Бачорски и златната ябълка - тема 10

• 62 171
  • 754
  •   1
Отговори
# 510

Коментарите са вече изтрити

# 511
  • София
Възмутихте ѝ се как се е охарчила за Пинко и показва че може и повече Joy

# 512
Възмутихте ѝ се как се е охарчила за Пинко и показва че може и повече Joy

Тя добре харчи, но защо трябваше да твърди, че повечето им дрехи са реплики и от Турция, като постоянно показва обратното. Как да и повярвам, че някой продукт е качествен като тя си говори през главата очевидно. Не знам как и се доверяват да прави реклами като лъже само докато мигне. И с Живанши и без Живанши си остава Атанаска от Смолян- няма да стане Кари Брадшоу.

# 513
Много жени се снимат на почивка , те са уж инфлуенсъри , снимат си и за съдържание на профилите .
Ех голяма драма, че е от Смолян 😀

# 514
Много жени се снимат на почивка , те са уж инфлуенсъри , снимат си и за съдържание на профилите .
Ех голяма драма, че е от Смолян 😀
Драмата е че се правят на такива, каквито не са. Преди седмица някъде участваше в Черешката на тортата Милена Шаркова, тя също е съпруга на бизнесмен в сферата на почистването. Който го влече, може да си пусне записа и да открие разликите. Доста са да ви кажа в полза на Милена. И не смятам да ги изброявам, основното е, че жената е естествено красива, добре образована и интелигентна и се държи естествено, макар да живее в огромна къща в престижен квартал и да е омъжена за милионер. И подчертавам - няма надути джуки.

# 515
И като е по-умна и по-хубава тази Милена, Атанаска да се обеси ли?!
    Иначе в "почивка по женски" и аз влагам друг смисъл, но аз не съм инфлуенсър и едва ли някой ,освен моите приятели се вълнува от моите пътувания.
   Тези мацки имат най-вероятно договори,които да изпълнят, дрешки,които да рекламират.А що да не се изфукат с по едно Живанши?!

# 516
По принцип това им е уж професията. Да са инфлуенсъри. Те, ако на екзотична почивка не се снимат, къде? В Абдовица ли? Предполагам и спонсорите се кефят, когато пробиотика им (например) е сниман на фона на 1773839361-етажен небостъргач. Сега колко са инфлуенсъри е друг въпрос. Смятам, че и това ще отмине. Мисля, че хората са разумни и сами могат да преценят какво да си купят и какво не. Мен Наска не може да ме накара абсолютно нищо да си купя.

# 517
И мен , както и всяка друга инфлуенсърка.

# 518
  • на пистата
И мен , както и всяка друга инфлуенсърка.
Ако чакат на мен да им лайквам,следвам и купувам...гладни ще останат.
А ботушите Живанши за над 3К са пълен кич за мен.Отиват на труженичка.

# 519
Чакайте малко. Сега й видях сторитата. Ама те са се снимали в магазина. Кой е казал, че ги е купила 😃 Не мисля, че човек носещ реплики и знае каква цена дава за тях, ще даде такава сума за оригинал. А и това да носиш реплика или оригинал е въпрос на вкус, финанси и най-вече уважение към самия себе си. Нямам пари за оригинал на Живанши, Шанел и Диор, но няма да облека евтините турски реплики на Гучи, с които ще мириша по-скоро на куче.

# 520
  • София
Аз не знам защо се вързахте на глупостите на Даниел за дрехите? И костюмите му, които стрували 200 лв итн В Турция хубавите костюми са също скъпи, както и дори да купуват ментета, то съвсем не са евтини, ако са висок клас. Просто на фона на мизерните заплати на служителите предпочита да не обяснява, че си купуват дрехи, които струват колкото годишната заплата на чистачка във фирмата им.
А Атанаска си е отишла да снима съдържание, което е по-похвално, нали все се коментира как съдържанието им иначе е скучно и си снимат кафето.

# 521
  • София
Екстра са ботушите. Отиват на дълги и стройни крака.

# 522
Купила е нещо, торбичките го показват. Наска купува и евтино и скъпо, това съм забелязала. Може да изхвръкне с ултра турска реплика, от там с нещо много скъпо и след това нещо от лбд.
Очаквах аз повече сторита от почивката, нещо посничко ми се видя.

# 523
Снимала е това:

Дивана е от магазина. Може да е снимала друга жена, купила си нещо от магазина чакайки.
Според мен, ако е купила нещо, няма да пропусне да го покаже.

# 524
  • на пистата
Снимала е това:

Дивана е от магазина. Може да е снимала друга жена, купила си нещо от магазина чакайки.
Според мен, ако е купила нещо, няма да пропусне да го покаже.
Според мен е купила чантата Живанши,беше оставена на дивана.

Общи условия

Активация на акаунт