Празнувате ли 1-вия рожден ден на децата си!

• 6 223
  • 116
  •   1
Отговори
# 90
Празнувахме го и на двамата. Peace Досега не бях чувала такова нещо.  Thinking newsm78

# 91
  • И тук, и там, навред....
Там където аз съм родена 1-ия Рожден ден се празнува с пълна пара и е голям купон - с мн. гости и подаръци bowuu, но там пък, където съм омъжена е точно обратното: 1-ия Рожден ден - не се празнува! #2gunfire
Когато мойта дъщеря се роди и навърши една годинка, не се чудих нито за миг какво да правя... Поканих гости: сутринтс- децата, авечерта-родата! Направих саморъчно торта и беше много забавно, особено с малките "мишлета" Joy Голям купон падна - едни лазят, други плачат, трети ходят... Joy
Та лично мойто мнение е, че не бива да се лишаваме от тези радости в живота! Изживяването наистина си заслужава! Hug
Така,че весело празнуване на всички предстоящи първи за вас Рождени дни на най-скъпите ни същества - децата!!!  bouquet Laughing  bouquet

# 92
Аз съм от Дупница /близо до Кюстендил/ и наистина там се знае това нещо - на лош късмет е да се празнува първата годинка. Както и празнуването на по-раншна дата...
Като се преместих към Пловдив, никой не беше чувал такова нещо. Масово си празнуват хората. Аз лично не вярвям нито за по-ранното празнуване /преди датата/, нито това за едната годинка. Не знам какво е обяснението, трябва ако се сетя довечера да питам баба ми, макар че и тя едва ли ще ми даде смислено обяснение - тя пък е македонка и само е омъжена в този край. Ще я питам, може и да знае.

# 93
  • usa
Празнувахме. Не съм чувала за такова поверие. Знам само за 40-тата годишнина, за първата годинка - не.

какво за 40-тата годишнина  newsm78?

# 94
За пръв път чувам такова нещо  Thinking
Естествено, че го празнувахме.

# 95

Поповете по църквите казват да не се празнува 40-тата годишнина. Не трябвало  Confused

# 96
  • usa

Поповете по църквите казват да не се празнува 40-тата годишнина. Не трябвало  Confused

аз затова не ходя по църкви Simple Smile).

# 97
Празнувахме  и още как.Направо цигански се получи.Годеж беше,не рожден ден.

# 98
Първият рожден ден е най - важен  Grinning, празнувахме го и още как ....

# 99
Празнувахме го, разбира се. Не се знае обаче той колко разбра.  Laughing
Надухме балони, закачихме ги да висят от тавана, украсихме подобаващо и му наподарихме една камара подаръци.
После отидохме в ЗООто и там се мОтахме чак до вечерта.
Единствено тюлените му направиха впечатление. Явно бяха разгонени, щото издаваха особено силни крясъци  Crazy
Обядвахме там в ресторант, Янис игра няколко часа в детският му кьт и вечерта се прибрахме.

# 100
Това ме изуми! Как така няма да празнувате първия рожден ден!!?? И се чудите? Та това е най-хубавия празник, за нищо на света не бих пропуснала празника на тази дата. Не знам как така се измислят такива глупави суеверия, за какво се измислят, какво целят? Защо си тровите живота с глупости? И какво друго ще правите, ако не празнувате?
НА СЪЩОТО МНЕНИЕ СЪМ!

# 101
  • София
Празнувахме, даже 4 пъти  Mr. Green - в моя офис, в офиса на татко и, с бабите и дядовците, и детско парти.
Страхотно беше, и тя явно беше много доволна - усети празничната обстановка.

# 102
Не съм чувала за такова поверие, а и да бях все тая...  Mr. Green
Малко робувам по задължение на глупостите в социалното ни общество, че остава да почна и на разни измислени неща... Naughty
Празнувах 1-ви РД на детето си, снимах си го с камера, имаше си торта, малки гостенчета, дори се вози и на истински кон! Беше много готино и за нея и за нас като емоция и преживяване.
Помисли си, един ден детето като те пита:"Мамо, защо нямам снимки от 1-вия си РД?" какво ще отговориш? Че е заради едно поверие, което даже не можеш да обясниш точно?  Sunglasses

# 103
Разбирасе,че го празнувахме.След няколко месеца и малката ще прави годинка и ще празнуваме.Това са най-красивите и щастливи мигове и емоции ,които можем да подарим на прекрасните ни деца.

# 104
Не съм чувала такова нещо. Празнувах със семейството.

Общи условия

Активация на акаунт