Февруарчета 2024 - Тема 11

• 41 734
  • 753
  •   1
Отговори
# 465
Такаа, вчера и в петък бях доста активна - упражнения, разходки, изкачване на стълби, всичко и явно това даде резултат. Снощи ми падна тапата около 8-9 часа и след като си легнах започнах да усещам първи по-осезаеми стягания на корема. Около 2:30 вече си дойдоха контракциите, които бяха с честота около 4-5 мин. Приеха ме с 4 см разкритие и започнаха вече много болезнените контракции. Сложиха ми епидурална около 5 сутринта и в 6 и нещо вече бях с достатъчно разкритие. Няма да лъжа напъните бяха най-трудното нещо, доста се измъчих. Родих в 7:24, но се наложи да ме разрежат и сега съм с шевове. Доста кръв загубих и сега ходенето и сядането ми е затруднено. Иначе това, което ме притесни наистина е, че бебето е със завишени левкоцити и ще се наложи вливане на антибиотик. Освен това имал зачервяване на бузката и ще изследват дали е родилно петно или хемагином Sad та сега сърцето ми е малко свито.

# 466
Бързо възстановяване на теб!!Всичко ще е наред с малкия герой и скоро ще ви радва у дома🍀

# 467
Честит и здрав да бъде Александър ! Бързо възстановяване на мама!
Бъди положителна, всичко ще бъде наред ❤

# 468
Честит да е младежа, стискаме палци всичко да е наред.

# 469
Добре дошъл на Александър! Blue Heart
Бързо да влизат в норма левкоцитите и да ви изписват!

Утре ще си много по- добре! Честито, мамче! Flowers Bouquet

# 470
Бел, честита радост! Да е здрав, послушен и голям късметлия! Много да ви радва малкият юнак!

# 471
Честит Александър, да бъде здрав и много щастлив! На мама бързо възстановяване! Всичко ще бъде наред с бебчо 🍀💙
За много шевове аз се мажех с лидокаин две денонощия, да понамалее болката докато зараства. Всъщност се слага на самата превръзка и това е. И Профенид свещи ми дадоха три пъти през 12 часа и после вече беше поносимо и към подобряване.
Тони, дръж ни в течение, мислим ви много 💙🍀

# 472
Здравейте и от нас! Бебе Дияна проплака днес сутринта, в 10:16 🥰 И двете сме добре. Ще ви пиша подробности по-късно за позитивно, че даже с комично начало, естествено раждане.

# 473
Честито и за Дияна!!😍
Много здраве и щастие на семейството🤗

# 474
Purrple92 честита ви принцеса! Бъдете много здрави!❤

# 475
  • София
Ехеее, бебевалежът днес е значителен към перфектно прекрасен! Добре дошла и на Дияна! Здрава и победносна да расте! Purrple92, дано и възстановяването мине леко като раждането!

# 476
Честито и на двете ви, момичетата! Нека са здрави и благословени двете бебета! А при вас бързо възстановяване!

# 477
Честито на новите бебчета! Да растат здрави и благословени.

Кога ли ще се добавя и аз. Все още не сме взели решение с док как ще раждам - ще зависи от няколко фактора свързани с растежа и разположението на бебето. Снощи имах доста силни болки. Бебето бая буйства и слабините доста ме болят.

# 478
Честито и за Дияна ❤

# 479
добре дошла и на Дияна Simple Smile да е жива и здрава

Общи условия

Активация на акаунт