Говори се че
" Шербета и "Чапкъна" ще са с трети нов сезон през есента.
Сериалите свършват, като излязат лятна ваканция. Тогава се снимат и гледат ромкоми и не върви да пуснат екшън жанр.
Нашия ще предпочете да почива лятото и лови риба не да работи нон стоп.
Продуцента Ай Апъм достатъчно отлага екшъна и сега има възможност да го заснеме след като Чаатай подписа с тях. Много се радвам, че се завърна с екшън адреналин, силна история и жесток образ. Пожелах си го и се сбъдна.
По - добре щеше Gaddar да е в Понеделник там борбата е между продуцентите. Фокса обещали на Фарук Тургут че тоя религиозния ще е в понеделник.
С много висок рейт е и то заради шума около Тюрк Сема. Турците си харесват такива сериали със забрадки и религии.
Само да вметна за справка новия сериал по Фокса,
който почна през уикенда е с много слаб старт за турския Робин Худ. Така че ние сме си много добре с "Гаддар". Ако рейта с Каан Йледаръм не се повиши или нямат уговорени епизоди ще е пътник.
И друг път съм писала и го мисля сериозно и се доказа че Чаатай може да бори конкуренцията и има голяма подкрепа. Така че ако бяха сложили друг сериал едва ли щеше да оцелее и от канала са наясно с това и рискуваха с екшъна и не сгрешиха. Отзвука отвсякъде е голям не спира да се пишат статии и вълнуват от предстоящите епизоди. Турците си обичат и гледат Чаатай. Голямата обич и подкрепа е извън Турция. Чаатай има много фенове по цял свят и то заради успешните проекти на платформите.
Това е повече за престиж и международна слава.
Като се задействат пиар игри и шум.. сега пак се почна да се говори за ашка между главните в Рибаря. Репортаж имаше как Мерт посещавал Афра и били и на някакъв концерт.
Не заслужават този рейтинг и интерес дори и най върлите фенове признават, че историята и сценария са много зле. Сега ще вкарват нов герой за Сейран ще има ревност.
Изтъркано.. в повечето случаи помага да се съберат. Този новия актьор никак не е зле външно лови много окото. Повече ми харесва от Мерт Рамо.
Той не може да ме впечатли, но вкусове всякакви.
Изобщо не се притеснявам че ще спрат "Гаддар".
Ще си гледаме с кеф сериала и няма да се притесняваме за тия тъпи измислени рейтинги.
Тръгнахме с голямата кошница.. турските зрители определят от нас нищо не зависи.
Убедена съм че Чачо е подсигурил себе си и нас.
Като го питаха на галата на "Кюбра" за конкуренцията в петък с много готино настроение и усмивка отговори дори ги затапи журналята и не изглеждаше изобщо притеснен. Няма как да не се вълнува след толкова време. Колкото и да предпочита платформите обществената тв е различна тръпка и емоция.
Диди , недей забранени са такива мисли това е тема табу. Не се е разбързал слава богу да е в кюпа като всички.
Има ли на света такава в която ще се влюби истински да полудее като по филмите. Сам е споделял че не вярва в това и не е изпитвал такива чувства. Много е ревнив затова не ще да гледа как любимата му се целува и нямало да си фане актриса и така нататък..
Това го приказваше в началото на кариерата още га е млад и неопитен.
Сега е с друг акъл и по зрял дали наистина мисли така и още ли е такъв ревнивец?
Бившата няма от кой и какво да я ревнува не играе главни роли и няма да я гледат мъже по бельо в разкрепостени сцени. Туркините напоследък се обличат разкрепостено някой дори пошло и смешно. Вкус ли е или да привличат внимание..
Ох ,как ми липсват такива сцени страстни и луди с Аполона и Звяра.
Няма в Кюбра.. няма и в екшъна.
За локациите .. какво ли не бих дала да го видя и да ми се усмихне и прегърне. Това е спомен скъп за цял живот.
Какъвто и темерут да е когато има фенове на сета винаги е уважавал това и обръщал внимание.
Аз съм ви разказвала как са му занасяли и подаръци и са се снимали.

нищо не се пропуска. Той е като излят от картина самото съвършенство.

След това мениджъра последва страницата на Ай Япъм и така се потвърди. 

Карай го по-яваш, момиче!
в бяло, а за мене - безмилостния и жесток Дахан: