МБАЛ Надежда - тема 24

• 65 258
  • 768
  •   1
Отговори
# 765
Аз се следя при Димова и последното, което мога да кажа за нея е, че е груба. Напротив, доста мила е, отговоря на въпроси и проследява подробно. Аз исках по-пълния пакет да използвам, но ми каза да не си харча парите излишно 😀 Мои приятелки също са доволни от нея.

# 766
  • София
Аз съм при д-р Бътева-Христова и съм доволна. На прегледи отговаря на всички въпроси, във вайбър отговаря страшно бързо, много приятна комуникация, стегнати прегледи, не вкарва стрес и напрежение и не се вторачва във всяко нещо. Скоро ми предстои секцио при нея, а доколкото знам специализира в оперативната гинекология, та и за това ще мога да дам обратна връзка. 🙂

Честно казано, за всички съм чувала главно положителни мнения, така че когото и да изберете, едва ли ще сгрешите. Успех 🍀

# 767
# 768
Благодаря ви за инфото, момичета! Relaxed Kissing Face Действително, че са доста добрите лекари в болницата и даже се изненадах колко от тях са свободни за ЖК. Като няма избор - лошо, като има пък настава чудене...- нещо като магарето между двете бали слама. Wink
Успех ви желая и дай Боже да гушим здрави, пухкави бебешони накрая! Flowers Four Leaf Clover

Общи условия

Активация на акаунт