Бачорски и златната ябълка - тема 10

• 62 145
  • 754
  •   1
Отговори
# 630
Мария Бонева е приятелка на Даниел. Ама честно не виждам как ще я разхождат като панаирджийска мечка.

Не, тя е по-ниска и закръглена. Тази жена е доста по-висока ми се струва. А и Мария Бонева си ходи без маска.

# 631
Капитонова е тая с маската , мисля .
Не е тя. На събитието послучай първи епизод, Емилия за първи път се появи с тази жена с маска, а там беше Капитанова. И Мария Бонева не е, тя е дребна и не е слаба колкото това момиче.
Каза, да, че след време ще разкрие всичко около нея. Партньорка и е и е по-голяма от нея. Май каза, че са приятелки от много години.
Не си спомням какво говореше за тази жена. Гръмка реклама имаше за тази агенция и след 2-3 дена спря да говори за нея.

# 632
Разбира се , че е не е Капитонова .Емилия ходи на курсове при нея .

# 633
Коя снимка е по-подходяща за корица на следващата тема?

# 634
  • София
Не виждам смисъл от нова тема, освен ако не започнат да излъчват нов сезон.
Тази си умря.

# 635
Някъде бях чула, че жената с маската е възрастна, над 50.

# 636
Даньо сподели миналата седмица, че има много покани за подкасти и интервюта. Бях сигурна, че ще се спре на Ивка бейбе. Не съм го гледала още обаче.

# 637
Да заложат на добра подготовка и реклама за втория сезон, някой да се захване сериозно със социалните мрежи и с видеотийзърите... Да понамалят чалга оркестрите, като "пресечки" между сцените и кръпките тип "Господари на ефира".. цена няма да имат. Току виж започнат да дават и любовния живот на Андреа, хаха. Ама хайде да го оставим за по-нататъшни сезони Grinning

# 638
От както Атанаска ме блокира, а аз отследвах Даниел, ежедневието не ми е толкова напрегнато от простотията им. Отследвах и Георги заради постоянните му чалгии и пиянства в офиса. Мисля, че няма да издържа дълго и Емилия, особено от както натрапва като приятелка друга антипатична персона , В. Капитонова.

# 639
Най-добре е да няма 2ри сезон.
Не мисля, че има какво да покажат. Освен това отнесаха доста хейт с този сезон, и риалитито не им донесе нищо положително, даже напротив.
Самите те рязко се покриха и в инстаграм, изобщо не са като преди.

# 640
Преди малко видях Емилия, много е симпатична на живо.
Не мисля, че има нужда от втори сезон, аз и първи зарязах и не догледах. Да не говорим, че заради подробното документиране в инстаграм от Даниел имах чувството, че съм гледала вече и  рожденните дни и тимбилдинга. Тази сватба, която евентуално предстои трябва да е 5 епизода и останалите пак пълнеж. Да не говорим, че половината рода няма да присъства.

# 641
Най-добре е да няма 2ри сезон.
Е те няколко пъти заявиха, че ще има втори сезон и ще дават сватбата. Предполагам, че няколко серии ще ни дават само сватбата, как си лепят банкноти по челата, как свирят цигански оркестри и как всеки танцува чалга и пие.
На мен ми е приятно да гледам всички други, без Даниел и Атанаска.  Най-харесвам като дават Рози, Олга, Наско и Гошко. Защо не и Андреа.

# 642
Специален поздрав за всички тук от Даниел, каза го в подкаста при Ивка бейбе. Той не влизал де, но братята му пренасяли какво се пише. А пък според Ивка, българските майки живеели за да бъдат в този форум . Дословно пренасям

# 643
На мен Антон и жена му са ми най-безинтересните . Хем скучни, хем прости.

# 644
Братята му не знам, но Атанас чете със сигурност. И най-много жената и/или дъщерята на Антон, та покрай тях знае и той.

Няма да го гледам, защото Ивка ми е крайно неприятна. Но благодаря, че преразказа Wink 100% му са му казали, че тука е само хейт. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт