Бачорски и златната ябълка - тема 10

• 62 137
  • 754
  •   1
Отговори
# 660
Малеее, Данко екскорт???  Еми работяга е човекът - денем чисти, вечер забавлява! Евала! А ние чешем клавиатурите по цял ден.

# 661
Ох, гледам го господина при Сливка бейбе. Да благодарим за поздравите ние живеещите, за да сме част от този форум тук Grinning
Е дар слово има, не може да му се отрече.

# 662
Леля Марѝ, дъртия Бачор, Наска и разни приятелчета на фолк вечеря, озвучена от Николай Славеев

Скрит текст:
Мари тук махнала шапката и се разкрива небоядисана коса...
Бачорът ми се вижда отслабнал?

# 663
Анкета на улицата ...какво мислели хората за Даниел ... що за глупост?

# 664
Дани, най-добрият чистач на съни бийч.

# 665

Ще участва в “Съни бийч”

# 666
Аз не знам как не е вкарал и монакото в епизодите.

# 667
А не се знае, има време.... хаха

# 668
Сигурно сте видели в ИГ, но е имало пак шопинг в Турция. Водорасли,даже са монтирани в сградата и изк. цветя. Тва пък е толкова безвкусно, според мен. Има такива хубави растения, просто да наеме една фирма, да й направят проект и да си озелени.
    Емилия и тя на шопинг е била, за апартамента,но не каза кой точно.Май за нейния.

# 669
За нейния. Имаше някакво стори на празна и неремонтирана стая и пишеше, че това ще е стаята на Емели със снимки как би изглеждала. Явно все пак иска да си завърши апартамента.
Естествени цветя и растения и тяхното поддържане е доста скъпа инвестиция. Особено, ако са така, както тя иска да изглежда. Абсурд да си го позволят. За това залагат на турски, изкуствен кич.

# 670
Да, това за цветята ми е ясно. Кич е .

# 671
Снимки на Рози от Севиля

# 672
Бачор No.1 ви поздравява за 8 март Wink

Чудя се, как правиш реклама, взимаш пари, а не можеш един кратък надпис да напишеш грамотно. Пише се "8 март". При датите няма тиренца, ми, ти, ри и т.н.

# 673
  • на пистата
Атанаска ходила болна до Пловдив да прави реклама.Ще си спестя какво мисля!
П.с сега видях,че раздавала цветя на жените..без коментар.

# 674
Остава да добави "Ръцете горе!"

Общи условия

Активация на акаунт