Отговори
# 570
Гюлчин Сантриджиоглу свали 15 кг!  Докато всички се възхищават на тялото на Ифакат във втория сезон на сериала # Женкарят, целият гардероб на героинята трябваше да бъде сменен.

# 571
Ако може да каже как?

Гюлчин Сантриджиоглу свали 15 кг!  Докато всички се възхищават на тялото на Ифакат във втория сезон на сериала # Женкарят, целият гардероб на героинята трябваше да бъде сменен.

# 572
Сторито на кандидата за Сейран!🤔 Даже ѝ Мерт е тагнал….

Скрит текст:

# 573
Как го тагват,аз като искам да го тагна  на стори ми изписва,че потребителя е забранил споменавания😂
Междудругото mariq06,писаха че този нямало да бъде кандидата,било фалшива новина

# 574
Хахаха Рени, разсмя ме 😂😂😂 Али го нямал хахах

Ееее същият е от преди 1 седмица дето се говореше за него... новия кандидат
Чак пътуваше специално до Истанбул за да се впише в сериала за 3 епизода 😂

# 575
Как го тагват,аз като искам да го тагна  на стори ми изписва,че потребителя е забранил споменавания😂
Междудругото mariq06,писаха че този нямало да бъде кандидата,било фалшива новина

Аха ясно…понеже го бяха споменали че той щял да влиза в сериала за нея!Но то като цяло какви ли слухове нямаше.

# 576
Само да кажа че  температурата в Истанбул е 6 градуса, но се усеща 2
Направо си е за джапанки и потник 😄

# 577
  • София
Eве аз все още се чудя как го снимаха тоя халветт.....😏😄😄
За сцените от халвета евала на Афра. Още тогава го писах. Евала за смелостта, която рядко се среща в турско дизи. Обикновено съблечени са мъжете, а при жената е загатнато само. Да не говорим за сценатата, в която леко дърпа косата ѝ, и той реално се пада отгоре ѝ. Идеално изиграно.
Иначе на сутринта Феро беше с тениска, което тогава ни озадачи, но всъщност ни показаха ретроспекция, че е имало повторение и вероятно потретване на халвета още същата нощ. Wink

# 578
Ненаситен Феро Бей, и след втората сватба я беше изтощил , помня тя мрънкаше 😂 Човека се старае за наследник😂

# 579
Както Ферит каза в 37 ЕП,бебе не се прави лесно. Хахаха нищо ,че тогава нагласата не беше за бебе. Много ме изкефи в болница "лекаря му бил казал ,че трябва да му поддържа Сейран настроеното високо" хахаха

# 580
Ама какво изиграване, човека баш на сериозно се беше устремил да й свали сутирна....ама нЕкъде зацепи, че снимат 🤣😂😀😘
Eве аз все още се чудя как го снимаха тоя халветт.....😏😄😄
За сцените от халвета евала на Афра. Още тогава го писах. Евала за смелостта, която рядко се среща в турско дизи. Обикновено съблечени са мъжете, а при жената е загатнато само. Да не говорим за сценатата, в която леко дърпа косата ѝ, и той реално се пада отгоре ѝ. Идеално изиграно.
Иначе на сутринта Феро беше с тениска, което тогава ни озадачи, но всъщност ни показаха ретроспекция, че е имало повторение и вероятно потретване на халвета още същата нощ. Wink

# 581
Привет приятели 🥰и аз  като вас вече 1 година дишам този сериал сега доста трудно заради превода онлайн го гледам на турски уникален
Та чета при рускините че Невра  е дъщеря на  Лятиф ..
Странно но то тук можете да намерите всичко...иначе АфРА И МЕРТ 🥰🥰🥰🥰
ЧАКАМ ПЕТЪК А ВИЕ?

# 582

Чакаме трети фраг днес
Привет приятели 🥰и аз  като вас вече 1 година дишам този сериал сега доста трудно заради превода онлайн го гледам на турски уникален
Та чета при рускините че Невра  е дъщеря на  Лятиф ..
Странно но то тук можете да намерите всичко...иначе АфРА И МЕРТ 🥰🥰🥰🥰
ЧАКАМ ПЕТЪК А ВИЕ?
На нас вече ни се изчака чакането с този просмукан сценарий. Поне на мен ,не гледам с този ентусиазъм както преди. Имаше едно напрежение преди ,нямахме търпение да дойде,сега вече ни е все тая на повечето.
Но Афра и Мерт са виновниците повечето да продължаваме да гледаме.

Последна редакция: ср, 24 яну 2024, 19:01 от Albena1_2_3

# 583
Добър вечер момичета  Heart
Рени  мерси за превода на резюмето  Flowers Rose
Para и аз си чакам петъците с нетърпение Simple Smile
Охооо трети фрагман тази вечер  Hands Clap .Ще ни разглезят тия хора и ще почнем да искаме още повече инфо  и какво ще ни правят тогава Simple Smile
Сейран и Ферит Two Hearts  Two Hearts  Two Hearts

https://x.com/seyferonly/status/1750149596263694470?s=20

# 584
В тик ток всички полудяха по това Златно момче 😄😄😄

Общи условия

Активация на акаунт