Февруарчета 2024 - Тема 11

• 41 611
  • 753
  •   1
Отговори
# 645
Момичета, днес ходих да се боядисвам, боята не хвана както трябва, но пак е по-добре от това, на което бях заприличала и нещо отвътре ме накара да си щракна една снимка на корема. С тази бременност нямам нито 1 бременна. Освен от една сватба септември, но то тогава бях още в 4 месец и нищо не се вижда общо взето. Като ме видяха в салона ми казаха, че бременните клиентки на фризьорката имали традиция след посещение да раждат, та.. кой знае. От вчера като седна корема ми опира в краката. 😂 Да се свършва вече и това е.
Споделям ви моята първа и последна бременна снимка с господин номер 2 и си пожелавам на мен и всички вас леко и щастливо раждане! 🙏🏻❤

# 646
прекрасна си .

Иначе за натаспина не знам аз просто не виждам ефект от него никакъв чесно казано. И с двете бременности Вецев ви го назначава и с двете нито един хематолог не ми го одобрява като имаш смисл. Не че е проблем просто не бих го пила Simple Smile

Днес излезна една статия за вит Д при Хедра , препоръчвам я за всички които ще искат да си спират витамините и за такива на които просто им е интересно

# 647
Water_ че Докато сме бременни боята има шанс да не хване или да не се задържи,дори и професионални.Не че нещо 😁Ама аз се боядисах миналата седмица и тръгнаха контракциите(всеки месец си се боядисвам,но това просто съвпадение😋)

# 648
Мен всеки път си ме хващаше боята, ама се възползвам, че нямам бели коси и ще пропусна боята февруари 😀. А да родим и живи и здрави ще се боядисвам март.

А иначе аз откакто имам голям корем (това при мен заради структура на тялото стана раничко) все ми се опира в бедрата като седна, а докторът и предният път ми каза, че бебето е високо и изобщо не си и мисли скоро да се спуска в малкия таз или да ми "пада корема".

Скрит текст:
🫣

Последна редакция: вт, 30 яну 2024, 19:29 от Анонимен

# 649
Не ми е искано ама не си пипай косата често,имаш свежа и дълга коса пу пу

# 650
  • София
Натаспина хематоложката веднъж спомена, че нещо си удължавал еди-кое-си на Фраксипарина (не помня термина, разбрах го като удължава му ефективността до следващо поставяне). И все пак явно върши някаква работа, щом ме карат да го спра преди секциото.
Момичета, много сте хубави и двете! Аз нещо напоследък нямма снимки с корема, май е редно да направя някоя.

Бочи, дай линк, моля?

# 651
Браво момичета, изглеждате супер 😁 аз на повечето снимки в лицето приличам на претърпяла тежка катастрофа, така че реших да си спестя снимките поне още месец 😄
Пускам една от нова година,  да не съм съвсем капо.

Иначе аз си се боядисвам от самото начало, не е имало ядове с боята. Даже и се подстригах преди 2 месеца обаче косата ми толкова бързо расте 😃 това май е единствения плюс от бременноста.

Последна редакция: вт, 30 яну 2024, 18:19 от НямаСмисъл

# 652
И аз нямам бременна снимка, много сме смотани 🤭

Анастасия, започнах го тоя собифер с × 2 накуп. Разбрах само, че трябва да има отстояние от магнезия поне 4ч. За б12 нямало проблем. Обаче помня, че ти правеше някакви схеми за него - с какво друго не се комбинираше? 🤔

# 653
Желязото се усвоява по-добре с прием на витамин Ц. Може да пиеш по някой фреш с него.
Също трябва да има отстояние от млечни и кофеин. 😉

# 654
Тони,
https://revita.bg/blog/ekspertni-mneniya/vitamin-d-kakva-e-vrazk … chestvo-za-bebeto

Фрезия, гледай желязо и б12 да имат поне 6-7 часа разлика.

Анастасия, изобщо не ти е голям корема, не ги слушай тези, дето ти ги говорят тези щуротии. Wink

Всички изглеждате чудесно, мамчетааа Heart Eyes

# 655
момичетааа, малкото 24ч в денонощието няма да ми стигнат за тия лекарствени схеми значи 🤣
Ок, портокалите вече няма да ги пия сутрин, ами по-следобедно със сорбифера; ама той с б12-то как да го направя на 6-7ч, не знам... егати схемите

# 656
мале аз в какъв шок съм в момента с назначена дата за секцио и туко що майка ми ми казва че нумеролога бил се объркал с китайския хороскоп и съм шах и мат просто ! Шах И МАТ.
И сега му пиша и изобщо не знам

# 657

Това е голям корем 37 седмица 🙈
От началото си се боядисвам и подстригвам .
Косата ми беше дълга до кръста, един ден се събудих и казах че искам къса и го направих.
Не вярвам в суеверие и прочие 😀

# 658
Аз за разлика от първата бременност, тази се снимам. Смених боята и сега ми хваща, но както казах косми, коса -не растат много

# 659
Ето ви една и от мен от преди 10 тина дена хоум мейд.
Този път без профеесионална фотосесия

Общи условия

Активация на акаунт