Бачорски и златната ябълка - тема 10

• 62 032
  • 754
  •   1
Отговори
# 75

И сега какво , защо не виждаме Васко Милионера да свири 😂

# 76
Атанаска що реши, че за едните Малдиви са им взриливи колата?
На Михови, които са също на Малдивите и на тях ли са им взривили нещо? 
Сигурно има още камара българи там. Тя да не мисли, че ходенето до Малдивите е постижение и повод за завист.
Велинград вече струва толкова.

# 77
Да, точно защото сте на Малдивите и са ви взривили колата. Това са чакали подпалвачите. Тя като пише, чете ли се изобщо?

# 78

Не мисля, че това е сватба. Или поне не е легитимна.
Малдивите не подписаха Хагското споразумение, което прави тяхната територия недостъпна за законни бракове от чуждестранни граждани без легализация.

# 79
Тя тяхната сватба, по-точно проекта за нея дотегна на всички още преди да е осъществен. Не могат да решат къде да я направят и какъв още ПР да си сътворят. Ще остареят докато се наканят.

# 80
  • Варна

Не мисля, че това е сватба. Или поне не е легитимна.
Малдивите не подписаха Хагското споразумение, което прави тяхната територия недостъпна за законни бракове от чуждестранни граждани без легализация.

Точно така. Няма официален брак за чужденци на Малдивите според техните държавни закони. Или са подписали в Бг преди да заминат или след като се върнат ще го направят.

# 81
  • София
Честито, дори и да е измислена сватба 🥂
Тези изкуствени цветя винаги около тях ме разбиват..

# 82
Поне ще отметнат единият вариант от така спорната сватба и ще мирясат. Че стана циганска история тяхното.

# 83
В последния епизод Даниел ли коментираше,че Рени не била пуснала Антон на тийм билдинга?Защото се сещам,че Даниел искаше няколко дневно ергенско парти,но Атанаска каза,че няма да стане.Излиза,че и той е същия като Антон-каквото жената каже.
Според мен не са подписали.Просто много негативи им  се събраха наведнъж и се чудят какво да измислят за да оклонят вниманието.

# 84
Това е бутафорен ритуал, ако не е подписано преди това в България. И Николета и Валери имаха "втора сватба" в Бора Бора. На която Николета беше наистина красива, но не беше по ресни против мухи. Иначе и тя има не лошо тяло 🤣

# 85
Прави си на интересна пак Наска. Няма никаква сватба. Просто снимки.

# 86
Няма значение.
Той е казал ДА.
Да са живи и здрави дълги години.
Да имат поне 6 деца.

# 87
Легитимно или не ще се пише Бачорски и ще се приключи с драмата. Очаквайте тези дни да си смени фамилията в социалните мрежи

# 88
Инфлуенсърски трикове, да задържат вниманието.
Аз пък ще пиша за другите братя и сестри, майки:
Георги на млади години:
Скрит текст:

Поморие може да бъде Малдиви също, важното е да си щастлив:
Скрит текст:

# 89
Гледайки снимките - това дори не е тяхната сватба Simple Smile а са се снимали на чужд декор, който е в процес на разваляне.

Повярвахме, че  стиснатият Бачор с репликите, искащ да даде 150 долара за сватбена рокля, ще се изръси поне 1500 долара за сватбена церемония на Малдивите, струваща колкото половината им престой там Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт