Февруарчета 2024 - Тема 11

• 41 738
  • 753
  •   1
Отговори
# 450
Мария 1, аз съм хвърлила око на този овлажнител  Thinking от следващата седмица ще е в кауфланд. Като му чета ревютата доста го хвалят.

# 451
Бебче Велизар тъкмо го изкъпаха и ми го докараха и ще папка. Иначе те в началото май повечето ядат и спят и след някоя друга седмица като се ориентират в обстановката почват да искат да ги разнасяш, да плачат повече. В началото още не са много наясно какво става наоколо май 😃

# 452
Да, при нас първия месец беше така - само спи, яде, ака/пишка и кротува, после почнаха коликите.

# 453
Мария 1, аз съм хвърлила око на този овлажнител  Thinking от следващата седмица ще е в кауфланд. Като му чета ревютата доста го хвалят.

Аз съм загледал един на Cangaroo.Цената му е доста приемлива,но сега ще прочета отзиви за този!Благодаря 🙏🏻

# 454
Ние имаме два овлажнителя, Единия е на Левоид другия е на Филипс гигански но той е с пречиствател. Филипса е много тих и грам не се разбира че работи това нещо. Има си кусумативи там на 2 години се сметя филтри и го имам от 5 години сигурно.
Левоида го купих сега защото умирах. А детето си ползва филипса. Реално погледнато бих предпочла голям с пречиствател

# 455

До 28 ще е в Кауфланд, не от 28.

# 456
Момичета, днес в 7.24ч проплака нашият първороден син - Александър 💙. Раждането тръгна нормално и с доста усилия, но сравнително бързо стигнахме до щастлив финал. Като почина и се осъзная малко ще
пиша как мина при мен.

# 457
Честит Александър!! Бързо възстановяване на мама 🩵🧸

# 458
Честит Александър! Бъдете много здрави!❤❤❤

# 459
Честито! Да ви е жив и здрав бонбона и бързо възстановяване ❤

# 460
Честито щастие и добре дошъл на Александър Heart

# 461
Честита рожба! Да ви е жив и здрав, да ви радва много! Blue HeartFlowers Four Leaf Clover

# 462
  • София
Добре дошъл на новият човек! Да расте здраво и добро момче, обичан от всички! Браво и на мама - бързо да се възстановява и да си го прибира вкъщи Blue Heart

Аз днес съм по-добре, ще видим и изследванията какво ще кажат. Спала съм към 5-6 часа Simple Smile

# 463
Честито, Бел! Здрав и щастлив да расте Александър ❤️

# 464
Честита рожба! 💙 Жив, здрав и мама да се възстанови бързо!

Общи условия

Активация на акаунт