МБАЛ Надежда - тема 24

• 65 262
  • 768
  •   1
Отговори
# 720
не се носи нищо, те са приготвили всичко.
Но не се надявай да се докопаш до доктора, конкуренцията е жестока.
Ауу, ти ме разби. Ние ще носим подарък на доктора и искахме да снимаме малката с него. Pensive Нарочно решихме да е там, за да не му пречим и забавяме по време на прегледи.

# 721
Мамите, раждали в Надежда: знаете ли каква козметика използват за бебенцата и какъв крем за подсичане?

За къпане използват Bioderma ABCDerm Почистващ измиващ гел без сапун (с пингвин на картинката е). За подсичане не знам. Като ни правеха показно как се прави тоалет на бебе не забелязах да мажат против подсичане. Може би само при нужда го правят.

# 722
Доктора не обича подаръците
Здравейте, дами. Някоя от вас ходила ли е на празника на Болница “Надежда“ в манастира Св. Мина? Интересува ме дали се носи нещо. Май съм мяркала от предишни публикации маса с погачи. За първи път ще ходим, за да представим нашето момиченце на доктора ни и да му занесем подарък за спомен и се чудя дали се носи още нещо. Blush

# 723
  • София
Здравейте, дами. Някоя от вас ходила ли е на празника на Болница “Надежда“ в манастира Св. Мина? Интересува ме дали се носи нещо. Май съм мяркала от предишни публикации маса с погачи. За първи път ще ходим, за да представим нашето момиченце на доктора ни и да му занесем подарък за спомен и се чудя дали се носи още нещо. Blush
не е вярно.

# 724
Е как да не е
Лично съм виждала като си тръгва как ги раздава
И апропо и сам го е казвал
не е вярно.

# 725
Предполагам, че е затрупан с някои неща за консумация (бонбони, алкохол и т.н.) и затова ги раздава, но все пак част от подаръка ни е персонализиран и няма как да послужи на друг. Вложихме много лично отношение в него и се надявам да му хареса. Ще сложим и снимка на бебка за стената в Надежда. Дано успеем да му го дадем. Blush

# 726
Здравейте, момичета! Предстои ми поставяне на Резонатив в 28 г.с., заради Rh-. Доколкото разбрах аз си закупувам лекарството и следва да ми бъде поставено в манипулационната на МБАЛ Надежда? Някой знае ли дали е необходимо да се запазва час за поставянето на инжекция и заплаща ли се самата манипулация? Благодаря!

# 727
  • София
Не се заплаща, не ви трябва час 🙂 И да, купувате си я (трябва да стои в хладилник преди да идете в болницата) и отивате в манипулационната.

# 728
Не се заплаща, не ви трябва час 🙂 И да, купувате си я (трябва да стои в хладилник преди да идете в болницата) и отивате в манипулационната.
Благодаря от ❤️!

# 729
Здравейте,

При обременяването с глюкоза в рамките на ЖК/ разширения пакет, само нейните стойности ли изследват на 0,60 и 120 мин или и на инсулин?

# 730
Здравейте,

При обременяването с глюкоза в рамките на ЖК/ разширения пакет, само нейните стойности ли изследват на 0,60 и 120 мин или и на инсулин?

Аз доколкото знам не се изследва инсулин по време на бременност,тъй като и плода произвежда.

# 731
Здравейте, от Варна съм и искам да си запиша час за д-р Михова за ФМ в 20 седмица.
Моля за информация, тя ли извършва прегледите или са поверени на асистенти, понеже за други специалисти в София често попадам на такава информация.

# 732
На мен точно тя си ми извърши прегледа за 3тата ФМ.

# 733
  • София
В Надежда се извършват от лекарите. До сега никога асистент не е влизал. Във Щерев за съжаление е тази практика- да плащаш високи цени на частно а да те преглеждат асистенти.

# 734
Здравейте, от Варна съм и искам да си запиша час за д-р Михова за ФМ в 20 седмица.
Моля за информация, тя ли извършва прегледите или са поверени на асистенти, понеже за други специалисти в София често попадам на такава информация.

Аз досега имам БХС и РФМ и на двата си беше тя и сега ми записа и за ФМ в 20-22 г.с

Общи условия

Активация на акаунт