Отговори
# 315
"...защото пътят е дълъг, но нека в края му да си ти.." ❤️

# 316
Оставям линк към превода с бг суб на фрага
https://vm.tiktok.com/ZGeMnMe4G/

# 317
Не разбирам много от коли аз, но май Мерцедес и Порше варират на една и съща цена с малки разлики..
(Говоря за G-class)
Просто на Ферит колата е по-мъжка а пък за НеРва са избрали по дамска..
Представете си Ферит и Порше.. 😂

# 318
Тези големи и широки рамена, гръб, как да ги събере в 911.. 😏🫠
G-то си му отива на Феро, запазена марка му е. 😏

# 319
  • Яко в Матрицата...
Оставете ги колите, вижте в какво превърнаха сериала Rolling Eyes И малкото логика изчезна. Колкото повече мисля, толкова положението става по-зле. Наистина не разбирам какво искат да ни покажат. Каква е мотивацията на Невра да рискува името и репутацията на нейното семейство, като то бъде свързано с престъпление от сорта на опит за убийство? Нали уж са семейство с принципи... Дрън-дрън. Ще даде половин милион на човек, когото познава от 2 дни. Колкото и да ѝ харесва флирта с него, това си е сериозно. Направо загробиха и тази героиня. А можеше толкова хубав урок да дадат на Ферит чрез нея... Ама къде ти. Трябва да я направят и нея влюбена и загубена... Дано поне в серията да ни изненада мацката, че нещо много станаха глупаците в това дизи.

Халис щял да накаже извършителят, ако е някой от тях. Ама като разбере, че Сейран е издала Орхан на полицията дали ще мисли така? Съмнявам се.

Последна редакция: пн, 22 яну 2024, 23:14 от Reni 🧿

# 320
Цитат
Той е заблуждавал баща си  ,да подписва законните му документи

Също както " Халис  е боса възползвал се от таланта на други ,както е  във всеки бизнес". Stuck Out Tongue Winking Eye
На третия положителен чапкънин му остана ... да баламосва тая-оная от добро сърце с цел да ги цивилизова, щото са или селянки, или - болни от амбиции. Smile

# 321
Накрая наистина Сейран ще му спаси г**@ на Ферит,аз така си мисля. Много ще се оплете Ферит. А какво се стремят да ни покажат от продукцията,само те си знаят ,може на финала да разберем май месец 😃

# 322
Reni Съгласна съм с теб!Наистина ще ни направят на глупаци ако Невра изкара едни пачки за да ги дава на Ферит!Нещо много измишльотина има тук!Нали,по-този начин,автоматично става съучастник и то в убийство!Как ще изложи репутацията на семейството си и то заради човек с когото се познава от една вечер и един ден!Много "сапунено" взе да става.А уж сме по действителни събития!

# 323
Е, как няма да му даде Невроз половин милион,  та той е "Ферит Корхан "

# 324
Reni Съгласна съм с теб!Наистина ще ни направят на глупаци ако Невра изкара едни пачки за да ги дава на Ферит!Нещо много измишльотина има тук!Нали,по-този начин,автоматично става съучастник и то в убийство!Как ще изложи репутацията на семейството си и то заради човек с когото се познава от една вечер и един ден!Много "сапунено" взе да става.А уж сме по действителни събития!

Един човек подаде нещо  на Аби ,докато наблизо  Ферит каза на  Невра "Никога нма да забравя"
Няма как  да се търси  съучастие на двамата , за вина да не говорим
По вероятно е  интимните снимки  от кафето  на двамата да направят скандала

Последна редакция: пн, 22 яну 2024, 23:27 от seungri

# 325
Офффф и вие пък..
Нищо не разбирате Joy
Тя вече е влюбена загубена във нашият Дон Жуан, уж се правеше на недостъпна в началото за да му привлече още повече вниманието ама се оказа, че иска вече да си спинкат заедно...Joy

# 326
Офффф и вие пък..
Нищо не разбирате Joy
Тя вече е влюбена загубена във нашият Дон Жуан, уж се правеше на недостъпна в началото за да му привлече още повече вниманието ама се оказа, че иска вече да си спинкат заедно...Joy
Чак пък толкова мерак за половин милион. Ама какво се чудя, има пари, угажда си Нивеята

# 327
Офффф и вие пък..
Нищо не разбирате Joy
Чак пък толкова мерак за половин милион. Ама какво се чудя, има пари, угажда си Нивеята

Да си купиш Ферит Корхан Joy

# 328
Няколко въпроса Simple Smile

Защо всички наричате Орхан убиец?
Аз не помня да е поръчвал смъртта на Кязъм. Може и да не съм разбрала превода...

Защо Ферит да трябва да плаща някак дълг към Невра?
Тя даде ли му пари? Той взе ли ги?
И това не съм видяла...

Сигурни ли сме, че искаме СейФер?
Напоследък темата е доста натоварваща с крайните коментари, както за единия така и за другия.
След това сърчицата и въздишките по двойката ми изглеждат много неуместни.

# 329
Джулия, така е, още нищо не сме видяли, но го обръщаме на майтап, защото народа изкрейза.

Аз да питам, хипотетично, ако Кязъм умре, какъв се явява Орхан?

Общи условия

Активация на акаунт