МБАЛ Надежда - тема 24

• 65 536
  • 768
  •   1
Отговори
# 735
Колко прегледа имате след 36 г.с.? С основен пакет се следя? Платен сред 31 г.с. До момента съм имала само два ултразвукови прегледа. И тонове три пъти съм правила. Да очаквам ли още прегледи? Докторката не ми е казвала да си записвам час.

# 736
Аз досега имам БХС и РФМ и на двата си беше тя и сега ми записа и за ФМ в 20-22 г.с

Здравейте, имам БХС и ранна при д-р Михова в мола на края на месеца и в тази връзка се чудя дали татковците могат да присъстват. И още, в цената РФМ включен ли е БХС, защото не открих отделна графа в ценоразписа?

# 737
sway911029, аз имах тонове веднъж, прегледите ми са през 2 седмици, а доскоро бяха през месец. Почти съм сигурна, че в шестия или в седмия месец изобщо нямахме преглед. Сега съм в 36 г.с. и не знам дали ще има промяна. Нещо не разбирам добре пакета "Грижа". Има и едни изследвания, които са покрити от него, но докторите май ги пускат по свое усмотрение.

Verospas, ние ходим заедно на почти всички прегледи, особено ФМ. Никога не са казали само аз да вляза.

# 738
Аз досега имам БХС и РФМ и на двата си беше тя и сега ми записа и за ФМ в 20-22 г.с

Здравейте, имам БХС и ранна при д-р Михова в мола на края на месеца и в тази връзка се чудя дали татковците могат да присъстват. И още, в цената РФМ включен ли е БХС, защото не открих отделна графа в ценоразписа?

Това ще ти е полезно. Първото,което е скрининга на мен с близнаци ми беше около 270 лв. РФМ-165 лв. Не съм водила таткото,но мисля,че позволява да влизат

# 739
Здравейте, от Варна съм и искам да си запиша час за д-р Михова за ФМ в 20 седмица.
Моля за информация, тя ли извършва прегледите или са поверени на асистенти, понеже за други специалисти в София често попадам на такава информация.

Току що се връщам от фетална при Михова, тя лично извърши прегледа. При мен няма никакви усложнения, но тя отдели 25 минути за изключително обстоен преглед от всички страни на бебето. Обяснява всяка картина, която е на дисплея, кое какво е, как трябва да изглежда, защо трябва да е така. Отговаря на всички въпроси, много е внимателна и любезна.

# 740
Изключително много ви благодаря на всички, които ми отговорихте.

# 741
И при мен таткото влиза на абсолютно всички прегледи, при доктор Михова също бяхме заедно. Скоро не съм попадала на информация в Надежда да не пускат таткото на преглед.

# 742
Успях да си запиша час за 25.11, когато ще съм точно края на 20 седмица. Много се радвам. Може ли последно да ми кажете, каква е цената на ФМ?

# 743
Успях да си запиша час за 25.11, когато ще съм точно края на 20 седмица. Много се радвам. Може ли последно да ми кажете, каква е цената на ФМ?

185 лв

# 744
Здравейте, от Варна съм и искам да си запиша час за д-р Михова за ФМ в 20 седмица.
Моля за информация, тя ли извършва прегледите или са поверени на асистенти, понеже за други специалисти в София често попадам на такава информация.

Да, тя прави прегледите. Случвало ми е при други да ги правят асистенти и главния лекар дори не присъства.

# 745
Skady , Miaa7 , благодаря ви, момичета! Ще зарадвам таткото. Simple Smile С първата бременност имахме ограничения заради Ковид и сега ще се възползва.

Много благодаря за помощта, Krisito32! Точно това картонче търсех - при предишната бременност ми дадоха на регистратура, но не го открих. Значи бъркам за РФМ. Мислех, че скрининга е ранната.

Скрит текст:

Това ще ти е полезно. Първото,което е скрининга на мен с близнаци ми беше около 270 лв. РФМ-165 лв. Не съм водила таткото,но мисля,че позволява да влизат

# 746
Свързването с Надежда по телефона е доста кофти, само при мен ли е така

# 747

Не е само при теб. Ако можеш запиши час онлайн или остави имена и телефон на гласовата им поща. Обикновено до час/два се обаждат. Поне при мен беше така.

# 748

Не е само при теб. Ако можеш запиши час онлайн или остави имена и телефон на гласовата им поща. Обикновено до час/два се обаждат. Поне при мен беше така.
Мерси. Не мога он лайн. Супер тъпо 😄

# 749
Здравейте, да попитам д-р Михова преглежда в МБАЛ Надежда, който е в Мол Парадайс нали, а не в МБАЛ Надежда което е болницата е кв. Красна поляна.
Понеже ще пътувам от Варна, бях писала преди няколко поста и си запазих хотел в близост до Мол Парадайс, понеже четох че там преглежда. Да не съм се объркала нещо. Аз пак ще се обадя по телефона да попитам, но със сигурност тук момичетата които сте ходили при нея, знаете

Общи условия

Активация на акаунт