Февруарчета 2024 - Тема 11

• 41 728
  • 753
  •   1
Отговори
# 480
Да Ви е жив и здрав Александър !!! С това велико име ! ;*
Момичета, днес в 7.24ч проплака нашият първороден син - Александър 💙. Раждането тръгна нормално и с доста усилия, но сравнително бързо стигнахме до щастлив финал. Като почина и се осъзная малко ще
пиша как мина при мен.
[video][/video]

# 481
Честити, здрави и добре дошли на Александър и Дияна! Бързо възстановяване на мамите🤗
Прекрасна неделя с много добри новини...

# 482
Добре дошла на Дияна! Да бъде здрава, добра и щастлива! Бързо възстановяване, Пърпъл!

# 483
Честит Александър и честита Дияна!Да са здравички и бързо възстановяване на мамите!Много приятно е,когато отвориш и видиш,че има добри новини!🍀🙏🏻💫💙❤

# 484
Честита да е малката Диана! Sparkling Heart

# 485
Честито момичета! Бързо възстановяване на вас, а на Александър и Диана само здраве и щастие пожелавам!!! 💙❤

# 486
Ех че хубав бебевалеж си имаме!

Честита да е и Дияна!

Стискам палци бебе Александър бързо да влиза в ритъм. Всичко ще е наред ❤️

Развълнува се покрай вас, момичета!
На мен ми остават няколко дни до секциото. Контракциите са все по-силни, стискам краката, че АГ-то до вторник е извън града.
Много ми е емоционално. Гушкам сина си и знам, че след няколко дни ще имам още едно дете за обичане и ми е толкова трудно и странно да си го представя. Толкова промени предстоят. Само си поплаквам от радост, че стигнахме дотук.

А като знам каква емоционална буря ще е след раждането 😄 МъжО само ме гледа и ми вика:"Спокойно, знам какво ни чака, подготвен съм за хормоните 😄❤️"

# 487
  • София
А той не може ли да напише малко нещо помощно за татковците, на които им е за пръв път? Grinning ММ си мисли, че е готов, ама според мен хал хабер си няма какво чудовище ще съм Grinning

# 488
какви хубави неделни новини 😍
Честити и здрави да са Александър и Дияна!
Бел, бързо възстановяване на теб, всичко ще си дойде по местата!
Пърпъл, чакаме с нетърпение и твоя разказ Simple Smile))

# 489
Честито момиченце! 🌷🩷

Еднорогче,
Да.. мъжа ти да каже две думи за татковците за първи път. Моят също е много убеден, че всичко знае и как ще се справя с мен, а като ме види да плача без причина и да му казвам, че точно сега хормоните ми са балансирани, а да изчака раждането и той се кръсти 😜🫣🤣🤣

# 490
Момичета, спокойно..с появата на новия член в семейството повечето хора се мобилизираме и се стараем да дадем най- доброто от себе си🙂 Татковците също са на върха на щастието и се стараят да са в помощ на майките...никога няма да забравя как се разплакахме с ММ и двамата като му се обадих да кажа , че синът ни се  е родил, а и двамата не сме ревльовци..ноооо😉😉😉. Е, неврите и притесненията няма да ни пропуснат, но затова е семейството- с общи усилия ще се справим. Предстоят ни едни от най- вълнуващите и незабравими моменти, сега като чета за новите бебета в групата, хем толкова се радвам, хем ми се свива корема😁

# 491
повечето бащи не разбират че са бащи веднага. Да баща е да там помага това онова ама като цяло реално зацепват истината след няколко месеца 😀Просто ги предупредете че ако ревете без причина това са хормони и това е Simple Smile

# 492
Честити да са Александър и Дияна. Нека са много здрави и щастливи.
А на мамите бързо възстановяване 💙❤️

# 493
Честити рожби на родилите момичета и бързо възстановяване! Heart

Здравейте, аз съм от майската тема, но бих искала като по-опитни и напреднали да ви попитам каква козметика (крем,лосион и др.) сте взели за бебетата? С първо детенце ще съм и тотално се обърках в избора с какво и кога да мажа и как да къпя.
Благодаря ви предварително Blush

# 494
  • София
Честити рожби на родилите момичета и бързо възстановяване! Heart

Здравейте, аз съм от майската тема, но бих искала като по-опитни и напреднали да ви попитам каква козметика (крем,лосион и др.) сте взели за бебетата? С първо детенце ще съм и тотално се обърках в избора с какво и кога да мажа и как да къпя.
Благодаря ви предварително Blush

Аз имам тестерчета на Хип за начало, но когото и да питам казва само и основно Мустела.

Общи условия

Активация на акаунт