Отговори
# 465
Щом 56 и 57 няма Невра значи сценаристите са разбрали,че опита е неуспешен…..Ех,каква мома вкараха,че и богата (не е красива като Сейран) и свободна и независима,обаче палава и похотлива….няма гадже…никакво,че да излезе пред Ферит да го пита аджеба с кой е тръгнал да се занимава….така спусната от нищото Невра,както влезе и така ще си излезе…обаче в образа й няма драма,защото тя не пречи на главните герои да изживяват любовта си и да се приближават отново един към друг,защото любовта им е съдба….
Да ви кажа момичета не съм виждала толкова химия между главни актьори май никога…..
Чакам с нетърпение серията
Пелин най общо казано си беше храстче,което просто засяха в центъра и то вече няма накъде ще се разплете случая,но какъвто и да е ще си кажем Довиждане…..и може би май ще ми липсва😂

# 466
Друга моя любима сцена от сезон 1
🔥🔥🔥🔥

Тази малко е редактирана, Ферит е с тениска попринцип, но без е много по-добре 🔥

# 467
Нов кадър от фотосесията на Мерт с Based Istanbul

# 468
Мерт: Пренасям емоциите , които съм натрупал като индивид в моята игра" Горите и историите ,които срещам като актьор, подхранват моят характер в моето индивидуално пътуване "

(Based İstanbul)
Iv32  ме изпревари

# 469
Друга моя любима сцена от сезон 1
🔥🔥🔥🔥

Колко ли адреналин и допамин е получил Феро Thinking

Melody19, и незнайно защо, има едни 500 000 долара под дюшека Grinning За какво ли са й? Сигурно да ги предлага на закъсали донжуани, ако не й стигнат "аргументите" Smirk

# 470

Невра и достойнство?
Къде ѝ е достойнството, щом разбра че Ферит има бременна любовница и все още е женен и той и наговори някакви неща и тя веднага му повярва!
[/quote]

Достойна  жена  е тази ,която не позволява действията  на други хора да влияят на увереността , поведението и дори емоциите и

.........................

Ферит каза и показа на Невра ,че желае да е с нея
Всяка самоуверена и свободна жена  вярва на мъжа ,който е допуснала  в живота си.
Невра   приема Ферит за свободен ,защото той и го каза 
Мъжете с деца и разведени също са свободни

Ако не се влияе сценария от фандома и следва логиката Невра  ,ще изчака търпеливо без ревност  всички  затихващи емоции с бившите му 
Защото ,след всеки скандал ще му е нужна нетоксична атмосфера  и  накрая  ще получи  100% Ферит
[/quote]
Цитат
Когато разбере че Ферит може да я е използвал, едва ли ще бъде с него
Ферит  обича жените ,флирта и  влюбването ,което е  двустранен процес .
Последното ,което Ферит търси е някоя ,която да използва. Помниш ли заявката?
Невра  е достатъчно интелигентна  и  двамата са наясно ,кой колко е интересен и вълнува другия
Ферит няма  да  я използва .Тя сама си предложи услугите
Ферит  е заявявал  и показвал на всички бивши ,че обича да е свободен
Каза го и на Невра и няма да я лъже

# 471
В Х голяма еуфория настана след като се разбра за появата на Сертер и изтеклите снимки от сета Simple Smile
Ох ако детето не е на Ферит ,а не Сертер или изобщо  няма бебе направо не знам кой какво ще прави в нашия сериал.Деде ще полудее ,Пелин тя и така си е луда ,а Ферит в последно време както не трае Пелин не го знам дали няма да замята гюбеци от кеф на мига като разбере истината и после ще побеснее или първо ще побеснее и после ще затанцува Thinking
И още един спойлер
Скрит текст:
Появявал се доктор май с името Акън и не разбрах сваля; ли Сейран или просто си говроят за Кязъм ,но Ферит виждал и почнал да ревнува.Емииии сега Феро бей ти се забиваш с Невра редно е и Сейан някой да я наобиколи
А Сейран и Ферит като се съберат ето това ще се случи  и после ще дойде ред и на истинското и желано бебе Heart

https://x.com/marwabenrabeh/status/1749864969934344329?s=20

# 472
Eве аз все още се чудя как го снимаха тоя халветт.....😏😄😄

# 473
И на мен тези сцени са ми любими, особено с халета Grinning
Не знам защо не ни дадоха клипче по време на снимането Thinking
И то щеше да има много гледания.

# 474

Само те си знаят,като сцената в Мармарис. Но на мен там ми бяха по отдадени , отколкото в 34 ЕП. Може би щото само се целуваха🤪. Пък сцената им с халвета мина 31млн. гледания в ютуб

# 475
# 476

Само те си знаят,като сцената в Мармарис. Но на мен там ми бяха по отдадени , отколкото в 34 ЕП. Може би щото само се целуваха🤪. Пък сцената им с халвета мина 31млн. гледания в ютуб

Може би Бурджу е казала точно как да се държат, особенно при Сейран като и е за първи път...
В Мармарис вече по отпусната беше 😄
Абе не знам.. това с тия интимни сцени никога не ми го побира главата...

# 477
В таз вечерният епизод Сейран говореше за уверената жена, каквато и ще бъде.

# 478
Скрит текст:
Ферит ще каже на Пелин:
"Заради теб загубих Сейран"

# 479
  • София
И аз толкова химия в друг филм или сериал не съм виждала Heart Eyes

За халвета по онова време се говореше, че нямало сценарий. Снимали го, както го усещат Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт