ЧААТАЙ УЛУСОЙ 💣 "БЕЗМИЛОСТЕН"/"Gaddar" 💣 Проекти, колеги, приятели - Тема 7

• 27 371
  • 735
  •   1
Отговори
# 660

Емкааа , знаеш ти как да ме зарадваш. Благодаря ! Kissing Heart Ох невероятна красота е  тая област в Турция .
За сефте чувам Шанлъурфа

Това описание от фен страница  ми хареса точно и ясно

Цитат
Дахан е противоречив характер. Хванат при лоши обстоятелства, той ухажва смъртта почти като начин да избяга от страданието си. Той обича силно, но я предпазва от това. Бдител, хванат между това да бъде видян като ангел или демон. Фантастична кинематография!

Айдан много съжалява за участието си в конкурса за красота - Гаддар

Дахан ''Да обичаш нещо твърде много, също те разболява.
И когато това се случи, нараняваш това, което Обичаш. Не можеш да избягаш и не
можеш да го поправиш''

Последна редакция: пн, 19 фев 2024, 13:44 от femmi2

# 661

Емкааа, знаеш ти как да ме зарадваш. Благодаря! Kissing Heart Ох невероятна красота е  тая област в Турция.
     Охх, открихме къщата, трябва и куфарите да стягаме. Ще ходим при Дахан. Трябва да го видим и да го успокоим, че много се тормози миличкият. Толкова беди му се струпаха на главата...
    Лошото е, че нямам представа къде се намира Шанлъурфа. Но чичко Google ще помага... за добра кауза е:

град Шанлъурфа
Шанлъурфа, по-известен като Урфа или познат като Едеса в древността, е градът, който е център на турската провинция Шанлъурфа.
Градът има изключително горещ и сух климат през лятото, а зимата е прохладна и влажна. Шанлъурфа, който е най-гъсто населеният град в региона на Югоизточен Анатолия с население над 2 милиона души, също е провинцията с най-динамично население в Турция, със средна възраст от приблизително 20,4 години.

Провинция Шанлъурфа
Шанлъурфа е провинция на Турция. Населението на провинцията, чийто център е Шанлъурфа, е 2 170 110 по данни от 2022 г. Градът граничи с Мардин на изток, Газиантеп на запад, Адияман на север , провинциите Диарбекир на североизток и Сирия на юг. Шанлъурфа има 13 района. Шанлъурфа, със средна надморска височина от 518 метра, е седмата по големина провинция в Турция с площ от 19 451 km 2.

Тцц, Шанлъурфа отпада като дестинация. Много далече ми изглежда. Оставаме си твърдо на Истанбул. Ще обикаляме с корабчето Босфора и ще дирим къщата. Ако трябва и с плуване дотам ще стигнем.

# 662
# 663
Дидииии , от нерде ги намираш тия неща заласнах се от смях:joy:Joy Ей много са изобраитетелни феновете   Фокус Бокус... като Хари Потър с пръчката . Няма ли да му сменят палтото на Онур до края на сериала ли ще е така?

Сюмие Айдоан пак е дала интервю някъде . Сега й е паднало,  щото играе в класен проект с актьори. Шуми се пише се гледа се.  

"Първоначално бях много притеснена, че хората няма да харесат Айдан, защото независимо от всичко, тя има профил на жена, която не дочака човека, когото обича, когато си отиде."

''Наистина не съм човек, който се разболява лесно. „След тази сцена във втория епизод бях болна пет дни''.

На такова красиво място / места снимат и темерута да не сподели нищо  в профила си. Не го влече и това е.
Ще плуваме и всякакви лудости само да го видя.
Може и да иде човек и да не е там Чачо в тоя момент.
Не знаем кой ден какво и нерде снима по сценарии.
Те снимат и на други места по улиците и кварталите.
Дахановата семейна къща 🏡  ще се превърне в туристическа атракция.
Така се правят пари сериален туризъм.  
Да знам че дишаме един и същи въздух  е утеха и вълнение и по улицата и квартала да стъпваш.  
Много искам да посетя и Етилер и парка от ОС . Ще се разплача от сантимент и спомени. В Туитър често споделят, който е отишъл там.

Емкаааа , плийс гифче от тук. Уауууу!:scream: Nature FireNature Boom
https://twitter.com/elasvx/status/1759601462600954291

Последна редакция: пн, 19 фев 2024, 18:53 от femmi2

# 664
Те ме намират. Аз харесвам да гледам забавни неща  и затова ми излизат такива 😀. Иначе всички актьори са за премяна 😁

# 665
    Този път навреме надуших шегичките.
    Диди, благодаря ти! Пускай, когато намериш още такива весели неща.
    След малко ще сложа и нови гифки от сета.
    А сега: "Фокус- мокус, абракадабра..."

# 666

Не се шегувам получих аритмияяя Hearts

Полезно е да пускат от процеса зад камера Movie Camera
https://twitter.com/cagatayyfanclub/status/1759613502581329997

Последна редакция: пн, 19 фев 2024, 19:19 от femmi2

# 667
Привеетттттттттттт....

Тия дни малко ви прескочих ...а и още не съм изгледала цялата серия....гледах от средата до края....тъй,че  ...надявам се до петък да я изгледам и тогава ще пиша....
Иначе ,тоз дърт и кьорав боклук е за разстрел....но,надявам се Енвер да му отвърне подобаващо...и да защити любимата си....иначе направи  страхотно "искане на булка"... Hands Plus1 Grinning Все си мисля ,че той ще стане добричък... Thinking
Видях и един смущаваш поглед м/у Айдан и жената на Самет.... май и от там започнах да гледам,та,така и не разбрах  защо. Thinking
Не разбрах и кое беше това момиче ,на което  Дахан даде пълна чанта с пари,но...надявам се след като изгледам цялата серия ще разбера.
Чао...за сега. Hug

# 668
Привеетттттттттттт....

Тия дни малко ви прескочих ...а и още не съм изгледала цялата серия....гледах от средата до края....тъй,че  ...надявам се до петък да я изгледам и тогава ще пиша....
Скрит текст:
Иначе ,тоз дърт и кьорав боклук е за разстрел....но,надявам се Енвер да му отвърне подобаващо...и да защити любимата си....иначе направи  страхотно "искане на булка"... Hands Plus1 Grinning Все си мисля ,че той ще стане добричък... Thinking
Видях и един смущаваш поглед м/у Айдан и жената на Самет.... май и от там започнах да гледам,та,така и не разбрах  защо. Thinking
Не разбрах и кое беше това момиче ,на което  Дахан даде пълна чанта с пари,но...надявам се след като изгледам цялата серия ще разбера.
Чао...за сега. Hug
    Свет, радвам се, че се отби и ще те чакаме с впечатления за целия епизод. Аз също не успях да изгледам епизода с бг. субтитри, но да петък се надявам да се насладя още веднъж на екшъна.
     Надявам се Пипи да отговори на въпроса ти, ако има време да "скочи" при нас.

Не се шегувам получих аритмияяя Hearts

Полезно е да пускат от процеса зад камера Movie Camera
https://twitter.com/cagatayyfanclub/status/1759613502581329997
    Феми,   моля те, дръж се. Никакви аритмии. Трябва нова тема да готвиш...
     Ако искаш може да ти услужа с валериана.

Sign Clapper Ето ги и гифките от сета: Sign Clapper

# 669

Видях и един смущаваш поглед м/у Айдан и жената на Самет.... май и от там започнах да гледам,та,така и не разбрах  защо. Thinking
Не разбрах и кое беше това момиче ,на което  Дахан даде пълна чанта с пари,но...надявам се след като изгледам цялата серия ще разбера.
Чао...за сега. Hug
Привет! Hug Шенгюл се чувства гузна пред Айдан, че Дахан я приюти в къщата си, откъдето изгониха Айдан. Но мен по ме смути погледа на Шенгюл към Дахан, когато припадна пред вратата, уж от глад.  Момичето, на което Дахан даде парите няма близки и са я принуждавали да проституира. Освен това е и бременна. Сводника нареди да и махнат бебето, но Дахан я спаси. След това уби сводника и му взе парите, с които искаше да се откупи и ги даде на момичето за да започне нов живот. Затова и мениджъра беше изумен, защо не му е донесъл на него парите за да се разплатят. И от там предположи, че тази работа му харесва.

# 670
Шефът е последвал колегата

# 671
Привет! Hug Шенгюл се чувства гузна пред Айдан, че Дахан я приюти в къщата си, откъдето изгониха Айдан. Но мен по ме смути погледа на Шенгюл към Дахан, когато припадна пред вратата, уж от глад.  Момичето, на което Дахан даде парите няма близки и са я принуждавали да проституира. Освен това е и бременна. Сводника нареди да и махнат бебето, но Дахан я спаси. След това уби сводника и му взе парите, с които искаше да се откупи и ги даде на момичето за да започне нов живот. Затова и мениджъра беше изумен, защо не му е донесъл на него парите за да се разплатят. И от там предположи, че тази работа му харесва.
    Пипи, благодаря ти за споделеното. Кратко, точно и ясно обясняваш какво се е случило. Това много ми помага да си припомня отделните моменти и да схвана съдържанието.

Цитат
♛Queen ♡(GADDAR ERA ⚡🔥)🐻

Колко добре се справя в тази сцена, 👏👏кадрите, музиката, пейзажът и очевидно присъствието на Çağatay 😍👌💥. Dağhan : Ангел или демон #Gaddar #ÇağatayUlusoy😈😇

Феми, трябва непременно да се свържеш с Queen. Двете ще правите такава реклама на "Gaddar" и в частност на Чачо, че рейтингът ще хвърчи в небесата.
     И двете сте еднакво "луди" фенки на Чачо.
Цитат
♛Queen ♡(GADDAR ERA ⚡🔥)🐻

#hazalkaya #aliatay с Ибрахим Селим 🆕📸

Диди, не очаквах такава "активност" у Шефа.

# 672
Скрит текст:

Чао...за сега. Hug
Привет! Hug Шенгюл се чувства гузна пред Айдан, че Дахан я приюти в къщата си, откъдето изгониха Айдан. Но мен по ме смути погледа на Шенгюл към Дахан, когато припадна пред вратата, уж от глад.  Момичето, на което Дахан даде парите няма близки и са я принуждавали да проституира. Освен това е и бременна. Сводника нареди да и махнат бебето, но Дахан я спаси. След това уби сводника и му взе парите, с които искаше да се откупи и ги даде на момичето за да започне нов живот. Затова и мениджъра беше изумен, защо не му е донесъл на него парите за да се разплатят. И от там предположи, че тази работа му харесва.

Пипи,мерсаж! Heart

# 673
Фенско творчество - добро попадение:

"И когато мислите са изморени...
...най-добре е да ги сложиш да спят."
Лека нощ, момичета!

# 674
Добро утро!
Трябва вече от канала  да ни пуснат ново за предстоящият епизод.
Не е лоша идея да се свържа с Куин тя я испанка и отдавна поддържа любимците.
От NOW  да ни вземат да правим рекламата на сериала напраУ ще се шашнат:joy:
Рекламата по социалните мрежи и пресата не липсва напротив.. голяма Обич и уважение към Чаатай и сериала.

Последна редакция: вт, 20 фев 2024, 12:20 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт