой си Иван на околовръстното, да му кажа че той ме праща да ми го оправи, аз даже не знам къде е, ама ще тръгвам. И той казва "а чакай,чакай, той идва Simple Smile Иван тъкмо "каца" с един мотор и ми го оправи.
Друг случай с майстор наскоро.В квартала е ама е доста натоварен и записва клиенти за месеци напред .Една сутрин когато беше валяло дъжд и рязко паднаха температурите ми се счупиха чистачките Тогава спешно трябва ще да пътувам, добре че не валя.като се прибрах си викам,чакай да ида до майстора,че на другия ден пак трябва да пътувам и ги гледам -дремят.Вика голяма си късметлийка, тъкмо ми се обади клиента,че няма да дойде и щяхме да си тръгваме Simple Smile
Та така, късмет ли е , синхронизация ли, но както казвам нещата ми се случват.Ако нещо стане не така,както съм го планирала чак се изненадвам Simple Smile

# 241
Това с яйцата под главата съм го чувала. Дори баща ми го беше правил, беше му го препоръчала негова близка, която е в час със подобни практики, не е неграмотна. Доколкото чух от него се прави докато яйцето на сутринта не е същото като вечерта, т.е. без промяна. Доколко върши работа - не мога да кажа.

# 242
Това с яйцата под главата съм го чувала. Дори баща ми го беше правил, беше му го препоръчала негова близка, която е в час със подобни практики, не е неграмотна. Доколкото чух от него се прави докато яйцето на сутринта не е същото като вечерта, т.е. без промяна. Доколко върши работа - не мога да кажа.
Ще ме накарате сега да унищожа и малкото останали ми домашни яйца с проби вместо с торта Simple Smile
Ама в полза на науката/темата...

# 243
  • България
Мен пък нещо ме е страх от това с яйцата.....

# 244
  • Deutschland
И аз мисля да пробвам, но нямам яйца. Май ще взема после една кора и ще чета как точно се прави.

# 245
И аз мисля да пробвам, но нямам яйца. Май ще взема после една кора и ще чета как точно се прави.
Ааа, никакво четене навън - тука, който знае, да каже, че после ще излезе, че сме нарушили чистотата на експеримента и бадева отидоха яйцата. 
Имам смътни спомени, че навремето в някаква статия се обясняваше този ефект на забулване на яйцето, но сега нищо не мога да възпроизведа.

# 246
Моето тази сутрин замина в тоалетната. Ако трябва да дам отчет главоболието, коремът и гърбът продължават да ме болят от стреса вчера. Мога само да се надявам, че съм ги намалила.
Споменах ви, че ми се е скъсала гривната от черен турмалин преди седмица. В сряда си купих нова. Вчера случка с изключително силно негадивен характер, и вечерта новата гривна падна в мивката докато миех съдове. Т.е.или се потвърждава, че пази или се потвърждава, че са боклук и не бива да купувам нова от същото място. Какво мислите?

Последна редакция: пт, 09 фев 2024, 10:49 от ☀️🌙🌬️🔥💧❤️🙏

# 247
Аз бих си оправила гривната с по-здрава корда или каквото там я държи.
Но иначе си признавам, че като съм била с определени бижута в неприятни моменти после не ми се носят

# 248
Гривната е 5.5 в музея Земята и хората. Поправката ще е лесна, замяната с нова също.
Опитвам се да разбера дали е знак или е боклучава.
Все пак първата я носих почти половин година ежедневно и постоянно.
Втората ден.

# 249
Минахте от странни неща в графа магии и ритуали... Нали няма наистина да започнете да публикувате и яйца тук?

# 250
Споменах ви, че ми се е скъсала гривната от черен турмалин преди седмица. В сряда си купих нова. Вчера случка с изключително силно негадивен характер, и вечерта новата гривна падна в мивката докато миех съдове. Т.е.или се потвърждава, че пази или се потвърждава, че са боклук и не бива да купувам нова от същото място. Какво мислите?
Според мен е второто.
Човек се пази сам.

Последна редакция: пт, 09 фев 2024, 10:55 от Кубратова

# 251
Спокойно Спирит, няма.
Кубратова, моля те махни ми цитата, ще коригирам  за да да махна това предложение.

# 252
Спокойно Спирит, няма.
Кубратова, моля те махни ми цитата, ще коригирам  за да да махна това предложение.
Ще го махна, ама мисля да е ясно, че се шегуваш.

# 253
Очевидно, не е.

# 254
Кубратова,дано се сетиш за обяснението.И аз търся такова.
Снощното ми яйце пак беше поширано,а онова пробното го бях изкарала на прозореца цяла нощ и пак му няма нищо.Започна 40тия си час на въздух.

Общи условия

Активация на акаунт