Бачорски и златната ябълка - тема 10

• 62 082
  • 754
  •   1
Отговори
# 105

Сега,пък Вероника я копирала Grinning  Тея ми се струва,че скоро няма да са приятели и ще има да си изкарват мръсните ризи

# 106
  • София-Лагера

🤣🤣🤣🤣
Кралицата събира огризки от чуждо предложение ,даже и 150$ не са дали 🤣🤣
Вероника я оправи 🤣

# 107
  • София

🤣🤣🤣🤣
Кралицата събира огризки от чуждо предложение ,даже и 150$ не са дали 🤣🤣
Вероника я оправи 🤣

Вероника доста хитра ще излезе, но ние си знаехме, че Наска и Данко лъжат 😄

# 108
  • София-Лагера
Някой да погледне преди колко часа Данко е казал ДА 🤣
На Вероника сторито да не е след на Наска
Демек да показва ,че лъже

# 109
Легитимно или не ще се пише Бачорски и ще се приключи с драмата. Очаквайте тези дни да си смени фамилията в социалните мрежи

То тя и сега може да си я смени в социалните мрежи. Нали навсякъде се представя с две измислени от нея първо и фамилно име. Иначе официално и законно ще може само ако имат граждански брак в България. Тъй като този на Малдивите не се признава за легитимен според тяхното законодателство.
Не ѝ е Ангелова фамилията, така ли?
За мен това със "сватбата" е шега, те правят по 100 кадъра от рожден ден, как очаквате сватбата да мине с два кадъра.

# 110
На Вероника сторито го видях още вчера мисля.

# 111
  • София-Лагера
На Вероника сторито го видях още вчера мисля.
Преди 8 часа

# 112
Легитимно или не ще се пише Бачорски и ще се приключи с драмата. Очаквайте тези дни да си смени фамилията в социалните мрежи
Тя собственото име си е сменила,вие за една фамилия ще го правите на въпрос!😃

# 113

Кумовете по-добре изглеждат от булчето.

# 114
Много им очукани постаментите за украсата. От горе до долу.
Малдивите са това, все пак.
Не могат ли да ги сменят по често?

# 115
Само,че кумовете не мога да бъдат кумове на същите хора Grinning Така знам от поп

# 116
  • София
Той и попа на Бачорски от освещаването беше малко особен, така че няма значение 😁

# 117
  • София-Лагера
Само,че кумовете не мога да бъдат кумове на същите хора Grinning Така знам от поп
Всички четат бг мама 😃

# 118
Той и попа на Бачорски от освещаването беше малко особен, така че няма значение 😁

И той лъжлив Grinning  Той уж освети колите и какво стана запалиха едната Grinning

# 119

Така е, какъвто им оркестъра такъв и попа. Сигурно може да ги венчае колкото пъти искат и да се кръстосват както искат. Иначе и аз знам, че кумство и кръстничество не се обръща, т.е ако едните са кумове не може после обратно, но това може би не се спазва. Та тази Вероника е жена на тоя и Бачорски са им кумове ли?

Общи условия

Активация на акаунт