Избор на телефон - 2 тема

• 45 678
  • 754
  •   1
Отговори
# 405
  • В небето
Някой може ли да ми каже,защо wi fi на Iphone Pro max се пуска сам всеки ден? С никой друг телефон не ми се е случвало това (досега съм била само със Самсунг). Спирам го вечер и ми изписва "изключване на wi fi до утре". Защо сам си решава да го пусне утре? Никъде не откривам опция да се спре това. Единствено има включено автоматично свързване,но ако го забраня,после всеки път трябва да вкарвам паролата.
Това с никой друг телефон не се е случвало (досега съм била само със Самсунг).
Виж в раздел "Фокусиране" дали не си определила режим на спиране на wifi за определен период от денонощието. Аз съм си определил режим "Не безпокойте" от вечерта до сутринта.
Или включи опцията на wifi "авто присъединяване към wifi", ако е изключена (Settings => WiFi => The exclamation mark on your network => Auto-Join)

# 406
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Аз мога да споделя опит с Huawei без Гугъл плей. Официално няма никакъв проблем. Има 2 приложения, които действат задействат Гъгъл плея. Едното беше Gbox, а второто не си спомням. Аз лично имах лек проблем с проследяващите приложения Life 360(това изобщо не ми даваше картата) и съответно не виждах къде е детето На Find my kids нямах звукови известия. Пробвах и Самсунг А14, но не ми харесва какви снимки прави. Много малка дистанция поддържа Блутуту и гривната постоянно се разкачаше.Huawei прави страхотни снимки. Ползвах Y70 и P smart Z. Втория има Гугъл плей.

# 407
От Buybest след колко време се обаждат за потвърждение на поръчка?

# 408
Аз мога да споделя опит с Huawei без Гугъл плей. Официално няма никакъв проблем. Има 2 приложения, които действат задействат Гъгъл плея. Едното беше Gbox, а второто не си спомням. Аз лично имах лек проблем с проследяващите приложения Life 360(това изобщо не ми даваше картата) и съответно не виждах къде е детето На Find my kids нямах звукови известия. Пробвах и Самсунг А14, но не ми харесва какви снимки прави. Много малка дистанция поддържа Блутуту и гривната постоянно се разкачаше.Huawei прави страхотни снимки. Ползвах Y70 и P smart Z. Втория има Гугъл плей.

Нали Huawei нямат Google play? Има ли наистина техни модели с гугъл?

# 409
Има, до P30, модел. Нямам идея дали ги има все още на пазара и дали се обновяват

# 410
  • ВАРНА-морето,сините вълни.

Нали Huawei нямат Google play? Има ли наистина техни модели с гугъл?
Принципно имаха. Аз в момента съм с P smart Z, но съм ги купувала преди 4 години сигурно,не помня точно.

# 411
  • here and now
Моля за препоръка за бюджетен телефон, който да поддържа е-сим.
Благодаря.

# 412
Моля за препоръка за бюджетен телефон, който да поддържа е-сим.
Благодаря.
Като основен ли ще се ползва? Каква сума е за теб бюджетен?

Ето например най-евтиният с eSIM е този Motorola Moto G34 5G 182лв. https://www.pazaruvaj.com/p/moto-g34-5g-128gb-4gb-ram-dual-pP106 … 40649/#overviews/
Слаб процесор, но за тези пари няма какво да се очаква.

# 413
  • here and now
Чудесен е благодаря. Ще се ползва при ходене в чужбина, само е-сим е важен за данни. Ще хотспотва на друг(и) телефон(и).

# 414
Чудесен е благодаря. Ще се ползва при ходене в чужбина, само е-сим е важен за данни. Ще хотспотва на друг(и) телефон(и).
Има и друг вариант. Физическа карта, на която могат да се инсталират eSIM профили. Така няма нужда от нов телефон.
https://esim.me/pricing
https://esim.5ber.com/order?language=en-US - доста по-евтино(Premium)
И за двете има кодове за намаление(може да потърсиш в интернет).

# 415
  • here and now
Много ти благодаря ЧревоУгодник. Дори не подозирах за съществуването на подобно нещо. Основният ми телефон е с 2 сим, така че това идеално ме устройва.

# 416
Питах и в друга тема, но да питам и тук. Oт години ползвам телефони Samsung, сега е ред да си купя нов, то този път съм решила да ги сменя. Ужасни батерии и разбити букси, стига толкова.
Сега обаче съм в дилема xiaomi, google pixel, motorola или huawei. Не познавам тия марки, но доколкото разбрах Huawei не поддържат Google play за сваляне на приложения на Google. А как е с другите две марки? И въобще ако някой е правил проучване и е запознат с тия марки телефони да сподели разлики,  предимства и недостатъци. Все от някъде трябва да започна избора си. Държа да има хубава камера и да няма тъпи проблеми със зареждането на батерията (да се зарежда бързо и да държи поне цял ден)... Моля за съвети от личен опит, благодаря.

Между другото в един магазин за телефони ми препоръчаха на подобна цена Айфон 13. Това не е ли старичък модел или още е актуален? Аз не държа на Айфон, но понеже горните марки въобще не са ми познати, та наистина не знам коя марка си срува парите. Или трябва да купувам на сляпо...Laughing

Ако искаш безпроблемен телефон заложи на Моторола. Избери си Моторола от среден клас нагоре. Сегашният ми е Motorola Moto G60 128GB 6GB RAM Dual. Купих го февруари 2021г. По цял ден се ровя в телефона. Батерията държи поне 18- 24ч.
Ако го сменя, ще е пак Моторола с подобни характеристики.

# 417
И аз търся нов телефон, до около 500лв
Харесвам samsung, от 5г съм с  М20. Супер доволна съм от него, не забива, много държи батерията, но прави ужасни снимки. Та търся подобен с прилична камера

# 418
И аз харесвам М серията .Лошото е че основно само в ЕМАГ ги има.чудя се за Самсунг М 35

# 419
Искам да прочета лични впечатления за galaxy S24.
Без ultra модел, че ми е много ръбест.
Цял ден гледах видеа, сравнявах и пак забравих какви са разликите нежду S24 и S24 плюс. И още един модел имаше-, да, FE.
Някой с добро сърце да ми смели инфото, само за съществените различия.
Благодаря предварително на отзовалите се.

Последна редакция: сб, 26 окт 2024, 19:46 от *Биле омайно

Общи условия

Активация на акаунт