Бачорски и златната ябълка - тема 10

• 62 045
  • 754
  •   1
Отговори
# 90
Ама Вие не разбирате , казал е ДА на това от днес нататък да й прави по 100 кадъра на ден сигурно 😂
Сватба ама друг път, лъжат та дрънка и според мен.

Редактирам:
Наистина прилича някой да си събира украсата , доста струпана на едно място.
Ех, как не са го предвидили за снимките значи… отиде тя

# 91
  • София
Ако Даниел си слага риза за смокинг да се снима на чужда украса все едно негова- това вече е пълен смях 🥲 Дано не се шегува Атанаска.

# 92
  • Варна
Легитимно или не ще се пише Бачорски и ще се приключи с драмата. Очаквайте тези дни да си смени фамилията в социалните мрежи

То тя и сега може да си я смени в социалните мрежи. Нали навсякъде се представя с две измислени от нея първо и фамилно име. Иначе официално и законно ще може само ако имат граждански брак в България. Тъй като този на Малдивите не се признава за легитимен според тяхното законодателство.

# 93
Гледайки снимките - това дори не е тяхната сватба Simple Smile а са се снимали на чужд декор, който е в процес на разваляне.

Повярвахме, че  стиснатият Бачор с репликите, искащ да даде 150 долара за сватбена рокля, ще се изръси поне 1500 долара за сватбена церемония на Малдивите, струваща колкото половината им престой там Simple Smile

Тамън това щях да казвам.Той,ако искаше досега 100 пъти да я беше направил реално Бачорска

# 94
Хммм, това закопчаване на ризата на Даниел, като хванат момент, изглежда като нещо сериозно

# 95
Хората ви преметнаха нарочно , за лайкове, циркове, трафик са готови на всичко! Simple Smile

# 96
После ще разказват, че са направили специална церемония/са се оженили на Малдивите. То това е като с репликите - лъжат само себе си Simple Smile Фалшиви герои с фалшив стандарт

# 97
Може и да са си направили церемония , голямо дебнене и чудене пада.😀

# 98
Може , то на Малдивите ще им е по- евтино отколкото в Бг

# 99
Те имаха спорове около сватбата, и Атанаска може да е надделяла. Даниел Бач. щеше да хвърли много пари да си води приятелите в самолет, ангажиран изцяло за тях.

# 100
  • София
На мен небрежна сватба на Малдивите с най- близките приятели ми звучи много добре. Но аз мразя типичните нашенски сватби.
Но Даниел и Атанаска не са такива хора, че това да им е достатъчно.

Иначе във връзка с колата, тъпо тълкуване от страна на Атанаска, не е първия такъв случай с фирмените им коли, но и злобата и задоволството на коментиращите от ситуацията също са отвратителни. Това озлобление към хора, които дори не са в живота ти не мога да го разбера, а толкова често срещано вече, че чак се плаша.

# 101
  • София
Съмнявам се да са се оженили, то и предният път като кумуваха Насето беше с бяла рокля и така беше написано, все едно те са се женили 😄

# 102
И аз не разбирам , както и писането на злобни коментари в социалните мрежи .

# 103

И нещо от Емилия. Simple Smile

И аз не вярвам наистина да са сключили брак. Поредна провокация си е.

# 104
  • София-Лагера
Нито е била бременна ,нито е подписала.
За пиар може и колата да са подпалили.
За нищо не им вярвам.Семейство Пинокиовци.

Общи условия

Активация на акаунт