МБАЛ Надежда - тема 24

• 65 700
  • 768
  •   1
Отговори
# 450
Резултатът от цитонамазка и кръвна група от 22.07. излязоха вчера, а пкк и микробиология още същия ден. Странно ми беше и на мен. АГ дори очакваше за прегледа днес цитонамазката да не е изляла.

# 451
На мен ми взеха материал за цитонамазка на 10.07 и още я няма.... може би наистина обработват на бременните с приоритет.

# 452
Дали е възможно и нещо от лятото да е, много странно.
 Аз, както писах цитонамазката ми излезе за 4 дни някъде, а кръвната група на следващия ден заедно с микробиологията.
 На мен скоро ще ми взимат пак и ще ви драсна като имам информация. Дано при вас да има резултати скоро, че наистина доста време отнема за такова изследване.

# 453
Дами да попитам , актуален ли е списъка за родилното от сайта?
Раждах преди 3 години там и проверявам дали има промени.
Също да питам в деня на секциото , бащата къде чака , за да види бебенцето?

# 454
Списъкът за родилното на сайта е актуален. За бащата при секцио не знам.

# 455
Питах и аз моя приятелка, което роди през Май, каза ми, че списъкът е актуален.

# 456
  • София
Бащата го качват на етажа и чака пред операционната. След раждането, показват бебче на мама и после на таткото. За минутки, разбира се.

# 457
В Надежда допускат ли дула в залата при естествено раждане ? Пише , че може да има придружител, което означава, че не би трябвало да има проблем ? Някой раждал ли е с дула ? И наистина ли вече може да се избере акушерка за раждането ? Как става този избор и колко време преди това ? Мерси !

# 458
Някъде четох или гледах, че допускат само определени дула, може би проверени, с които са запознати, за това най-добре да си питате. Акушерка може да се избере, да ,но след 32 седмица, ако не се лъжа, аз ще си избера Надежда Стаменова. В сайта има информация по този въпрос.

Последна редакция: чт, 01 авг 2024, 15:23 от miaa7

# 459
Здравейте , живот и здраве ми предстои да раждам през този месец в болницата . Да видим кога , термина ми е за 18.08 Simple Smile Моля ако има някоя мама раждала скоро в тези жеги . Как изписват бебетата ? Какво сте били подготвили за изписването и с вас ли го насехте от приемането ви или някой го донесе преди самото изписване ? Благодаря ви предварително ! Simple Smile

# 460
Някой може ли да ми каже колко е на вечер престоя в послеродова клиника за майката извън да кажем 3те нощувки след нормално раждане. И ако само бебенцето остане за повече дали се плаща от касата?

# 461
За бебчето, ако остане в неонатология не се плаща, но за теб е 200 лв нощувката.

# 462
Ако искате да останете като придружител май месец беше 180 лв на вечер, може да останете само ако има място в послеродова Simple Smile

# 463
Момичета, някоя да има мнение за д-р Данаил Илиев, преглежда само в мола? Видях, че се занимава с рискова бременност, дали и той обяснява и си отговаря на тел?

# 464
Не съм се следяла при него, ходих по друг повод и на мен лично не ми допадна тогава като поведение и отношение. Възможно е като следи бременност да е по-адекватен.

Общи условия

Активация на акаунт