После на обучението говорихме за цветове.Питаха ме защо съм си избрала червена папка и какво е за мен червеното.Казах,че не съм си я избрала, ами се е паднала, но з мен червеното е огън, а з без "огън" не мога.и зодията ми е такава.
Прибираме се и з разбирам,че имен ден имат светлите и огнени имена и чак тогава осъзнаем,че човекът който ми даде най-много огън през последните месеци,носи именно такова име. До тогава не бях свързала нещата.
Пак там -вечерта пяхме една руска песен.На другия ден обикаляме магазините с колежките,на мен ми писна да ги чакам ,излязох навън и след малко пак влизам в магазина и продавачката тъкмо си пуска същата песен на лаптопа. Викам"абе вие и тук ли тази песен си поръчахте хахаха
Друга случка по-стара.Отивам при майстор да ми оправи фара, ама той нещо се мъчи и не може.И започва да ми обяснява да отида при Еди кой си Иван на околовръстното, да му кажа че той ме праща да ми го оправи, аз даже не знам къде е, ама ще тръгвам. И той казва "а чакай,чакай, той идва
Иван тъкмо "каца" с един мотор и ми го оправи.Друг случай с майстор наскоро.В квартала е ама е доста натоварен и записва клиенти за месеци напред .Една сутрин когато беше валяло дъжд и рязко паднаха температурите ми се счупиха чистачките Тогава спешно трябва ще да пътувам, добре че не валя.като се прибрах си викам,чакай да ида до майстора,че на другия ден пак трябва да пътувам и ги гледам -дремят.Вика голяма си късметлийка, тъкмо ми се обади клиента,че няма да дойде и щяхме да си тръгваме

Та така, късмет ли е , синхронизация ли, но както казвам нещата ми се случват.Ако нещо стане не така,както съм го планирала чак се изненадвам