ЧААТАЙ УЛУСОЙ 💣 "БЕЗМИЛОСТЕН"/"Gaddar" 💣 Проекти, колеги, приятели - Тема 7

• 27 015
  • 735
  •   1
Отговори
# 405
Щом искате ново ,ок. Няма да ви чупя хатъра ,я

# 406
Това си заслужава да се потрети затова ще цитирам и аз. Доволни сме и от канала също и не се съмнявам че и актьорите се радват. Чапкъна има спад но пак е добре и му дишаме във врата.  
Като пуснат тиизърите за епизод 5 ще видим как ще е. Искаме повечко екшъъъън и да убие някой наистина жестоко да покаже Гаддара в себе си.      

Последна редакция: сб, 10 фев 2024, 16:15 от femmi2

# 407
Виж това

В челната петица сме с озета. Щастливи сме. Можем и още...
     Ще се доберем и до Първото място.
Щом искате ново ,ок. Няма да ви чупя хатъра ,я

Скрит текст:

Давай, Диди! Ето и гифка от този момент:
Трябва ми още едно кафе, за да "прогледна" и да се съсредоточа върху епизода, който гледахме снощи.

# 408

След тази ходеща харизма и сексапил ще трябва нещо силно и горещо, но не кафе. Личи си манекенката походка и стойка. 🤯🤯🖤🖤🖤🖤🔥
Какво ли е да си вървиш по улицата и да го видиш.. като джакпот от тотото е. Сменили са  му обувките с кубинки. Онези с които се биеше кафявите много здрави и на дрехите нищо му няма. Тук е с по различно облекло.  

Последна редакция: сб, 10 фев 2024, 16:14 от femmi2

# 409
Цитат
MevcutBilgi

Най-обсъжданите герои на седмицата (01-07 февруари)
След тази ходеща харизма и сексапил ще ми трябва нещо силно и горещо, но не кафе. Личи си манекенката походка и стойка. Черно е умопомрачителен.🤯🤯🖤🖤🖤🖤🔥
Какво ли е да си вървиш по улицата и да го видиш.. като джакпот от тотото е. Сменила му обувките с кубинки. Онези с които се биеше кафявите много здрави и на дрехите нищо му няма. Тук е с по различно облекло.  [/b
    Феми, дълго още ще има да въздишаме по Дахан. А да видим Чачо на улицата - само ще си мечтаем. Защо пък не... мечтите са безплатни.
     Ето го и Дахан - нетърпелив както винаги.
     Феми, не закъснявай, момчето се изнерви да те чака...

Пипи, а аз чакам теб с коментар за епизода. Предполагам след първите емоции и впечатления от снощи има какво още да споделим.
     Честно казано, аз не очаквах, че рейтинга ще се вдигне. Радвам се, че турските домакини бавно и полека се ориентират към "Gaddar".
     Но и епизод 4 направи рязък завой – съсредоточи се върху семейството и ролята на големия син в него.
     Това е нещо естествено и нормално в турските семейства. Когато бащата не е способен  да се справи със семейството, или когато умре, отговорността пада върху плещите на най-големия син.  
     Дахан не е изключение. И преди казармата се е грижил за всички, а сега трябва да събира счупените парчета от разбитото си семейство. Ще му бъде много тежко и трудно. Целите, които си е поставил са трудно изпълними.
     Сам е... Няма подкрепа и помощ от никого.
     Момичето, което обича не го разбира. Единственото желание на Айдан е да заминат някъде сами. Разбирам я донякъде. Всеки трябва да мисли първо за себе си, но трябва да се съобразява и със ситуацията. Айдан постъпи твърде егоистично, знаейки какви нещастия се струпаха на главата на Дахан.  
     Дахан, разочарован от баща си, лъган от майка си, също реши, че не си струва да се бори за всички. Но бързо стъпи на земята, виждайки Шенгюл и Умут на улицата. Отговорността за детето го отрезви. Обещанието, дадено на приятел не трябва да се погазва.
     Ще поеме и този товар. Ще се бори и вярвам, че ще успее да постигне мечтата си - задружно семейство, наредено около масата.
    Дахан за мене не е убиец, обстоятелствата го принудиха да отнеме човешки животи, за да не пострадат обичните му хора.  

# 410

Още статистика

Идвааааам за екшън Гадарчето ни 
Снощи е имало  екшъъъъън  ей сега видях тоя откъс .
Жесток е направо ми спря дъха как с лекота ги трепе и фърля у въздуха . Създаден е за това . Nature Boom
Има дубльор  тук си личи че  не е той . Чачо има специфичен белег на главата и по това се познава и лицето му няма как да го докарат на неговото колкото и фокуси да прават

Искам гифчетаааа за кеф и насладаааа Nature Boom
https://twitter.com/gaddartvresmi/status/1756266114995060975

Последна редакция: сб, 10 фев 2024, 14:30 от femmi2

# 411
     Диди, получаваш веднага гифчета.
     Днес съм свободна, мислех да излизам, да празнувам Годината на Дървения Дракон, но времето при нас е доста мрачно и потискащо, та ще се почерпим тук, във форума. А докато стане "ракиено" време ще се забавляваме с Дахан.
     Толкова много видеа свалих, че до довечера гифки ще правя на воля... Stuck Out Tongue Winking Eye Ако пък се появят субтитри на епизод 4 и коментарите няма да пропусна.

# 412
Чаатай е страхотен . Как му отива да е такъв .

# 413
Цитат
Поздравления, вече има 10 милиона последователи в Instagram 👏🏼💥
#ÇağatayUlusoy

Диди, нашият шеф-темерут максимално ме изненадва. Не си прави труда да зарадва феновете си в соц. медии, а те се роят и продължават да го следват. С обаянието, таланта и харизмата, които притежава Чачо печели последователи, без да се напряга.
     Представям си колко млн. щеше да натрупа ако е по-активен.
     Днес сайтовете гъмжат от инфо за "Gaddar". Две основни линии се прокрадват във статиите - Ще направи ли финал сериалът и Критики за представянето на Сюмейето в епизода. За актрисата съм изненадана. Точно в този епизод за мене тя се представи добре, а феновете я критикуват. Ама аз не съм мерило за обективизъм. Моето мнение винаги се е разминавало от общоизвестното. Все съм опозиция на положителната позиция.
    Започвам с първата статия за финала...

Сериалът "Gaddar" ще направи ли своя финал? Защо "Gaddar" прави финала?

10.02.2024 г. - 11:56 ч
Поредицата Gaddar беше представена на публиката от Ay Yapım в петък, 19 януари. Рейтингите на първите два епизода бяха обещаващи. Главните роли в сериала са Чаатай Улусой, Сюмейе Айдоган, Онур Сайлак, Хакан Салинмиш, Айтач Ушун и Угур Йълдиран. Въпреки това, той се бори да се конкурира с други петъчни вечерни сапунки. Въпрос на любопитство е кога Gaddar ще има финал и колко сезона ще се излъчва.

Сериалът Gaddar ще направи ли своя финал?
Въпреки че няма ясна информация за крайната дата на сериала Gaddar и колко сезона ще бъде излъчен, се знае, че в момента той е фокусиран върху един сезон. Екипът на продукцията полага големи усилия, за да завърши успешно първия сезон. Но фактът, че е сред конкурентни сериали и се харесва на определен сегмент от публиката, затруднява дълготрайността на сериала.

Защо Gaddar прави финала?
Въпреки че рейтингите на сериала Gaddar са на умерено ниво в първите два епизода, нарастващият интерес в социалните мрежи е забележителен. Бъдещето на сериала обаче все още е несигурно. Няма ясна дата кога сериалът ще приключи или ще има своя финал. Въпреки това се очаква сериалът да продължи около 20 епизода. Ако историята не впечатли зрителите или сериалът претърпи спад в гледаемостта, може да се вземе ранно окончателно решение.

# 414
 Така е отива му да е страхотен.  10 млн. последователи . Hands Clap

Какво финализиране на сериала още  в началото.  Няма такова нещо !  За критиките към девойката... Не е на  Чачовото ниво, но се  старае и визуално си подхождат.  

Нов билборд. Ще предизвика некоя кастастрофа, като се разсеят:joy:  

Ухаааа, чооок якоооо Best ever ❤️👑 Най добрияяяяяят ❤️👑  

Последна редакция: нд, 11 фев 2024, 00:08 от femmi2

# 415

Сцената с плач на Айдан/Sümeyye Aydoğan в "Gaddar", стана тема за разговори в социалните медии! „Най-лошо представяне“

Öznur Yaslı İkier
Mynet, 10.02.2024 13:19
Sümeyye Aydoğan, която сега излиза пред публиката с телевизионния сериал Gaddar, в който дели главната роля с Çağatay Ulusoy, стана обект на критики с играта си. Айдоган стана обект на разговори в социалните медии със сцената, в която плаче в последния епизод на телевизионния сериал.
Sümeyye Aydoğan, която нашумя с успеха си в телевизионни сериали като Sadakatsiz, Taçsız Princess, Hear Me, Magarsus и Dönence, сега се появява пред публиката със сериала Gaddar, който започна да се излъчва по FOX TV.
Играта на Сюмейе Айдоган, която дели главната роля с Чаатай Улусой в сериала, започна да бъде критикувана.
Сцената остави своя отпечатък върху последния епизод на Gaddar.
Играта на известната актриса, когато трепереше и плачеше на пейката, изобщо не се хареса.
За Айдоган се чуха коментари като „Не е ясно дали се смее или плаче“, „Режисьорът не ви ли предупреждава?“, „Най-лошото представление в последно време“.

Момичета, вие сте на "ход". Споделете съгласни ли сте с написаното от Öznur Yaslı İkier.

Скрит текст:

# 416

Сцената с плач на Айдан/Sümeyye Aydoğan в "Gaddar", стана тема за разговори в социалните медии! „Най-лошо представяне“

Öznur Yaslı İkier
Mynet, 10.02.2024 13:19
Sümeyye Aydoğan, която сега излиза пред публиката с телевизионния сериал Gaddar, в който дели главната роля с Çağatay Ulusoy, стана обект на критики с играта си. Айдоган стана обект на разговори в социалните медии със сцената, в която плаче в последния епизод на телевизионния сериал.
Sümeyye Aydoğan, която нашумя с успеха си в телевизионни сериали като Sadakatsiz, Taçsız Princess, Hear Me, Magarsus и Dönence, сега се появява пред публиката със сериала Gaddar, който започна да се излъчва по FOX TV.
Играта на Сюмейе Айдоган, която дели главната роля с Чаатай Улусой в сериала, започна да бъде критикувана.
Сцената остави своя отпечатък върху последния епизод на Gaddar.
Играта на известната актриса, когато трепереше и плачеше на пейката, изобщо не се хареса.
За Айдоган се чуха коментари като „Не е ясно дали се смее или плаче“, „Режисьорът не ви ли предупреждава?“, „Най-лошото представление в последно време“.

Момичета, вие сте на "ход". Споделете съгласни ли сте с написаното от Öznur Yaslı İkier.

Скрит текст:

Сюмие можеше и по - добре , но може и режисьорско решение да е . Чачи е ВЕЛИКАН! Вярваш му истински. Cold Sweat

Последна редакция: сб, 10 фев 2024, 23:54 от femmi2

# 417
За мен,както казах ,момичето е слаба ракия . Но ,да ,поне не е дразнеща ,не се надува. Симпатичничка е извън сериала . Но не грабва ,не привлича. Ролята й съвсем не е незначима ,както си мислехме ,та трябваше да се бръкнат наистина повечко за главна актриса. С Чаатай нямат никаква химия . А,няма ли двойка ,която да привлича зрителите ,малко трудно стават нещата . Сериалът със Серенай не съм го гледала ,не я харесвам по принцип ,но са ми попадали техни кадри. Ами,много добра химия ,отиват си ,хармония имаше . Виждала съм по-романтични техни видеа и то си личи ,че им харесва да се целуват ,приятно им е. С Шифанур 0,той човека се постара ,ама си личи ,че не го прави от сърце. 😁😁😁

# 418
Аз усетих точно обратното със Серенай и тя е от
нелицеприятните.
Затова не можах и сериала да гледам наред с други причини.
За Шифанур и там зор той игра и заради двамата , но няма ли хармония ... Да я лансират колкото си искат само с това няма да спечели уважение , зрители и фенове . Спират и сериалите наред.
То си е до късмет да нацелиш успешен проект.
За Сюмие не се ташкарее и се разбират с екипа и това е важното.  

Ох тук е взривоопасноооо .Open Mouth Опасно близки . Каква целувка какво нещо.. Той сам си каза че Хазалка го е учила на това в началото.
Не личи изобщо притеснение от камери. Така е когато с партньора си имате доверие и ти е приятно.

Последна редакция: нд, 11 фев 2024, 15:03 от femmi2

# 419
Феми ,не знам ,колко е нелицеприятна ,нали и аз казвам ,че не я харесвам ,а я го виж нашия какъв език и пуска ,и как му личи удоволствието . Няма какво да се лъжем . Хич не са се целували назор ,😀

Общи условия

Активация на акаунт