Избор на телефон - 2 тема

• 45 435
  • 754
  •   1
Отговори
# 645
Какво стана с онези мобифони или айфони бяха,със сгъващ се екран? Май идеята технически се провали?

# 646
  • Пловдив
А Самсунга рестартирахте ли го?

# 647
Поне 10 пъти..Днес на работа беше поддръжката на компютрите и според него може да се е повредило нещо в жак-а на телефона,понеже слушалките поемали разговорите ,но не предават... Ще го занеса на обед на "доктор" да го видят,че 04 му изтича гаранцията...

# 648
Ако ще избирате Айфон кой модел бихте предпочели и защо?

# 649
  • Мадрид / София
Ако ще избирате Айфон кой модел бихте предпочели и защо?
Зависи си от човека, дето ще го ползва. Колко ще го ползва, за какво ще го ползва, с колко средства разполага и така... си търси модела, който да му е най-добре.

# 650
  • Варна
Какво стана с онези мобифони или айфони бяха,със сгъващ се екран? Май идеята технически се провали?
Какво имаш предвид? Такива телефони се продават от няколко години по магазините.

# 651
  • Мадрид / София
Какво имаш предвид? Такива телефони се продават от няколко години по магазините.
Вероятно има предвид Самсунг fold z. Не много читава серия според опита на ползвателите му.

# 652
  • в 1001-та нощ
Пълни глупости ...

Доста компании произвеждат и предлагат. Технологията еволюира и се развива успешно. Вече са и доста тънки и добре защитени.

# 653
Вероятно има предвид Самсунг fold z. Не много читава серия според опита на ползвателите му.
Вероятно тролва. Не е за първи път. Знае много добре, че има такива Android и точно това казва индиректно. Wink

Иначе по-добрият вариант са rollable phone, тоест дисплеят е навит на ролка, тогава няма толкова малък ъгъл на сгъване и при разпъване е сравнително гладък. През годините имаше няколко концепции. Samsung също работят по такъв от години, но може би тази година ще имат такъв комерсиален смартфон или таблет. Първи бяха LG, но си остана на фаза концепция.

Samsung от тази година на CES 2025. Таблет с такъв дисплей от 8.1 до 12.4 инча.

Също ТВ с дисплей, който може да изпъква навън. Гледането на ужаси ще е доста интересно преживяване.

# 654
Хората се оплакваха,че на сгъващите екрани личи мястото на сгъвката,когато пишат по екрана. Затова питах...

# 655
  • Плевен
Може ли да препоръчате телефонче около 100лв, за разговори, фейса и бг мама Simple Smile няма значение камерата и памет особено 🌺
Бях писала в темата за Тему, не знам как се озовах тук.

Последна редакция: сб, 22 фев 2025, 12:38 от Мама-Галя

# 656
  • Варна
Сърфирането в интерет, особено пък във фейсбук, където нюсфийда е пълен с видео, ще товари значително оперативната памет. Мисля че каквото и да си купите за 100 лева, ще започне да забива зверски и след няколко месеца ще ви иде да го захвърлите в кофата.

# 657
Има ли някакъв сайт, който показва резултати от тестове на батериите на различните смартфони? Интересно ми е кои са с издръжливи батерии. Днес за пореден път щях да си изпатя от бързопадаща батерия.

# 658
  • в 1001-та нощ
GSM Arena

# 659
Може ли да препоръчате телефонче около 100лв, за разговори, фейса и бг мама Simple Smile няма значение камерата и памет особено 🌺
Бях писала в темата за Тему, не знам как се озовах тук.

Някоя моторолка вижте..за около 120-150 може би ще се намери....https://www.emag.bg/mobilni-telefoni/brand/motorola/sort-priceasc/c

Общи условия

Активация на акаунт