Февруарчета 2024 - Тема 11

• 41 712
  • 753
  •   1
Отговори
# 495
Взела съм всичко на Бочко ,но не знам до каква степен са Ок продуктите.
Честити рожби на родилите момичета и бързо възстановяване! Heart

Здравейте, аз съм от майската тема, но бих искала като по-опитни и напреднали да ви попитам каква козметика (крем,лосион и др.) сте взели за бебетата? С първо детенце ще съм и тотално се обърках в избора с какво и кога да мажа и как да къпя.
Благодаря ви предварително Blush

Аз имам тестерчета на Хип за начало, но когото и да питам казва само и основно Мустела.

# 496
  • София
Аз купих Биодерма и наскоро ми и подариха тестери на Биодерма Grinning

# 497
Аз съм взела Хип за тялото, Бепантен за дупенцето и Мустела за лице (почистваща водичка и кремче - не съм сигурна, че ще ги използваме дори, но.. първескиня Simple Smile )

# 498
Честити рожби на родилите момичета и бързо възстановяване! Heart

Здравейте, аз съм от майската тема, но бих искала като по-опитни и напреднали да ви попитам каква козметика (крем,лосион и др.) сте взели за бебетата? С първо детенце ще съм и тотално се обърках в избора с какво и кога да мажа и как да къпя.
Благодаря ви предварително Blush

Аз съм взела Мустела,като за начало,но
за мен също е първо бебче та нямам наблюдения още.Може да погледнеш и Бебо,една мама пак тук беше писала за тази марка и като прочетох е с много приятен и натурален състав,та ще го пробвам и него.Даже днес купих колд  стикче на Мустела за бузки!😁

# 499
Хип лосион и шампоан, Судокрем за дупето. И да ви споделя, в поледно време много ми хвалят козметиката на  Бебо и Klorane

# 500
аз ползвам бебо , биодерма и bionike

# 501
  • София
Бях спечелила от ХИП пълни разфасовки измивен продукт за косичка и тяло и лосион, след къпане. Отделно взех на Мустела колд кремче и за устни стик, взех и олито за масаж. Ще експериментирам, като цяло. Крем за дупе имам някаква разфасовка на ХИП, но предпочитам с бебешка пудра и взех някаква /каквото имаше в Лили/.

# 502
И аз използвам Бебо и понеже са габровска фирма си имат бусче и разкарват по домовете. А за над 55 лв. поръчка е безплатна доставката за цяла България.

# 503
  • София
Здравейте, момичета ☺️
Доста сте изписали и тепърва ще наваксвам. Минавам да кажа само, че вчера ни изписаха и е голямо напасване вкъщи. Никола е с режима ми от бременността - цяла нощ се буди на всеки час, а през деня си спи блажено 😆 Та тепърва ще оправяме нещата и ще ги вкарваме в ред. Иначе е много кротък 🥰 Вчера ми тръгна кърмата, най-накрая, и дребчо е доволен ☺️

Почвам да ви чета и понеже на примависта видях, че има бебчета, да им пожелая да са здрави и безгрижни, а на мамите бързо възстановяване и скоро да си гушкат бебоците вкъщи 🥰

# 504
На мен днес ми падна някаква част от тапата. Същото се случи и преди няколко дена, но беше мъничко и не го отчетох. Утре ще видим на прегледа на части ли пада или това днес е било вече всичкото.
Да се посмеете с моя мъж. Казвам му одеве аз, че ми е паднала тапата и той какво разбрал не разбрал, преди малко ме пита: “А ти каза ли на доктора за КЛАПАТА?” 😂

# 505
  • София
Ми то тапа-клапа, все върши работа в случая Joy
Моят преди малко слуша как ми къркори и вие стомаха от тия хапове дето ми дадоха. И вика "ти от Чубака ли си бременна или от мене" Joy

# 506
Ох, момичета, с глас се смея Joy

# 507
  • София
Честити да са новите бебоци в темата Flowers HibiscusBalloon , а на момичетата пожелавам бързо възстановяване!
Кога си взехте направлянията за хоспитализация? Терминът ми е към 20.02 и се чудя дали утре да ходя до личната или е още рано?

# 508
не се дава от лична. Дава се от АГ което те следи.

# 509
Аз ще си взема този четвъртък. То важи 1 месец, но може да се преиздава, доколкото знам.

Общи условия

Активация на акаунт