ЧААТАЙ УЛУСОЙ 💣 "БЕЗМИЛОСТЕН"/"Gaddar" 💣 Проекти, колеги, приятели - Тема 7

• 27 396
  • 735
  •   1
Отговори
# 600
Оффф , и аз не искам комисаря да е лош образ и да вреди на Дахан.
Но ако прикрие това може да му иде поста и той да запази ,освен ако не са в комбина както предполагате за турското разузнаване ,но едва ли са се сетили за тая идея.
Все си мисля че Енвер няма да го прати в затвора и с тоя запис ще го изнудва да работи за него.
Ама той, ако искаше да го изнудва, нямаше да праща видеото на полицията. Щеше да му го покаже само. Така, както директно го изпрати, иска да си го вкара в затвора директно🤷‍♀️

# 601
Няма начин Дахан да работи за Енвер. По скоро да стане обратното. Въпреки лошотията си, Енвер, заради любовта си към Ямур може да се промени към добро. Hands Pray
Ама той, ако искаше да го изнудва, нямаше да праща видеото на полицията. Щеше да му го покаже само. Така, както директно го изпрати, иска да си го вкара в затвора директно🤷‍♀️
     Аз тотално зациклих, още не мога да преосмисля видяното, но определено съм доволна.
     Отново балансиран епизод - имаше от всичко в премерени дози. И екшън, и драма, и семейни недоразумения, и любовни обяснения.

# 602
На мен ми се струва, че ни пързалят и видеото не е изпратено, а просто Дахан си представя. Защо е нужно Енвер да го показва на Дахан, можеше просто да изчака да го арестуват.  Но ще видим.

# 603

Аз тотално зациклих, още не мога да преосмисля видяното, но определено съм доволна.
     Отново балансиран епизод - имаше от всичко в премерени дози. И екшън, и драма, и семейни недоразумения, и любовни обяснения.

Оо, на мен епизода много ми хареса. Нямам търпение и да го гледам с превод. А аз съм капризна, по принцип. Миналият епизод си ми беше откровено скучен, а реването ми беше в повече.
Но този епизод беше много интересен. Доволна съм. Дано и рейтингите са доволни😀

# 604
На мен ми се струва, че ни пързалят и видеото не е изпратено, а просто Дахан си представя.  Но ще видим.
    Пипи, ще те черпя виртуално (а защо не и реално) ако излезе истина това, което си написала.

Оо, на мен епизода много ми хареса. Нямам търпение и да го гледам с превод. А аз съм капризна, по принцип. Миналият епизод си ми беше откровено скучен, а реването ми беше в повече.
Но този епизод беше много интересен. Доволна съм. Дано и рейтингите са доволни😀
     Йоана,

# 605
На мен ми минава друг сценарии - дали Ямур ще разбере всичко за Енвер и самата тя няма да го очисти?

# 606
След този страхотен епизод рейта е леко надолу пак е добре предвид конкуренцията.
Яд ме е ,но нищо не зависи от нас. Ако беше така цифрите щяха да са коренно различни.    
Турските домакинства са предпочели да гледат харема на Чапкъна. Няма действие всичко се повтаря и какво толкоз е интересен?!! Заради главните актьори ли гледат или са свикнали с тоя сериал. За трети сезон не ми го побира акъла какво ще сътворят.

Последна редакция: сб, 17 фев 2024, 15:06 от femmi2

# 607
Добро утро. Епизодът беше хубав ,рейтинг ът също е добър. Падне ли към 3-ката ,тогава е лошо. Снощи при Чапкъните беше доста интересно . Хората чакаха доста тази развръзка . Аз също . Но просто за 3-ти сезон и аз не знам пак ,какви глупости ще сътворят . Вече е време главните да се съберат и да има нещо хубаво. Те изтормозиха психиката на зрителите си. Мисля ,че е време за един щастлив край ,иначе просто ще загубят вече аудитория. Аз много харесвам сериала ,между главните има страшна химия и разбиране ,но ми идват вече в повече жените и нещастията в него . А,при нашите да вкарат и малко романтика ,де. Малко любов трябва ,не става само с бой . Свърши ли някой от другите водещи продукции ,ние минаваме на ред . Просто там нещата са затвърдени ,а ние спрямо тях сме добре.
И един сънлив Пеями.

# 608
Здравейте, дами!

След емоционалната вечер и наситения с напрежение епизод, късно сутрешно кафе  с любимеца за "отскок" и рейтинг, който не ме изненадва, имайки в предвид предпочитанията на турските домакини.
     Феновете на сериала "Gaddar" са възмутени. Всички очакваха по-високи оценки след видяното снощи. И въпреки рейтинга, за сериала и актьорите се говори много, а статиите с похвали не секват.

Скрит текст:

Ще започна с нещо, което ме развесели, а после ще продължа със статията за Sümeyye и партньора ѝ Çağatay.

Цитат
Gaddar Dizi

Ти прокопа нова основа в церемонията по искане на момиче, Енвер!
🔥

Пожелаваме ви един жаден за живот и неповторими случвания  уикенд!

# 609
Имаше развръзка снощи при Чапкъните , но след като се разбра истината сценаристите трябва много да се потрудят. Ще има спад и при тях.  
Феновете на сериала не искат трети сезон.

Ашка и романтиката в Gaddar изобщо не липсва и  още ще я засилят предполагам. Много по различно е от "Вътре" където основата е върху братя Йлмаз. Екшъна в "Безмилостен"  е от значение и не трябва да спират с това.
Снощи имаше яки екшън сцени и труп на сутеньор.    
Важното е че се шуми и пише много за сериала и актьорите и най вече похвалите за Чаатай Улусой.
Никой не може да оспори професионализма му и огромният талант и това с каква лекота се работи.

Последна редакция: сб, 17 фев 2024, 14:06 от femmi2

# 610
На мен ми минава друг сценарии - дали Ямур ще разбере всичко за Енвер и самата тя няма да го очисти?
    tigasa, няма да се изненадам ако и това стане. Допадат ми такива неочаквани обрати и заплетени истории. "Gaddar" държи в напрежение всички ни. Дотук сценаристът не ме разочарова, надявам се така стегнато да продължи до края.
     Аз нощес под въздействие на емоциите спретнах шапка за новата ни къщичка.
     Феми, имаш думата като автор на темата. Казвай допада ли ти шапката и какво да променям в нея?

Sümeyye Aydoğan проговори за партньора си Çağatay Ulusoy!

Актрисата Sümeyye Aydoğan разказа за партньора си Çağatay Ulusoy, с когото застанаха пред камерата в сериала "Gaddar", който се гледа с интерес по NOW TV.

Ecem Çetin, 17 Февруари 2024
Сериалът Gaddar с участието на Çağatay Ulusoy, Sümeyye Aydoğan и Onur Saylak се прожектира всеки петък.
Сериалът Gaddar, който среща своята публика по NOW TV, се гледа с голям интерес още от първия си епизод.
Сериалът, който привлича вниманието със своята история и актьорски състав, е много коментиран с партньорството на Çağatay Ulusoy и Sümeyye Aydoğan.
Ulusoy и Aydoğan, които съживяват героите Dağhan и Aydan и представят двама бивши любовници, получават пълна оценка от публиката със своята хармония.
Sümeyye Aydoğan направи изявления за партньора си Çağatay Ulusoy.

"Много е удобно да се работи с Çağatay“
Красивата актриса каза, че е било много удобно да се работи с Чаатай Улусой и заяви, че Улусой е много опитен актьор.
Заявявайки, че в началото е имало паника и стрес, Sümeyye Aydoğan каза, че се е почувствала много облекчена, след като е започнала да играе с Çağatay Ulusoy.

„Много е удобно да се работи с Çağatay. Той е много опитен играч. В началото, разбира се, бях и паникьосана, и стресирана.
Можем да говорим за всичко, върви добре
Изпитвам тези чувства всеки път, когато влизам в сет, но след като започнах да играя с него, почувствах голямо облекчение. Можем да говорим за всичко, върви добре."
[/u]

# 611
Привет! Hug Ох и аз снощи трудно заспах, мнооого късно. Емоциите от сериала ми дойдоха в повече.Head Band Една мисъл не ми даваше покой. Част от разговора между Онур(така ще го пиша вече, че Мениджър ми е дълго) и Дахан. Онур каза "На теб май ти хареса работата, а? Когато убиваше тези хора не ти ли трепна нещо? " Днес си изясних отговора на Дахан. "Не, аз  ги виждам не като хора, а твари(гадове)." Не намерих по правилна дума в българския, в един от преводите от руски е "същества", но те биха могли да са добри, а в случая става въпрос за лоши същества. Този отговор хареса на Онур и предизвика откровеност, която щеше да продължи, ако Курт не го беше спрял. Та така новата поръчка Дахан прие с удоволствие. Борбата със злото продължава! Heart И още една препратка. В разговора между Дахан и Курт в дискотеката, относно тези престъпници, Дахан го попита какъв мотив има Курт, а той отговори. "Моят баща беше такъв". Та това ми дава надежда за поправката и на Енвер.

# 612
Привет! Hug Ох и аз снощи трудно заспах, мнооого късно. Емоциите от сериала ми дойдоха в повече. Head Band Една мисъл не ми даваше покой. Част от разговора между Онур(така ще го пиша вече, че Мениджър ми е дълго) и Дахан. Онур каза "На теб май ти хареса работата, а? Когато убиваше тези хора не ти ли трепна нещо? " Днес си изясних отговора на Дахан. "Не, аз  ги виждам не като хора, а твари(гадове)." Не намерих по правилна дума в българския, в един от преводите от руски е "същества", но те биха могли да са добри, а в случая става въпрос за лоши същества. Този отговор хареса на Онур и предизвика откровеност, която щеше да продължи, ако Курт не го беше спрял. Та така новата поръчка Дахан прие с удоволствие. Борбата със злото продължава! Heart И още една препратка. В разговора между Дахан и Курт в дискотеката, относно тези престъпници, Дахан го попита какъв мотив има Курт, а той отговори. "Моят баща беше такъв". Та това ми дава надежда за поправката и на Енвер.
     Пипи, нямам идея как ще "избелят" образа на Енвер, но ми е много любопитно какво разказа Мениджъра на Дахан. Беше наистина нещо лично, ама аз по това врем се отвлякох с друго и не чух цялата му изповед. Чакам с нетърпение превода, за да разбера. Може би това е подсказка, че двамата с Курт работят точно с цел да изчистят тези "гадове" и отговорът на Дахан ги задоволи.
     Ще излезе страхотно трио от тях, а борбата им срещу мафията ще е епична.

# 613
Добро утро🌹
Рейтингът леко е паднал. Не е лош, но е странно, че миналата седмица в тоталната класация бяхме 3ти, а тази 7ми. Какво са гледали зрителите?🤔 Никога няма да си обясня какво му харесват на Чапкъна, повтаря се едно и също там. Дават го по нашата телевизия, попада ми и в социалните медии. Ами то по нашата телевизия е в началото, а като гледам из социалните медии в 58 турски епизод си е пак същото. Нищо ново, никакво развитие. Какъв е този интерес към неразвиващи се продукции? Да не говорим за главния актьор...по мое скромно мнение е на светлинни години назад от Чаатай, как ги привлича да го гледат толкова много?🤔 Сигурно и тук си има фенове този сериал, но аз просто не си го обяснявам...и никога няма да мога вероятно. Пък като прочетох, че и 3ти сезон ще има...лошо ми стана.
Ама, както и да е. Рейтингът не е толкова зле, макар и да е маалко спаднал. Както някой написа, ако падне под 3, вече е лошо. Изключая тези двата дето водят класацията в петък, рейтинг 4-5 като цяло не е лош рейтинг, вземайки предвид цялостния спад в гледане на сериали по телевизията в Турция.
  Приятни почивни дни на всички🌹
А аз, ако остане време по-късно, ще си изгледам серията и с разбираем превод😊

Последна редакция: сб, 17 фев 2024, 13:21 от YoanaIv.

# 614

Йоана, изглежда никога няма да разберем какво допада на турските зрители и защо толкова ги привличат сълзливите семейни драми.
    На рейтингите изобщо не вярвам, нагласена работа са за мене. Не бих се интересувала от тях ако не знаех, че от това зависи дали един сериал ще продължи да се излъчва или не.
    За сериала "Gaddar" не се притеснявам. Ще си изкара целия сезон, ще развият историята до край и може би към 25 - 30 епизод ще приключи. Не искам втори сезон. Засега върви много стегнато и динамично, няма пълнеж и излишно разтягане. Дано така продължи до края.
     Ето още статистика.
     Да се чуди човек на кого да вярва. Затова разчитам единствено на моята интуиция и искрените коментари на феновете.

Цитат
COX TURKIYE

Данни за гледане в петък...

Общи условия

Активация на акаунт