Бачорски и златната ябълка - тема 10

• 62 120
  • 754
  •   1
Отговори
# 195
Смешници. Всичко обръщат на смях, но те си знаят колко сериозни са нещата. Опитва се да изглежда силен и стабилен, но сам знае че не е. Показват стандарт и мощ, която реално нямат.

# 196
  • В страната на мечтите.
Скрит текст:

Андрея, Георги и Яна пеят Азис и пият на екс шотове 🫣 Това че се прави на важна, че всички я наричали по фамилия изобщо няма да го коментирам. В коментарите се обсъжда дали Яна и Георги имат връзка.

# 197
  • София
Скрит текст:

Андрея, Георги и Яна пеят Азис и пият на екс шотове 🫣 Това че се прави на важна, че всички я наричали по фамилия изобщо няма да го коментирам. В коментарите се обсъжда дали Яна и Георги имат връзка.

Който дори веднъж не се е излагал на възрастта на Андреа, да хвърли първия камък 😄

Шегата настрана, всеки е правил простотии на тези години, обаче коментиращите тук, за щастие, сме по-дъртички и ни се е разминало целият ни живот да е на показ и и увековечен в интернет. По-добре да пие с чичо си, щом ѝ е интересно. Поне сме сигурни, че ще я сложат да се наспи и няма да ѝ се случи нищо ♥

# 198
Според мен Георги и Яна имат връзка. Скрийшот от тим билдинга.

# 199
Защо да имат връзка ,може да се лигавят просто?

# 200
  • В страната на мечтите.
Скрит текст:

Който дори веднъж не се е излагал на възрастта на Андреа, да хвърли първия камък 😄

Шегата настрана, всеки е правил простотии на тези години, обаче коментиращите тук, за щастие, сме по-дъртички и ни се е разминало целият ни живот да е на показ и и увековечен в интернет. По-добре да пие с чичо си, щом ѝ е интересно. Поне сме сигурни, че ще я сложат да се наспи и няма да ѝ се случи нищо ♥

Аз само преди около 6-7 години съм била на нейната възраст, но може би съм била твърде смотана, защото не съм се кълчила на Азис. Права си поне, че е в безопасност с чичо си и семейна приятелка, а не е някъде по дискотеките със странни типове.

# 201
  • София
Трополинка, аз бях “алтернативно” дете, чалга не слушах, но съм правила друг вид простотии типични за възрастта, за съжаление.

# 202
Андрея ми е тотален криндж. Бърза да порасне момичето ама на нейните години кой ли не е бил така.

# 203
  • В страната на мечтите.
Явно аз съм била една от малкото, които на нейната възраст учеха, не ходеха по дискотеки и предпочитах да излизам с приятелки и да си седя вкъщи.. Сега осъзнавам колко смотана съм била за възрастта си, защото не съм правила никакви глупости и не съм създавала проблеми на нашите никога Satisfied

# 204
  • София
Че тя и Андреа не им създава проблеми на техните. Както видяхме, чалгата от тях я е научила, Рени и Антон въртят повече кючеци от нея Simple Smile)

# 205
На колко е Андреа? 17-18. Нищо нетипично и ненормално не прави И по-добре с чичо си, отколкото с друга компания,поне докато се научи да пие и да се пази.
  Преди да ме нахокате,знам ,че форумните деца не са такива, както и ние самите.Збам,че с нетърпение чакаме поредния симфоничен концерт, на който да отидем и след това да пием чай.

# 206
Аз съм си пила ,слушала съм чалга ,ходила съм по дискотеки.

# 207
  • София
На колко е Андреа? 17-18. Нищо нетипично и ненормално не прави И по-добре с чичо си, отколкото с друга компания,поне докато се научи да пие и да се пази.
  Преди да ме нахокате,знам ,че форумните деца не са такива, както и ние самите.Збам,че с нетърпение чакаме поредния симфоничен концерт, на който да отидем и след това да пием чай.

Декември 2024 ще прави 17.

Аз не си кривя душата, почнах да се бунтувам някъде на 14, висяла съм по барове по цели нощи и после на училище с метрото. После бях и барманка по заведенията и така до 21 с нощния живот, после си намерих мъж, кариера започнах и сега на 27 съм си абсолютен пенсионер с книгите, судоку и кръстословици 😄

# 208
  • В страната на мечтите.
Андрея не е ли на 16 или аз нещо помня грешно?

# 209
  • София
Андрея не е ли на 16 или аз нещо помня грешно?

Родена е Декември и затова все едно е една година назад. Сестра ми имаше същите проблеми.

Общи условия

Активация на акаунт