Чакането ще приключи, чудото вече ще се случи. ~бебеправене 427~

• 34 514
  • 934
  •   1
Отговори
# 435
Моят също чете, особено в началото като лъсна тератозооспермията  доста се беше притеснил. Сам си спря бирата и си взе доста добавки. Не си спомням всичките така или иначе, но тук във форума се говори за тях постоянно.
Спомням си, че общият обем и подвижността се бяха подобрили, но морфомогиятя не.
Според мен много ги пазите тези деликатни мъже. То страх от лекари, пък тестх а овулация да не били виждали. То гледането на бебе има по сложни моменти от това. Моят изобщо не съм го пазила, от ден първи сме двамата в това начинание. Вижда ми тестовете в банята и сам знае вече кога и положителен. Миналият цикъл правих пробно за да си проследя грубо нещата. Ми не съм ги крила. Даже коментира как хубаво се цил наситил положителния.Simple Smile)).
Иначе съм съгласна, че за тях е и въпрос на чест и достойнство.
И аз нито пия нито пуша, ама пак изтеглих най-късата клечка със забременяване и износване.

# 436
Моят чете много и се интересува от всичко и за мен и за него. Пие си добавки и сам си допълва разни неща. Със СГ има малко проблем, но по скоро го е страх от резултата.
Проблема при него си е решил, че отидем ли за инвитро и видиш ли то веднага ще стане. Хем има приятел който с жена му правиха десетина процедури докато стане и си споделят, ама " всичко дето лети се яде"

# 437
След поредното ми дълго отсъствие се включвам, но досега бяхме спрели с опитите, не че сега ще ги продължим де.
Бях на преглед при д-р Калчев и е чудесен лекар, наистина.
Откри ми истмоцеле и ще правим биопсия и след това хистеро за корекция. Според него от това са моите загуби включително и извънматочната. Доста ми олекна като имаме поне нещо открито и къде да работим.

# 438
Здравейте момичета! Jo Di, честито!🎁 Аз те помня! Moonlit дано ни зарадваш с хубаво ЧХГ утре! 💣

По-старите кучета ме помнят с моя план А и план В, който представих на моя ММ, след диагнозата олигоастенотератозооспермия.

Искам да кажа и на новите, че има надежда в тунела, но е необходимо споделяне и да говорите с и на вашите мъже! Много съм се вълнувала с успехите и неуспехите на всички тук, понякога някоя история ме е разплаквала и често съм споделяла с ММ, който кротко си прави нещо друго до мен на дивана,  докато аз чета за поредната история за неуспешен трансфер или спонтанна бременност приключила в ранна седмица или за някое и друго положително тестче. Още не знаехме за проблема му, но дори преди стигнем до там той започна да слуша истинските истории за това как неуспехите може да се дължат много често и на мъжките половинки. Винаги ще хвърлям по едно око на тази групичка, защото за мен е била колкото полезна на мен, толкова и на ММ, макар и тъй сам ни един път да не я е отварял.

После последваха прегледи, на една част бяхме заедно (!) и един лекар ахна веднъж: “колко компетентен специалист ми е назначил изследванията!” С ММ прихнахме да се смеем като излязохме от кабинета, защото всички си бях пуснала сама от съвети тук. Това допълнително помогна за изграждане на доверие в тази наша малко общност. И когато най накрая стигнахме да неговата деагноза сам търсеше скрийншоти на всички коментари и съвети, които заваляха тук и в темата за МФ.

От там дойде и таблицата с план за действие и неговото абсолютно участие и безусловна дисциплина в спазването на всичко, за да стигнем до бременност.

Та, разказвайте им какво сте видяли, прочели, кой как е успял и какво му е помогнало или какво му е попречило. Не са ви лоши или криви мъжете. Понякога може да се окаже, че вие много им спестявате и с това им пречите по пътя на осъзнаването на тяхната роля. Само осъзнат мъж можа до се мотивира и целенасочено да спазва стъпките в тази сложна борба за дете.

И винаги им давайте план В. Горям мотиватор е. Повечето ще разберат! 😅

Аз се надявам скоро да ви замерям с най-пълните памперси. Вече яко ми трепери под лъжичката, февруарската тема здраво я тресе хормона и бъдещите майки малко вече се почнаха коя е по-по-най и  се радвам, че мога да се разнообразя с вашите трепети, да се заредя от подкрепата, която тук си оказвате и се моля да напълните темата с плюсчета! ❤

Последна редакция: чт, 25 яну 2024, 21:55 от Lygia

# 439
Jo Di, много се радвам за теб ❤️❤️❤️ лека бременност и здраво бебче на термин ☺️
На новите попълнения пожелавам до следващата темичка да са се изнесли към отчетни. 🍀🍀🍀

# 440
Момичета, много се извинявам, че ей-така ни в клин, ни в ръкав скачам по средата на обсъждането за мъжете, но не ми изтрая търпилото и направих още един тест (да, вечер е, но пък не съм пила вода от три часа, може би увеличава концентрацията). Та споделям. Изрових си сутрешния тест и е по-наситена чертата. Утре рано съм на ЧХГ, милият ми лекар даже ми даде направление, ако се направят от лабораторията ❤️ да видим

# 441
Moonlit чакаме с нетърпение ❤️
И ММ нямаше проблем да пусне изследване, вярно че малко поразпитваше..."Ама други правили ли са го", но мислия, че е просто заради това мъжко его, иначе без никакви спорове мина всичко. Сам си взе витамини, че и мен следи дали пия😃

# 442
Lygia Heart леко раждане и чакаме пресни памперси Grinning
Скрит текст:
аз още си сменям, че госпожицата сега се учи на тоалетна, ако бях в БГ вече да ме бяха разпънали как така. Хич не се впечатлявай от по-по-най майките!

# 443
Lygia, почти си е при вас бебчето! ❤️ Успешно и леко раждане ти пожелавам от все сърце! Често си спомням вашата история за вдъхновение и кураж и искам да знаеш, че това, което ти казваш колко са те окуражавали истории от форума преди, за мен една от тези истории е именно вашата ❤️

# 444
Moonlit, определено е по-наситена чертичката и за мен лично съмнение вече няма. Просто ти пожелавам да расте хубаво и до щастлив финал.  Hug И от чисто любопитство ЧХГ поема ли се от здравна каса, никога не съм срещала да се обсъжда, а и никога не съм виждала момичета да казват, че отиват с направление за него. Или ти по-скоро го имаш да покаже на лаборатнките да ти го пуснат, ако се опъват нещо.

# 445
Moonlit, пожелавам ти от все сърце от утре и ти да разказваш своята история! ❤

# 446
S.G.C., Lygia 🤗! А за направлението - и аз като Найсна в момента не съм в България и се притесних да не откажат да ми направят изследването без направление, та се подсигурих Simple Smile ще ги питам как стоят нещата утре на място. И чак ей-сега се сетих, че не беше лошо и един прогестерон да помоля да ми включат в направлението, но така или иначе ако се потвърди, ми е предписано веднага да почвам Утрогестан.

Последна редакция: пт, 26 яну 2024, 01:17 от Moonlit

# 447
Аха, ясно, щом не си в България, ситуацията е друга. Успех! Simple Smile

# 448
Сега идвам да Ви поръся с прашец (от толкова време чакам да дойде и моя ред) Nature Sparkles
Ама от кога го чакам тоя прашец беее Simple Smile УРААА!
Лека и безпроблемна да е от тук нататък и гушаво бебе близо до термин, Джоди Green Heart

Моля не ме нападайте. Знам, че има жени, които се борят с години, но не мисля, че това омаловажава начинът, по който се чувствам аз в този момент.
Смятай какви сме ги надробили, че да се включваш така.
Добре дошла, Рейна, и ако някой взема да каже на някого 6 месеца нищо не е, значи или е знаел, че го чакат проблеми предварително или тотално е забравил как се е чувствал на 6 месеца опити.

премигва като чистачка на БМВ и вика: Ама аз нищо не съм поръчвал.
Салсера, много яко Simple Smile айде скоро да поръчва и той викам аз Simple Smile

че продължава да битува вярването, че един мъж цял живот може да прави деца без проблеми, дори на 80 години
Мда, имат си техни драми, примерно, че ще дойде ден дето няма да лети самолета.
То пък на 80 не е като всеки втори да има половика в репродуктивна възраст, ма айде. Самолетът няма да го коментирам, дано пък и тогава лети, за всички е по-добре Simple Smile  

И винаги им давайте план В. Горям мотиватор е. Повечето ще разберат! 😅

Аз се надявам скоро да ви замерям с най-пълните памперси. Вече яко ми трепери под лъжичката, февруарската тема здраво я тресе хормона и бъдещите майки малко вече се почнаха коя е по-по-най и  се радвам, че мога да се разнообразя с вашите трепети, да се заредя от подкрепата, която тук си оказвате и се моля да напълните темата с плюсчета! ❤
Лигия, послушах те и разказах туку що на ММ ми за твоя план А и Б Simple Smile
То щото мен ми дойде днес на 60+ ден от цикъла. Записах си утре преглед и питах ММ дали ще ме закара, пък той пита дали още искаме второ дете.
И кога мина това време Flowers Rose

Moonlit вижда се с просто око Simple Smile Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover

п.п.
Cinnamon Cookie Purple HeartPurple HeartPurple Heart

Последна редакция: пт, 26 яну 2024, 05:16 от Одри ♡

# 449
Moonlit, за мен си е абсолютно положителен! Чакаме утре 50++
Лигия, леко да мине и скоро да се похвалите!

Общи условия

Активация на акаунт