Отговори
# 540
  • Яко в Матрицата...

Изненада 😂 Хареса ми тук Буче, не мога да си кривя душата 😂

# 541
Добро утро!
Да си взима Сертар Пело, ама и то момчето ме кефеше...защо да му мисля лошото 😂
Накрая ще се окаже, че е на Юсуфката това бебе и той така изчеЗНА - гузен , гузен хахаба.
На Онур, нека му е ! Време е да се поспре с измишльотините на тая психоложка. Самите истории винаги тръгват добре и накрая ги затриват с глупости.
Рибарчето съвсем заприлича на Домът в който си роден. Вярно Феро си беше мъгла от начало, ама Мехди си беше мъж на място. От ревност ги изкараха какви ли не, дойде и мафията, сега затвор и ....да чакаме да гръмнат Ферко и да покажат , как Сейран успява без него. Тъкмо сега е модерно, може да вкарат Демет- Зейнеп ( тъкмо приключи с Фара) като гост да помогне на Сейран . Може да осъдят Халис за нещо и да го приключат. 😆😊😀😀😊
Ама и аз ще пращам сценария , какво си мислите  🤪

Последна редакция: ср, 24 яну 2024, 11:20 от Ela1

# 542
  • Яко в Матрицата...
Направо си правят гаргара със сценария. Опитните зайчета са зрителите - колко ще издържат на тия глупости...

# 543
Добро утро момичета,днеска много тихичко тука. Черпя ви едно кафе☕

# 544
  • Яко в Матрицата...

HeartHeartHeart

# 545
Пуснаха озета и снимките и аз да повторя,Рени

# 546
  • Яко в Матрицата...
Резюме 55 епизод

Орхан научава, че животът на Казъм е в опасност, изпада в голяма паника и моли Ифакат за помощ, за да не достигне ситуацията до ушите на Халис Ага. Сейран е на ръба да загуби баща си и е решена да даде заслуженото наказание на онези, които са го накарали да преживее това. Ферит си спомня трудните моменти, когато баща му го е подкрепял в миналото, и от една страна се опитва да скрие истината от Сейран, а от друга работи усилено, за да попречи баща му да отиде в затвора. Сейран е благодарна на Ферит, че е спасил баща ѝ, но не се отказва да следи Орхан. Ферит е завършил всички приготовления, за да изведе баща си в чужбина, и е много близо до постигане на целта си, но Сейран все още не е направила последния си ход.

# 547
Резюме 55 епизод

Орхан научава, че животът на Казъм е в опасност, изпада в голяма паника и моли Ифакат за помощ, за да не достигне ситуацията до ушите на Халис Ага. Сейран е на ръба да загуби баща си и е решена да даде заслуженото наказание на онези, които са го накарали да преживее това. Ферит си спомня трудните моменти, когато баща му го е подкрепял в миналото, и от една страна се опитва да скрие истината от Сейран, а от друга работи усилено, за да попречи баща му да отиде в затвора. Сейран е благодарна на Ферит, че е спасил баща ѝ, но не се отказва да следи Орхан. Ферит е завършил всички приготовления, за да изведе баща си в чужбина, и е много близо до постигане на целта си, но Сейран все още не е направила последния си ход.

Е демек преразказаха спойлерите дето се въртят цяла седмица 😂

# 548
  • София
Не мога да си представя как след тази серия ще започнат да ги събират Simple Smile

# 549
  • Яко в Матрицата...

В Т се майтапят, че Пельо чака Феро бей, за да му сподели, че си е купил балон от жена си 🤣

# 550
Нека му дойде акъла първо, тогава да ги събират, че все още е тъпак.

# 551
Тези фенове

# 552
Момичета , ако Сейран е бременна , според мен е станало в 46 епизод.

# 553
# 554
  • Бургас
Ама са хубавиии....и как си подхождат! Stuck Out Tongue Winking Eye Пело се обзаведе с татко-мафиот за бебето...

Като си нямаме двойка ГГ, си имаме Нагиш с Афра!

Здравейте, групичка!
Пак ни преметнаха с преразказче на спойлери! Дано монтажистите да се справят по-добре, че да има какво да гледаме! Kissing Heart

Общи условия

Активация на акаунт