МБАЛ Надежда - тема 24

• 65 586
  • 768
  •   1
Отговори
# 750
Здравейте, вижте в приложението къде ще е прегледа. Преглежда и в МЦ Надежда/Мол Парадайс/ и в МБАЛ Надежда/ болницата/.

Здравейте, да попитам д-р Михова преглежда в МБАЛ Надежда, който е в Мол Парадайс нали, а не в МБАЛ Надежда което е болницата е кв. Красна поляна.
Понеже ще пътувам от Варна, бях писала преди няколко поста и си запазих хотел в близост до Мол Парадайс, понеже четох че там преглежда. Да не съм се объркала нещо. Аз пак ще се обадя по телефона да попитам, но със сигурност тук момичетата които сте ходили при нея, знаете

# 751
Сега влязох в приложението, но на предстоящи посещения ми пише че нямам такива.
Явно ще трябва да се обадя по телефона.
Благодаря!

# 752
Обади се, не си си записала час. Те ще те питат къде предпочиташ да е прегледа в Мола или в болницата.

Сега влязох в приложението, но на предстоящи посещения ми пише че нямам такива.
Явно ще трябва да се обадя по телефона.
Благодаря!

# 753
Здравейте, да попитам д-р Михова преглежда в МБАЛ Надежда, който е в Мол Парадайс нали, а не в МБАЛ Надежда което е болницата е кв. Красна поляна.
Понеже ще пътувам от Варна, бях писала преди няколко поста и си запазих хотел в близост до Мол Парадайс, понеже четох че там преглежда. Да не съм се объркала нещо. Аз пак ще се обадя по телефона да попитам, но със сигурност тук момичетата които сте ходили при нея, знаете

Зависи къде са ти записали часът. Аз си записвам само в Болницата в Кр.поляна и не са ме питали досега в Мол или Болницата.

# 754
Обадих се и се оказа, че нещо е станало когато са ме записвали и затова не ми излиза в приложението. Сега го оправиха и в крайна сметка съм в Красна поляна. Запазих си стая в хотел арт симона, който е на относително малко разстояние от болницата.
Благодаря ви!

# 755
Аз бях в Парадайз мола, но иначе преглежда и в болницата. В приложението може да си следите и часовете, да 😊

# 756
Момичета, имате ли на идея защо д-р Тодор Димитров няма да преглежда, имах записан час, но ми се обадиха от болницата да ми кажат, че доктора няма да преглежда и ми отменят часа. Попитах ги, до кога така, не знаят. Нито в МОЛ Парадайс ще преглежда, нито в болницата.

# 757
Най вероятно и той като Цветков е пътник
Момичета, имате ли на идея защо д-р Тодор Димитров няма да преглежда, имах записан час, но ми се обадиха от болницата да ми кажат, че доктора няма да преглежда и ми отменят часа. Попитах ги, до кога така, не знаят. Нито в МОЛ Парадайс ще преглежда, нито в болницата.

# 758
Здравейте за кога ви беше часът ,защото и аз имам записан още не ми е отменен

# 759
Здравейте за кога ви беше часът ,защото и аз имам записан още не ми е отменен
За 30 октомври ми беше часът.
Иначе успях да се свържа с доктора, и ще ме прегледа в частния му кабинет. Някой ходил ли е там, знаете ли дали има сестра, която да може да ми издаде фактура. Понеже имам застраховка, и в болницата ми беше удобно, че направо фактура ми издават…

# 760
Здравейте, вчера записах час за 34 седмица за д-р Ненов, явно той се занимава сега с тези, които не са се следили там. Някой може ли да каже как протича прегледа за прием? Има ли гинекологичен преглед, или е само по документи? Благодаря!

# 761
Момичета, моля ви за мнение за проследяващ.
Обадих се за записване за ЖК и ми предложиха д-р Михайлович, д-р Войнова, д-р Стоянова, д-р Ненов, д-р Ташков, д-р Белкин, д-р Кръстев, д-р Димова, д-р Бътева-Христова.
Бих се следила отново с удоволствие при д-р Белкин, но така го измъчих човека, че не смея. Много се колебая между д-р Бътева-Христова, д-р Михайлович, д-р Ташков и д-р Димова. Насочвам се засега към д-р Димова - знам, че е директна и съм ок с това, но все пак някакви впечатления от нея и другите? Преди родих естествено, а сега по-скоро ще съм секцио, защото съм на години и ме водят рискова бременност. Затова ми е интересно дали имате секцио опит с някой от тези лекари. Била съм на прегледи при д-р Бътева-Христова и д-р Михайлович и съм с чудесни впечатления, но дали и за ЖК са така добри...? С д-р Белкин комуникацията беше супер - чувахме се и ако е зает, връща бързо обаждане, а с д-р Михайлович си писахме във Вайбър. За другите нямам представа как би протекла евентуална комуникация.

# 762
Аз се следя от самото начало при доктор Михайлович и съм изключително доволна, много спокоен с чувство за хумор, отговаря на всички въпроси, предразполага, на вайбър отговаря почти моментално, каквото и да го попитам, аз не смея да им звъня, понеже не искам да ги притеснявам с обаждания и първо пиша. Обаче не мога да коментирам за рискова бременност и секцио, предполагам, че и тогава ще е ок, за рискова бременност знам, че препоръчват д-р Данаил Илиев или д-р Павлова, но как е комуникацията с тях не знам, за Павлова една жена в темата за ноемврийски бебета каза, че само я прехвърля към други лекари и почти не отговаря, предполагам, че се дължи на заетостта, заради тежките случаи, аз съм попадала при д-р Илиев преди да забременея не ми допадна тогава, но може би е по-различно, когато следи бременност. А и колкото жени, толкова мнения🤷♀

Доста често срещам при други жени, че се следят при д-р Бътова-Христова и също са много доволни, но нямам идея за комуникацията.

# 763
Аз съм оперирана от д-р Ташков и съм с отлични впечатления. Дори разведряваше тягоснтната обстановка като се шегуваше. Белегът ми след 4г почти не си личи. Нямам впечатление от ЖК обаче, тъй като бях пациент на д-р Михова.

# 764
Аз винаги за себе си бих избрала д-р Михайлович. Следи ме от 7ми месец до раждането с близнаци още като беше в Щерев, направи ми секциото, в Надежда ме е оперирал от извънматочна бременност, така че мога да кажа, че през доста неща сме преминали заедно. И хубави, и не толкова хубави, ама наистина е заедно, защото винаги е бил и продължава да бъде до мен.

Общи условия

Активация на акаунт