Отговори
# 525
Диди ако става въпрос за мен- Не съм писала с подробности как се прави.. или тем подобни, просто се пошегувах.. не съм казала че се "мятам" ...
Все пак знам, че трябва да се съобразявам и го правя за разлика от други.. няма да коментирам повече.
П.с - децата в днешно време знаят повече от нас и ще ни сложат в малкия си джоб по знание на тази тема..

Кирилова ,те си знаят кои са и аз го казах жарганно това с "мятането"...За другото съм съгласна ,но все пак сме длъжни да мислим за всичко.
Най-голямите анти фенки на Сейран дори ще те оборят Сеунгри Simple Smile Нивеа няма шанс ни Дав ни Хейдън Шоудълдърс поне не в този сериал.

# 526
Диди ако става въпрос за мен- Не съм писала с подробности как се прави.. или тем подобни, просто се пошегувах.. не съм казала че се "мятам" ...
Все пак знам, че трябва да се съобразявам и го правя за разлика от други.. няма да коментирам повече.
П.с - децата в днешно време знаят повече от нас и ще ни сложат в малкия си джоб по знание на тази тема..

Кирилова ,те си знаят кои са и аз го казах жарганно това с "мятането"...За другото съм съгласна ,но все пак сме длъжни да мислим за всичко.
Най-голямите анти фенки на Сейран дори ще те оборят Сеунгри Simple Smile Нивеа няма шанс ни Дав ни Хейдън Шоудълдърс поне не в този сериал.
Stuck Out Tongue Closed Eyes

Нямам никакво съмнение ,че Невра ще изчезне  ,но няма да е лошо след 4 я развод на СейФер да помислят и за различно продължение  на сериала с  Ферит /да не го убиват

# 527
От изтеклите клипчета днес не разбирам само едно…. Къде са всички камери, които би трябвало да ги снимат? 😀

# 528
От изтеклите клипчета днес не разбирам само едно…. Къде са всички камери, които би трябвало да ги снимат? 😀

Ферит като тръгва с колата за Пело май има камери отпред.. сигурно снимат от там и приближават в по-близък кадър

# 529
Спойлер от мрежата!/автоматичен превод
Скрит текст:
Така се сбъдна завръщането на блудния син на мафията - Сертър, който вече започна и активно участва в снимките. Детето под сърцето на Пелин все още е Сертерович, както твърди туристът, всичко се е случило в епизод 16, когато Сертер и Пелин прекарват известно време в апартамента на Пелин (сцената на дивана и червената светлина над леглото). Според очевидци Туфан Гьокпинар (Сертер) е снимал днес в търговския център с Афра, Мерт, Буце и Бюшра. Туристите започнаха да говорят, че Кая също е баща, но детето на Пирил, което тя роди тайно и крие, точно тази специална връзка Пирил намекна в разговор с Кая. Шехмуз ще освободи Ферит от полицейския участък. Ферит, съжалявайки баща си, го скрива за известно време в апартамента на майка си - Гюлгун. Ферит, влизайки в стаята на Сейран, ще види същата картина, която тя е нарисувала и ще бъде „покрит“ от копнеж по нея и съжаление, че вече няма такава възможност да бъде до нея. Ферит ще се опита по всякакъв начин да защити баща си от дълга присъда в затвора и ще го доведе до пристанището, за да може да бъде транспортиран до друга страна през морето, но Сейран ще разбере за този план и ще, заедно с полиция, изчакайте нарушителя на баща й на пристанището. Орхан ще бъде арестуван, Ферит в паника ще крещи след него: „Тате! Пелин, при поредната си кавга с Ферит, в изблик на гняв ще му каже, че сърдечната топка, която е купил за новата си любима, е придобил от все още съпругата му Сейран, която е била в костюм на клоун. Говори се, че за известно време към актьорския състав ще се присъедини нов герой - Оккеш-ага, той ще бъде приятел на Казим-ага и след като научи за случилото се, той и хората му ще дойдат в Истанбул. Ще се проведе разговор между него и Сейран и ще решат да накажат Халис-ага. В болницата Сейран ще се срещне с млад мъж на име Акин, явно момчето ще се грижи за Сейран, а Ферит ще си скубе косата от ревност. И бременността на Сейран отново се очертава на хоризонта; тя научава за това в стените на болницата, постоянно до баща си. Бременността ще бъде „мост на помирението“ за Сейфър. За майката на Есме също не обещават подобрение, по време на операцията нещо няма да стане според очакванията и Есме ще умре. Невра-ханим ще напусне каста след около 2-3 еп. Ферит вече няма да получава целувки от Невра, въпреки че бяха планирани в стените на болницата пред Сейран, но Мерт отказа да участва повече в това. Когато Билясиин най-накрая се възстанови, той и Шехмуз ще решат да накажат Корханов. Туристически източници твърдят, че епизод 56 ще бъде отличен, в който ще видим сближаване между SeyFer. Гюле-гюле любовница Ферита, да живее Сейфер!

# 530
# 531
Оставям ви го да се грижите за него без побой и ругатни...
Лека нощ! Отивам да си гледам Дудактана... Heart

# 532
Мерт е отказал да снима планувана целувка с Невра Stuck Out Tongue Closed Eyes
Преполагам ,че е имал стотина хиляди оплаквания  от фенки Сайфер.Дори и заплахи Smiling Imp

# 533
За Онур - продуцента: Щом и другите му проекти западат рейтингово, да не му правят "сечено" тия сценаристи?  /в кръга на шегата/

# 534
На клипа двете момичета тръгват с Ферит да догонят  Пелин. Ха да видим,коя ще се настани отпред  при него

# 535
Скрит текст:
Просто спрете да я коментирате и да ѝ обръщате внимание, иначе няма да спре!

# 536
Добро утро, девойки Coffee

Днес чакаме ли озет и снимки?

Асена, това е начина, дано го осъзнаят, че бактън Joy

# 537
Добро утро, девойки Coffee

Днес чакаме ли озет и снимки?

Асена, това е начина, дано го осъзнаят, че бактън Joy
Добро утро! ☀️☀️☀️
Пак няма, такива индивиди са с неизлечима диагноза😀😀😀 на мен ми е забавно, трябва да гледаме положително😎

# 538
Еванджелин,услужлива е Невра,явно е хлътнала вече ….разбирам я….милата и тя ще се понапъне да го изиграе по-добре от Пелин и пари ще сложи на масата даже…Но ние си знаем къде гледат очите и за кой бие сърцето….

# 539
То не се знае и до кога ще остане мила и добра каката, като не я огрее Grinning
Да видим дали има разлика в реакциите на селянки и елит Stuck Out Tongue Winking Eye

На Мерт трябва вредни да му плащат, за играта с тази статистка.

Общи условия

Активация на акаунт