Бачорски и златната ябълка - тема 10

• 62 174
  • 754
  •   1
Отговори
# 525
Точно сините костюмчета на несъществуващи модели  дрехи и обувки на Гучи и несъществуващите оранжеви якета на Монклер издават, че не пазаруват висок клас реплики, а купуват от най-евтиното.

Относно костюмите му от Турция, честно казано нито един не му стои добре, не са скроени по него. Той е нисичък и със специфична фигура, за да му седят излято костюмите трябва да се изръси, за да са скроени по него. Скъпият и хубав костюм си личи отдалеч

# 526
Тя е. Маратонките на МК постоянно ги носи.

# 527
По-горе се коментираше, че едва ли не ги е купила и само се правили, че носят реплики.

Aко имаш предвид мен не съм визирала специално ботушите, а торбите. И да е купила си е нейна работа по принцип, но това постоянно да говори едно и да показва друго е мега фалшиво. Поне да е последователна в твърденията си. За целия сезон на Златната ябълка едно говори друго прави. Докато обяснява как не я интересува хорското мнение трие негативни коментари наред. За вкуса им за обличане не искам да коментирам, щом на тях им харесва да се изтипосват с пера и мухи колкото искат.

# 528
Не знам кой съм визирала. То бяха няколко коментара. Просто се спомена, че “Ето, купува си и тя оригинали, не само реплики”. Не цитирам точно, но смисъла беше такъв. Та искам да кажа, че снимките в магазина и торбичките не означават непременно покупка. Всъщност ми е все едно дали си купува или не. Ако да, браво на нея, че може да си позволи нещо качествено, защото тия боклуци, които ги носят от Турция… блях. Особено тия сини костюмчета на децата ми изглеждат не полиестерни, ами направо найлонови.

# 529
Даниел в кой епизод обясняваше, че не е съгласен да рекламира всичко и е отказвал на доста компании за хапчета и н.з ккаво още. Сега гледам рекламират шоколад афродизиак. Ще умра с тия хора просто. Наска как смее да го остави сега с тоя шоколад н.з.

Candy, няма лошо за Наска, че е от Смолян, ако тя го осъзнава. Докато ск мисли, че от Кралското семейство ще и го напомняме и съвсем няма лошо човек да е роден в Смолян, не акцентирам на това от къде е, а откъде си мисли, че е. Има разлика. Както и Milittana е написала има и по-богати и по-умни жени, които далеч не парадират с това. Подобно поведение е характерно за новопроходили богаташи, в които селянията надделява.

# 530
  • на пистата
Атанаска, бива ли с това менте Kelly да иде точно в Дубай.Да си беше стояла с Пинкото.Ермето може да си го показва в БГ.Там малко....не върви.

# 531
Отговорът на Георги за участието на майка му в друго предаване

# 532

Този въпрос , ако не е зададен от някого от форума.... 😅😅

# 533
Ами при положение, че е бързата да смени личната карта със софийско местожителство, не й е много приятно, че е от смолянско село.

# 534
След като живее в София нормално да си смени личната карта. И Смолян не е село, поне до колкото знам.

# 535
Ще видим дали си е взела оригинален артикул или това просто е някой друг с покупки от магазина.

Вечерта й стартира с ментак на Ермес. Поне е последователна в излагацията. Само себе си залъгва с тези реплики.

# 536
Атанаска беше качила снимка с една много готина шапка и доста хора я питаха откъде е, но тя не благоволи да отговори, та някой тагна шапките в коментар 😀
Много и се е вдигнало самочувствието на “кралицата на Монако” , тя не иска да отговаря на простосмъртните хора 🤣

# 537
Атанаска беше качила снимка с една много готина шапка и доста хора я питаха откъде е, но тя не благоволи да отговори, та някой тагна шапките в коментар 😀
Много и се е вдигнало самочувствието на “кралицата на Монако” , тя не иска да отговаря на простосмъртните хора 🤣
по-скоро сама си я е купила и не иска да прави безплатна реклама на бранда

# 538
Обаче жилетката на Емилия , с която се показа от Турция е много красива.Чак ми се прииска да я имам

# 539
  • София
Обаче жилетката на Емилия , с която се показа от Турция е много красива.Чак ми се прииска да я имам

От българска марка е.

Общи условия

Активация на акаунт