Бачорски и златната ябълка - тема 10

• 62 143
  • 754
  •   1
Отговори
# 645
Хахахахаха, тоя пък!

# 646
  • Paris
От както Атанаска ме блокира, а аз отследвах Даниел, ежедневието не ми е толкова напрегнато от простотията им. Отследвах и Георги заради постоянните му чалгии и пиянства в офиса. Мисля, че няма да издържа дълго и Емилия, особено от както натрапва като приятелка друга антипатична персона , В. Капитонова.

Атанаска защо те е блокирала 😀

# 647
Тя кого ли не е блокирала. Като не й изнася някой коментар, трие и блокира човека. Ама в YouTube и Инстаграм, където тя може да модерира, евентуално в нейния профил и в този на Даниел.

# 648
Забелязвате ли, че Емели ходи рядко при Наска и баща си?Наска нещо да не си е правила,сега изглежда една идея по-симпатична.

# 649
Ще ми изтрият коментара но все пак, Емели никога не ги придружава, когато ходят на Родопите за съжаление, а детето цяла седмица беше на ски училище, щеше да е хубаво да иде на ски с баща си!

# 650
  • на пистата
Ще ми изтрият коментара но все пак, Емели никога не ги придружава, когато ходят на Родопите за съжаление, а детето цяла седмица беше на ски училище, щеше да е хубаво да иде на ски с баща си!
Детето,доколкото помня от столи на майката,хич не искаше да е там.В нейно стори тя беше писала,че малката икка да се прибира.

# 651
От както Атанаска ме блокира, а аз отследвах Даниел, ежедневието не ми е толкова напрегнато от простотията им. Отследвах и Георги заради постоянните му чалгии и пиянства в офиса. Мисля, че няма да издържа дълго и Емилия, особено от както натрапва като приятелка друга антипатична персона , В. Капитонова.

Атанаска защо те е блокирала 😀
Заради коментарите ми под снимките й😃

# 652
Нищо не си изпуснала. Уж е станала "инфлуенсър" с чалга интервютата си по дискотеките. И понеже имала много последователи в инстаграм, беше поканена и в "Къщата на инфлуенсърите" - сезон 2. Там видяхме що за стока е.
Е, по време на подкастите на "Игри на волята" спазваше някакво приличие, все пак е подкаст на НОВА ТВ. Но тя самата има самочувствието, че е журналист, а всъщност всичките й въпроси са за някакви жълтини и интимни подробности, от които не всеки се интересува. Особено, когато има известен събеседник и искаш да знаеш интересни неща за него. Тя говори в 90% от времето за секс. Толкова си може и знае.

Ето и Даниел, пее нещо от любимия си жанр. Ама в Пампорово Wink

# 653
# 654
Майко мила, Данко жиголо? Не знам коя ще е тая закъсала, че да си го поръча Joy

# 655
Майко мила, Данко жиголо? Не знам коя ще е тая закъсала, че да си го поръча Joy

🤪🤩🤩🤩🤩 най-грешно дадените пари, падам! Не е възможно. По филмите са едни убавци с тяло, не знам, не знам. И интелектуално не компенсира, да кажеш, да го наемеш за ескорт само.

# 656
За мен по принцип е безумно да се кълнеш в децата си или в майка си, дори и да си абсолютно убеден в правотата си. Това намесване на толкова близки хора в разни клетви не е нормално.  Ама нивото в Абдовица е бетер това във Факултета, така че...да ги оставим да чалгаряснат и да кълнат. Кои сме ние...

Част от Пампорово явно е на изкуствен сняг Grinning

Последна редакция: нд, 25 фев 2024, 15:31 от diziler

# 657
Леля Марѝ, дъртия Бачор, Наска и разни приятелчета на фолк вечеря, озвучена от Николай Славеев

# 658
Данко, каза да не се притесняваме за втория сезон 🤣. Имало какво да показат 😁 пак щели да ни изненадат 🫣🤭. Тръпна и с нетърпение ги чакам. Сигурна съм ще няма да има обаче нищо интересно и всичко ще е пълнеж, като последните няколко епизода от първи сезон.
Тези дни даже се сетих, че още не съм гледала последния епизод. Аз го забравих наистина 😂

# 659
То и първи сезон щеше да е нещо невиждано,  нечувано Grinning  Нямаше да има аналог ..пък то жива простотия

Общи условия

Активация на акаунт